تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 67

نام تاپيک: با خالق بهترین انتی ویروس دنیا بیشتر اشنا شوید

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    من شما رو دعوت به آرامش میکنم.
    هر وقت تونستید این یه خط رو حذف کنید بعد میتونیم با هم بحث کنیم:
    Symantec products and services are currently prohibited for export or re-export to Cuba, Iran, North Korea, Sudan, Syria, or to any country then subject to U.S. trade sanctions (e.g., Afghanistan and Iraq).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نورتون استفاده کنی خیالت راحته که هم شفاف کار میکنه و هم پشتیبانیت میکنه . شما اگه به مشکل بر خوردی میبینی که رو سیستمت تو خود ایران هم ریموت میکنه همون طور که برای من کردد و الان هم میکنند. نه مثل کسپر 4 ماهه جواب ایمیل بده.
    بله درسته؛ اما همچنان مشکلاتی وجود داره.یکیشون هم اگر اشتباه نکنم همون فضای رایگان هستش که با N360 Premium عرضه میشه.

خبر های "سامان دهی به ضد بد افزار های خارجی" که از طرف سازمان نظام صنفی داره دنبال میشه را پیگیری کنید. من خودم یک بار دز یکی از جلسه هاش شرکت داشتم و از میان حدود 7 شرکت حاضر، 4 شرکت نماینده رسمی کسپرسکی بودند.
    انتظار ما برای تصمیمات پایانی این روند چیزی جز امتیاز بیشتر برای کسپرسکی است؟
    حتی در یک خبر که لینکشو پیدا نکردم مقام مسئولی نوشته بود که بهترین آنتی ویروس برای ما کسپرسکی است... در حالی که هیچ کس حق ندارد از جایگاه خود برای تبلیغ برند خاصی استفاده کند!!!
    خوب این هم برمیگرده به مسائل سیاسی و انتخابی که بین بد و بدتر وجود داره.
    مطمئنم انتظار نداشتید که مسئولین از مکافی و سیمانتک اسم ببرن و بعد اسم خودشون رو تو لیست تحریم شدگان در این سایتها مشاهده کنن!
    البته در مورد اینکه نباید مستقیما اسم برند خاصی رو ببرن با شما موافقم.

شعورش بیشتر نیست اما دانش و تجربش چندین برابره.
    شاید یک شهروند معمولی آنجا با شهروند معمولی اینجا در مورد آنتی ویروس تفاوتی نداشته باشه. اما شرکت هایی که با نظم و تحقیق کار می کنند و به امور خود اهمیت می دهند برای انتخاب یک محصول به جای قیمت و رشوه به کیفیت آن توجه می کنند.
    این حرف رو قبول ندارم.چون ما داریم در مورد خیل عظیم کاران در سرتاسر دنیا و سلایق مختلف صحبت میکنیم.
    ببینید بحث سر سلیقه و انتخابه.ما ملزم نیستیم که از اونا تبعیت کنیم.

================================================== ================
    دوستانی که اینجا در مقابل کسپرسکی موضع گرفتن همگی فروشنده هستن و طبیعتا در این زمینه تجربه بیشتری دارن.
    وظیفه ما هم اطلاع رسانی و شفاف سازیه.شما که از جهان اول برامون میگید یا شما که به بنده میگید چرا زنده ام، خودتون باید حداقل به استانداردها احترام بذارید.
    دقیقا همونطور که گفتید اونا با نظم و تحقیق کار میکنن.پس چرا ما به تحریم و خلاء های موجود توجه نمیکنیم؟
    چرا اونا برخلاف ما از راه تخریب تبلیغ نمیکنن؟
    نکنه استثنائاً تو این موارد ما نسبت به اونا جهان اول هستیم؟!
    دیگه از این روشن تر؟ شما که بهتر از من از اوضاع باخبرید.ما حتی یه نماینده هم تو این شرکتهای بزرگ نداریم.من معمولا عادت ندارم یه حرفی رو دوبار بزنم.
    اما بازم میگم،چرا من باید مثل یه شهروند اروپایی و آمریکایی پول بدم اما هنگام بروز مشکلات فنی و غیره خیالم راحت نباشه!
    خوب من که برای ویندوز پول نمیدم چون همونطور که شما گفتید تحریم هستیم.
    این حرف دوستمون منو یاد یه خاطره انداخت:
    یه شخص فرهیخته ای گفت : نماینده خارجی برای امضای قرارداد فروش قطعات اومد شرکت ما.یه لپتاپ High-End هم داشت که فقط ویندوز توش نصب بود.
    ما هم لپتاپ قدیمی و زهوار در رفته خودمون رو روشن کردیم و وقتی Office 2010 ،SQL Server 2008 و 20210 Visual Studio را روی لپتاپ من دید نزدیک بود از هوش بره!
    Last edited by *Batman*; 16-08-2012 at 22:31.

2. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز ما قصد توهین نداشتیم و امیدواریم سوء تفاهم برطرف بشه .
    ولی درباره بند 8 مستندات مشخص و واضحه . شما کافیه این موارد که میگن جستجو کنی و ببینی که پیش از این نماینده و یا مدیر منطقه ای کسپرسکی بودن و حالا دیگه نیستن .

البته باید گفت متاسفانه بسیاری از اینها به صورت خبر در وب سایتهای خارجی مطرح نشده و ما هم پرینت اسکرین نگرفتیم ( قبل و بعد از قطع ارتباط )

ولی به طور مشخص این شرکتها قطع ارتباط کردن : Ovex Technology بهترین فروشنده کسپرسکی در سالهای 2009/2010 در پاکستان - Zoom Technology نماینده انحصاری هندوستان - Spire Technology ( پارتر انگلستان ) و توزیع کننده این شرکت در ترکیه .

مدیرای منطقه ای که بخاطر حفظ آبروی حرفه ای خودشون دیگه با شرکت کلاهبردار کسپرسکی همکاری نمی کنن : مدیر منطقه انگلستان - مدیر منطقه ترکیه ( که کسپرسکی مجبور شد دفتر ترکیه رو تغطیل کنه و مسئولیتش رو با دفتر خاورمیانه تو امارات یکی کنه ) برای همینه الان که آقای تاریک کوزباری و امان منظور ایمیل میزنن : مینویسن مدیر منطقه و مدیر فروش خاورمیانه و ترکیه .

کلیه لینکها و عکسها هم تو وب سایت دیسنا هست و قدم رنجه کن اونجا ببین - البته اگه علاقه داشتی که 100% بهتون ثابت بشه .

بهر شکل این موارد چیزهایی هست که دیگه برای خیلی از کاربرها نخ نما شده .

کسپرسکی برای همین فروشش رو تو ایران از بازار برد روی آنلاین فروش که وقتی خرابکاری میکنه خبر سازی نشه و کسی بو نبره و از طرفی بازاری ها ممکن بود تلافی کنن . ولی خوب نمیدونست بازاریهای ایران فقط و فقط پول براشون مهمه و اینکه کلاهبردار باشه شرکته یا ... مهم نیست.

اون بازاری ها که نون اخلاقشون رو میخوردن مال قدیما بود که مردم معنی غیرت و شعور رو میدونستن و اگه کسی و مخصوصآ بازاری حرف میزد میگفتی طرف آدم معتبریه . راست میگه . ولی نه الان که طرف برای 5 ریال جون خودش و زن و بچشو و خدا و پیغمبر رو قسم میخوره و براش مهم نیست درآمدی که داره حلاله یا حرومه .

بهر شکل از نظراتت خیلی ممنونیم .

4. 4 کاربر از disna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

ایرانیان به تست های انتی ویروس اهمیت وِِیژه ای میدهند :

بررسی آمار بازدید سایت های تست آنتی ویروس :

متعلق به کشور اتریش است و در این کشور رنکینگ مشخصی ندارد

ولی بیشترین بازدید را از کشور های زیر دارد

15,082
    17,954
    20,917
    39,319
    40,513
    47,015
    56,889
    58,987
    63,351
    63,844
    81,219
    115,506
    190,623

کاملا واضح است برای ایرانیان دارای اهمیت بسیاری هست این تست نسبت به سایر کشور ها

13,103
    15,946
    28,929
    31,714
    53,643
    65,117
    68,140
    129,615
    219,341

ایران نیز در بازدید های ای وی تست دارای جایگاه خوبی است

ایران حتی در بازدید های سایت Virus Bulletin دارای رتبه اول است

نکته نهایی :::

این سایت ها رتبه های بالایی در بازدید ندارند و کاملا مسلم است که توجه کاربران اصلا به این تست ها نیست و با توجه به رتبه های آلکسا نشان میدهد فقط افراد حرفه ای و خاص به این سایت ها سر میزنند مثل خودمان

رتبه هر سه در حدود 100 هزار آلکسا هست که نشان از بازدید روزانه 1000 الی 2000 نفری دارد

Last edited by xman681; 16-08-2012 at 22:21.

6. 5 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من واقعا تعجب میکنم که بعضیا کسپرسکی رو تا این حد میارن پایین که میگن مشکل جدی داره ! ایراد نرم افزاری ! مفت نمیارزه ! دروغ گوئه ! آمار غلط میده !

این که بگیم کسپرسکی همیشه آنتی ویروس شماره 1 دنیا بوده و بدون رقیب مسلما اغرافه ! همیشه رقیب داشته ! هیچوقتم اینطوری نبوده که توی همه ی تست ها همیشه رنک اول باشه !
    ولی چیزی که شکی درش نیست اینه که اگه بهترین نباشه از بهترین ها هست ! حرف بدون سند و مدرکی هم نیست ! شما اگه خودتون امکانات یا دانش این رو ندارید که به صورت دستی تست کنید امکانات این آنتی ویروس ها رو لا اقل باید به سایت های تست و رتبه بندی اعتماد کنید !
    این سایت ها هم همیشه کسپرسکی رو جز بهترین ها معرفی کردن . اگه هم هیچ سایت معتبری رو قبول ندارید و خودتون هم توانایی تست گرفتن رو ندارید لطفا در کمال فروتنی اعتراف کنید که شایستگی نظر دادن تو این ضمینه رو ندارید و الکی طرفداری بیجا نکنید .

من تجربه ی شخصی خودم رو میگم اینجا !
    سابقه ی 15 ساله ندارم . ولی یه 6-7 سال هست تو زمینه ی امنیت شبکه و نرم افزار کار میکنم . هیجی هم حالیم نباشه کم کمش اینه که تعداد خیلی زیادی ویروس رو دانلود کردم و تو محیط های ویرشوال سعی کردم از کارشون سر در بیارم .یعنی همیشه چیزی که زیاد بوده تو سیستمم ویروس و بد افزار بوده !
    تو این مدت هم آنتی ویروس های زیر رو پیسی خودم یا ویرشوال مشین ها نصب بوده :
    کسپرسکی
    نورتون
    مک افی
    بیت دیفندر
    ناد 32
    آویرا

تجربه شخصی من میگه بین این ها حداقل قسمت آنتی ویروس ناد و کسپرسکی یه سر و گردن از بقیه بالاتره !
    اگه وقت داشتم سعی میکنم یه تاپیک در این مورد بزنم و با دلیل و مدرک نشون بدم .
    ولی تا اون موقع کسایی که خودشون میتونن سعی کنن قبل انتخاب آنتی ویروس خودشون یه تست انجام بدن تو محیط های ویرشوال ! ضرری نداره

8. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود.

آقا واقعا بسه دیگه ! یه سوال دارم از کســــــــی که فکر میکنه این ســــوال بهش مربوط میشه..

این همه ضد کسپرسکی گفتین یا طرفداری اغراق آمیزش رو کردین چه چیزی عاید کاربرا میشه ؟

ببینید اینجا ایرانه.. شاید ایران جز کشـــــورهای جهــــــان ســـــــوم باشه.. ولی ویژگـــــیهای انسانهــــــاش نشونی از جهــــــــان ســــــــوم نمیدن.

چرا ایرانی ها نمیفهمن ؟ به موازات فعالیتم داخل اینجا ، توی 3 تا فـــــاروم خارجـــــی زبان هم هستم و دارم حرفاشون ، طرز فکرشون و .. رو میبینم.

اونجا اگه لینک ملویر بزاری همه از ترس هلاک میشن، اینجا بچه ها گریــــه میکنن واسه ی تست و اجرای ویروسها.. اتفاقا حرفه ای هاشون به مراتب

سطــــح علمــــشون از شمـاها پایینتره.. این بحث ها هم همیشه بوده بین ایرانی ها و هیچوقت نتیجه ای نداشته.. شما باز دارین تکرارشون میکنید.

بهتره هرکی به نظر دیگری احترام بزاره.. یکی دوست داره کسپرسکی داشته باشه ، یکی دوست داره وبروت داشته باشه ، یکی ناد32 ، یکی دوست

داره هیچی نداشته باشه.

آقــــــایی که فعلان محصول رو داری و خودت ازش لـــذت میبری و میگی آخرشه.. حالا فرض کن یکی هم اومده ضد اون بحث کرده چیزی به ضرر شما

میشه ؟ آیا محصولت افت میکنه ؟

دقیقا چیه که وقتی یکی ضد اون میگه و شما هم داری از محصولـــــــت لـــــــذت میبری میپری وسط میگی " آی نه .. شما کاملا اشتباه میگی و ..."

این بحثها پایانی نداره دوستان. ولی اگه هنوزم فکر میکنید واقعا یه جا به پایان میرسید... بسم الله.. ادامه بدین...

10. 7 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من واقعا تعجب میکنم که بعضیا کسپرسکی رو تا این حد میارن پایین که میگن مشکل جدی داره ! ایراد نرم افزاری ! مفت نمیارزه ! دروغ گوئه ! آمار غلط میده !

این که بگیم کسپرسکی همیشه آنتی ویروس شماره 1 دنیا بوده و بدون رقیب مسلما اغرافه ! همیشه رقیب داشته ! هیچوقتم اینطوری نبوده که توی همه ی تست ها همیشه رنک اول باشه !
    ولی چیزی که شکی درش نیست اینه که اگه بهترین نباشه از بهترین ها هست ! حرف بدون سند و مدرکی هم نیست ! شما اگه خودتون امکانات یا دانش این رو ندارید که به صورت دستی تست کنید امکانات این آنتی ویروس ها رو لا اقل باید به سایت های تست و رتبه بندی اعتماد کنید !
    این سایت ها هم همیشه کسپرسکی رو جز بهترین ها معرفی کردن . اگه هم هیچ سایت معتبری رو قبول ندارید و خودتون هم توانایی تست گرفتن رو ندارید لطفا در کمال فروتنی اعتراف کنید که شایستگی نظر دادن تو این ضمینه رو ندارید و الکی طرفداری بیجا نکنید .

من تجربه ی شخصی خودم رو میگم اینجا !
    سابقه ی 15 ساله ندارم . ولی یه 6-7 سال هست تو زمینه ی امنیت شبکه و نرم افزار کار میکنم . هیجی هم حالیم نباشه کم کمش اینه که تعداد خیلی زیادی ویروس رو دانلود کردم و تو محیط های ویرشوال سعی کردم از کارشون سر در بیارم .یعنی همیشه چیزی که زیاد بوده تو سیستمم ویروس و بد افزار بوده !
    تو این مدت هم آنتی ویروس های زیر رو پیسی خودم یا ویرشوال مشین ها نصب بوده :
    کسپرسکی
    نورتون
    مک افی
    بیت دیفندر
    ناد 32
    آویرا

تجربه شخصی من میگه بین این ها حداقل قسمت آنتی ویروس ناد و کسپرسکی یه سر و گردن از بقیه بالاتره !
    اگه وقت داشتم سعی میکنم یه تاپیک در این مورد بزنم و با دلیل و مدرک نشون بدم .
    ولی تا اون موقع کسایی که خودشون میتونن سعی کنن قبل انتخاب آنتی ویروس خودشون یه تست انجام بدن تو محیط های ویرشوال ! ضرری نداره

سلام دوست عزیز

در انجمن تاپیکی به همین منظور وجود داره اگه دوست داشتید میتونید تجربیات خودتون در این تاپیک به اشتراک بزارید با تشکر

Last edited by kases; 17-08-2012 at 04:53.

12. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من خیلی آنتی ویروس ها رو امتحان کردم ولی الان یکسال هست که آنتی ویروس مایکروسافت دارم برای من که عالی بوده . یعنی مشکلات نشناختن ویروسی که با نود مخصوصا و کسپر گاهی گاهی داشتم با این نداشتم الحمدالله

14. این کاربر از tanha_zizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

آقا واقعا بسه دیگه ! یه سوال دارم از کســــــــی که فکر میکنه این ســــوال بهش مربوط میشه..

این همه ضد کسپرسکی گفتین یا طرفداری اغراق آمیزش رو کردین چه چیزی عاید کاربرا میشه ؟

ببینید اینجا ایرانه.. شاید ایران جز کشـــــورهای جهــــــان ســـــــوم باشه.. ولی ویژگـــــیهای انسانهــــــاش نشونی از جهــــــــان ســــــــوم نمیدن.

چرا ایرانی ها نمیفهمن ؟ به موازات فعالیتم داخل اینجا ، توی 3 تا فـــــاروم خارجـــــی زبان هم هستم و دارم حرفاشون ، طرز فکرشون و .. رو میبینم.

اونجا اگه لینک ملویر بزاری همه از ترس هلاک میشن، اینجا بچه ها گریــــه میکنن واسه ی تست و اجرای ویروسها.. اتفاقا حرفه ای هاشون به مراتب

سطــــح علمــــشون از شمـاها پایینتره.. این بحث ها هم همیشه بوده بین ایرانی ها و هیچوقت نتیجه ای نداشته.. شما باز دارین تکرارشون میکنید.

بهتره هرکی به نظر دیگری احترام بزاره.. یکی دوست داره کسپرسکی داشته باشه ، یکی دوست داره وبروت داشته باشه ، یکی ناد32 ، یکی دوست

داره هیچی نداشته باشه.

آقــــــایی که فعلان محصول رو داری و خودت ازش لـــذت میبری و میگی آخرشه.. حالا فرض کن یکی هم اومده ضد اون بحث کرده چیزی به ضرر شما

میشه ؟ آیا محصولت افت میکنه ؟

دقیقا چیه که وقتی یکی ضد اون میگه و شما هم داری از محصولـــــــت لـــــــذت میبری میپری وسط میگی " آی نه .. شما کاملا اشتباه میگی و ..."

این بحثها پایانی نداره دوستان. ولی اگه هنوزم فکر میکنید واقعا یه جا به پایان میرسید... بسم الله.. ادامه بدین...
    عالی بود امین جان

من خودم تو کار نصب و ریمو انتی هستم البته دیگه مجبورم نباشم.
    از این ها استفاده کردم : کاسپرسکی / سیمانتک / بیتدفندر / نود/اتوپست / کومودو/اویرا/ اوست / جی دیتا /
    ولی از این همه سوییت کاسپرسکی دروغگو تونست برای من عالی کار بکنه ، و در مواقع الودگی به داد من برسه.
    بقول یک بزرگواری 80 درصد پای سوییت هست و 20 درصد دیگه پای یوزر برای محافظت.
    ولی شمایی که میگید از نورتون استفاده بکن از سوییتی استفاده بکنم که وقتی براش ویروس سابمیت میکنم انگار نه انگار ؟؟؟؟
    ولی همین کاسپرسکی ب ینظم ویروس براش ارسال میکنم راحت اکی میکنه.
    من سه روزه لایسنس کاسپرسکی خریدم و بزار بگن این یارو چقدر احمق هست که پول برای کسپر داده ولی من عادت یکه دارم ویندوز زیاد نصب میکنم.
    تا الان سه بار کاسپر را اکتیو کردم با کد ولی هیچ مشکلی نداشته...کسی که ازش خرید کردم وقتی بهم لایسنس را داد که کسپر روی ویندوز بود از 365 روز / 360 روز بهم مجوز داد و به پشتیبانی گفتم و گفت باید ویندوز عوض بکنی چون قبلا کاسپر اکتیو کردی قاطی کرده و من نصب و ریمو کردم و دیدم اکی شد / خب تا الان دوبار اکتیو کردم / فرداش به ویندوز یکم ور رفتم/ و یندوز پرید ظرف دو روز 3برا اکتیو کردم / دوبارش که با تعویض ویندوز بود.
    من تا چیزی را تست نکنم سمتش نمیرم .
    حالا بیایید جوش بزنید و بگید که کاسپر فلان هست ، بله همه شرکت های امنیتی مشکلات عمده خودشون را دارند ولی من نمیخوام با شرکت صحبت بکنم من میخوام از محصولات شرکت استفاده بکنم.
    در ضمن ساپورتش برای کارهای معمولی راحت پاسخ گو هست از طریق ساپورت در اکانت ولی در موقعی که کی شما بلوک بشه دیگه پاسخ گو نیستند / چیزی بود که از کسی که خرید کردم راحت برام توضیح داد ولی بهم گفت از نظر اکتیو نگران نباش 20 بار هم اکتیو بکنی مشکل نداره ...و تا حالا 3بارش اکتیو شده که مشکل نبود بقیه اش هم خدا بزرگه. : دی
    من حتی حاضر نیستم محصولات سیمانتک را مجانی هم تست بکنم ، بین من و کاربرهای کشورهای پپیشرفته باید تفاوت هایی باشه و این همان عقیده ای هست که من بهش پایبندم.(( البته از نظر امنیت))
    اگر ادمی نتواند تصمیم گیرنده باشد پس تقلید کننده هست و تقلید هم کار یک انسان با فهم و شعور نیست...!!!!

اگر سریال من بلوک شد ، در همین تایپیک میگم که سریال منو کاسپر بلوک کرد...اگر هم که بلوک نکرد که هیچی...
    Last edited by Hidden-Hunter; 17-08-2012 at 09:49.

16. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

به نظر اگر آنتی های ترند میکرو و وب روت هم به طور منظم در تست های دستی خودمون شرکت کنند اون موقع بحث بهتر و مناسب تری برای مقایسه قدرت آنتی ها خواهیم داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من دوست دارم کسپر 2013 را بده بقیه هم بدند ببینیم چیه .الان نمیشه راحت اظهار نظر کرد بمان که کمپانیهایی هستند که سالیان سال ویژگیهای جدی به کار رفته در کسپرسکی 2013 را دارند و کاربرا ازشون استفاده میکنند ولی حالا کسپرسکی تازه یادش افتاده باهاشون پز بده. بعد یه قرن.
    مثلا حفاظت از پسورد و کارت بانکی در این نسخه که در نرم افزارهای امریکایی میبینیم حداقل 10 ساله داره استفاده میشه . حتی براشون کمپانیهای مطرحی هم دراین زیمنه خریدند.
    کسپر شناایی دیتا بیسش بد نیست ولی برخی ویروس ها یا روتکیتهای جدید ازش رد میشه . البته تازه کلودا گذاشته خوبتر شده ولی باز میره رو آپیتش هم میزاره این کار 1 2 سال دیگه بیشتر جواب نمیده وگر نه آخر سال میبینیم آنتی ویروس مون با آپدیتش شده 3 گیگ. اگه الان کمتر نباشه. بعد اسکن هم کند میکنه . البته نمیدونم کسپر چه مشکلی داره که موقع آپدیت گرفتن و نثب کردنش سیستم میره رو آخر سی پی یو .
    میپوکه . این موتورشا تنتونسته رفع عیب کنه . هنوز اون مشکل را داره.

19. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •