تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: Quest3D 5.0 released!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

محسن اگر پيام واقعا شيدرنويس باشه واقعا كارش خيلي ميارزه . بنبنيد الان يونيتي زده ما رو تحريم كرده من خيلي دوستش دارم ولي نمي تونم ديگه اونو داشته باشم .اگر الان يك انجنين واسه خودم داشتم منت اينها رو نمي كشيم درسته كارشون خيلي خفنه ولي ... . الان مي خواهم برم يا كار بلندر (با پايتون ميونه خوبي دارم ) يا Toruge3d يا NeoAxis يكي از اين ستا.

2. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پرویز کلا انجین بلندر رو بیخیال شو چون تو road map توسعه بلندر دیگه به عنوان انجین جدا و standalone توسعه پیدا نمیکنه و نقشش تو بلندر به Interactive Blender (بخش تعاملی بلندر) تغییر پیدا میکنه توضیح بیشتر خواستی بگو لینک بدم بخونی.
    torque که سورس باز شده خیلی وقته بدک نیست اما من باهاش کار نکردم ,neo هم تو لایسنس جدیدش یه تحول بزگی ایجاد شده که تو ورژن جدید sdk که منتشر شده با امکانات خیلی زیاد نزدیک به ورژن تجاریش میشه بازی ساخت کاملا رایگان حتی بازی تجاری بدون اینکه لوگوش رو بزنه تو بازی.

4. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه توضیحایی راجع به حقوق و اتفاقاتی که افتاد از ع.ر جدا شدم دادم ولی گفتم شر نشه همه رو پاک کردم,بعداً هر کی خواست تو چت کامل توضیح میدم.(این چند روزه سعی میکنم بیام یاهو!)

فقط در این حد بدونید که من خیلی چیزا به جز شیدر بلدم,مثلاً اسکای باکس های بیشتر بازی های ایرانی که خیلی هم ادعا دارن خودشون همه کارشون رو کردم(مثل خلیج عدن) آماده هست ولی من خیلی راحت میتونم اسکای باکس 4096x4096 خروجی بگیرم(برای هر وجه) و تازه میتونم برای دقت بیشتر یه 8 بیت Alpha channel اضافه کنم که توی یونیتی بشه موقع کار با Image effectهایی مثل Bloom که تنظیمات Alpha دارن روش مانور بیشتری داد,تازه اینکه چیزی نیست,میتونم اسکای باکس با فرمت HDR و با تکنیک HDRI خروجی بگیرم,فرقش در این حده که اگر مثلاً 20 تا اسکای باکس معمولی رو 10 دلار میفروشن,همون 20 تا رو بتونی HDR بگیری میشه 100 دلار و تازه افراد بیشتری میخرن,اونم اینجوریه که کلی اطلاعات اضافه داره و با Marmoset کار میکنه(برچسب Marmoset Ready روش میخوره) در ضمن به جای اینکه 6 تا تکسچر برای اسکای باکس بذاری فقط یکی میذاری,یذره کیفیت پایین تره ولی تو حالت 4096x4096 بسته به نوع خروجی میتونه توی کارت گرافیک تا 200 مگ مموری کمتری مصرف کنه تازه قابلیت های بیشتری هم میده
    اگر کسی نمیدونه Marmoset چیه خیلی راحت میتونه سرچ بزنه.

بازم میخوای بگم چه کارایی بلدم؟!؟

اصلاً مهمتر از همه چیز اینه که خیلیا میان بهم میگن انقدر بهت حقوق میدیم بشین خونه کار کن(تا حالا هیچ شرکتی ندیدم بتونه حتی نصف تجهیزاتی که تو خونم دارم رو در اختیارم بذاره) یجای تقریباً معروف رفتم یه بار دیدم کل هاردهای کامپیوترهاشون از فضایی که من دارم کمتره,من فقط یه 2ترا Backup plus دارم 24 ساعت داره بک آپ میگیره....حالا اینترنال و SSD و اکسترنال و این چیزا که بماند...

محسن اگر پيام واقعا شيدرنويس باشه واقعا كارش خيلي ميارزه
    شما مثل اینکه شک دارید به من؟!؟
    یعنی واقعاً فکر میکنی اونایی که باهاشون 1.5 سال کار کردم اگه از همون اول میدیدن شیدر نمیتونم بنویسم ادامه میدادن؟!؟مطمئن باش به ماه نمیکشید همکاریمون.
    تازه اگر کسی الان با استودیوی فطرس رابطه داره میتونه بره ازشون بپرسه,یه دفعه رفتم اونجا تستی گفتم چه شیدری بزنم همونجا یهو الکی یکیشون دیوار اتاق رو نشون داد گفت اینجوری,ظرف کمتر از 3 دقیقه براشون شیدر Tri-Planar همونجا نوشتم که بتونه 3 تا تکسچر رو ترکیب کنه جزئیاتی در حد اون دیوارشون بده.

مسابقات برنامه نویسی رو دیدی طرف داره برنامه مینویسه بالای 60 تا کلمه در دقیقه تایپ میکنه آخرشم تیمشون آخر میشه(تیم ایران رو گفتم) منم در مورد شیدر یه همچون چیزی هستم سرعت تایپ بالا چیز خوبیه واقعاً کسایی که باهام چت کردن دیدن یهو بعضی مواقع عین جت شروع میکنم نوشتن چی میشه خیلیا بهم میگن سرعت تایپت از سرعت خوندن ما بیشتره

راستی یه چی بگم همه تعجب کنن,بعضیا شاید فکر میکنن من میگم تا الان زیاد تونستم درآمد داشته باشم ولی باید بگم بعضیا رو میبینم کاملاً با خاک یکسان میشم,دوسته دوستم بازی موبایل ساخته 2-3 ماهه 200 ملیون در آورده,یکی دیگه رفته با Bic قرارداد بسته همون اول برای شروع یه همچین مبلغی گرفته یکی دیگه ماهی 50 ملیون در میاره که البته همش بازی نیست(دوره دبیرستان اسمبلی کد میزده و الان هم تو تیم منه), مدیر پروژه بازی شکار شیطان(لینکش رو پایین گذاشتم حتماً برید ببینید) استاد Maya من بوده(اون موقع هنوز مدیر پروژه نبود)اونم دانشگاه مائه دانشگاه ما هم که ذره ای بیش نیست در این کشور,ببین چه غولایی جاهای دیگه میشه پیدا کرد,یعنی ماها یه مشت جوجه محسوب میشیم رسماً...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hotsun; 13-12-2013 at 01:12.

6. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پيام دقت كن و با دقت بيشتري پست ها رو بخون . اگر شك داشتم مطممنا از شما بابت radical blur نمي پرسيم .هرچند من عمل و مهارت هيچ كس رد يا تاييد نمي كنم .

ولي واقعا بهتره به پست هاي خودتون بيشتر دقت كنيد . راستي ديگه سرعت تايپ تو برنامه نويسي زياد اهميتي نداره . مهم ذهن آدم كه كار كنه هيچ وقت جمله كه دوست دواران كار كني زياد ياد نمي ره .ترم يك بوديم بهمون گفتند ماشين حساب ويندوز كامل بنويسيد قسمت قرينه كننده اش رو با من 5 خط نوشتم داوود از پرسيد قرينه كننده شو چطور نوشته گفتم اگر جلو منفي بود substring (1) مي كردم درغير اينطوري 1 منفي مي ذاشتم جلوشو. گفت با يه خط ميشه انجامش داد. int.Parse(Display.Text)*-1 . ميدونم چيز خيلي ساده اي بود ولي خيلي چيز هاي زيادي بهم ياد .برنامه نويسي با كدنويسي و تاپستيستي خيلي فرق مي كنه كسي بيشترو وقتشو فكر كنه مي برنامه نويسي بهتريه كه كه هرچيز به ذهنش مي ياد كد مي كنه .

با تشكر و احترام
    Last edited by parvizamd; 14-12-2013 at 09:00.

8. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینکه معلومه,خود من بخوام ببینم کسی چیزی بلده یا نه(بر فرض اگر قرار باشه بیاد تو تیم من کار کنه) اول یه مسئله سخت میدم میگم روش فکر کن و بعد میرم میگم حالا برنامش رو بنویس...

در ضمن سرعت زیاد به این درد میخوره که وقت تلف نشه,کسی که میخواد بنویسه Public float a; نباید بنویسه P بعد وایسه ببینه چه کلماتی رو کامپایلر بهش Suggest میکنه که بره از توش Public رو انتخاب کنه,بلکه کل اون خط رو باید تو کمتر از 3 ثانیه بنویسه,یعنی من بر این عقیده هستم که نوشتن کد چیزی نیست که بخاطرش بخوایم از کارای دیگه بمونیم,برای مثال در آوردن مناسب ترین الگوریتم هوش مصنوعی برای یک بازی خاص ممکنه 3 روز طول بکشه,حالا اگر برنامه نویسا سریع باشن در عرض 1 ساعت الگوریتم رو کد میکنن و میره برای دیباگ در صورتی که برنامه نویس کند باشه کد 1 روز طول میکشه و 30 تا از این کدها میتونن 1 ماه پروژه رو عقب بندازن که یهو دیدی چیزی حدود 30 ملیون حقوق روی دست مدیرعامل خرج گذاشت

كسي بيشترو وقتشو فكر كنه
    کسی که سریع تر فکرش رو به کد تبدیل میکنه از اونور هم وقت بیشتری پیدا میکنه برای فکر بیشتر پس بازم میرسیم به حرف من.
    اینکه یه برنامه نویس بتونه بهینه ترین کد رو به بهترین نحو پیاده کنه معلومه چیز خوبیه ولی فکر کن این در کنار سرعت عمل بالا باشه.

10. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پيام شكن نكن كسي اينطوري برنامه مي نويسه من به قبر خودم بخندم اگر بهش بگم برنامه نويس . حرف سر الگوريتم بود.

12. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعاً منم در اون حد گلابی منظورم نبود ولی بازم خیلیا هستن که مغز برنامه نویسیشون خوب کار میکنه و سرعت تایپ داغون دارن

14. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

انصافا خيلي نكته مهمي بود . همكار من يكشون . برنامه نويسي اش خيلي خيلي از من بهتره ولي تايپش داغون.

16. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    میشه پچ رو یه جا دیگه آپلود کنید؟ دانلود نمیشه

18. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

فقط در این حد بدونید که من خیلی چیزا به جز شیدر بلدم,مثلاً اسکای باکس های بیشتر بازی های ایرانی که خیلی هم ادعا دارن خودشون همه کارشون رو کردم(مثل خلیج عدن) آماده هست ولی من خیلی راحت میتونم اسکای باکس 4096x4096 خروجی بگیرم(برای هر وجه) و تازه میتونم برای دقت بیشتر یه 8 بیت Alpha channel اضافه کنم که توی یونیتی بشه موقع کار با Image effectهایی مثل Bloom که تنظیمات Alpha دارن روش مانور بیشتری داد,تازه اینکه چیزی نیست,میتونم اسکای باکس با فرمت HDR و با تکنیک HDRI خروجی بگیرم,فرقش در این حده که اگر مثلاً 20 تا اسکای باکس معمولی رو 10 دلار میفروشن,همون 20 تا رو بتونی HDR بگیری میشه 100 دلار و تازه افراد بیشتری میخرن,اونم اینجوریه که کلی اطلاعات اضافه داره و با Marmoset کار میکنه(برچسب Marmoset Ready روش میخوره) در ضمن به جای اینکه 6 تا تکسچر برای اسکای باکس بذاری فقط یکی میذاری,یذره کیفیت پایین تره ولی تو حالت 4096x4096 بسته به نوع خروجی میتونه توی کارت گرافیک تا 200 مگ مموری کمتری مصرف کنه تازه قابلیت های بیشتری هم میده
    اگر کسی نمیدونه Marmoset چیه خیلی راحت میتونه سرچ بزنه.
    پیام جان شرمنده الان پستتو خوندم
    اگه جایی سراغ داری واسه این کارا پول بدن منو هم خبر کن . سازنده بازیهای دیگه هم فک نکنم نمیتونستن Sky Box بسازن 100 درصد نیاز ندونستن

20. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •