تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 113

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه توی این 30-40 دوری که بازی کردم اصلا نپرید بیرون.
    من با همین کرکی که گذاشتم بازی کردم و فعلا که مشکلی نداشته، شاید برای شما بخاطر نصبش هست که اینطوره. برا من هم موقع گذاشتن دی وی دی 8 گفت که 7 رو بذار بعد که گذاشتم و کمی رفت دوباره 8 رو گذاشتم و تا آخر رفت.
    من anti aliasing رو غیرفعال کردم و با دایرکس 10 بازی کردم. نمیدونم ربطی به نپریدن بیرونش داشت یا نه.
    در ضمن نکته مهم اینکه حتما قبل از اجرای بازی با کرک اینترنتتون رو قطع کنید احتمال 99 درصد دلیلش همینه!! شاید بار اول دوم هم که برا من =رید بیرون بخاطر این بود که توی اینترنت بودم.
    در ضمن من خیال خودم رو راحت کردم و لایسنس کی ارجینالش رو خریدم و الان آن لاین بازی می کنم. ولی وقتی لایسنس کی رو وارد کردم چون فقط مخصوص فال آو ذ سامورایی بود دیگه اون دو تا مودش غیرفعال شدن و نمیشه بازی کرد. پس اگر قصد آن لاین بازی کردن ندارید اصلا لازم نیست لایسنس کی رو بخرید. بعلاوه اینکه وقتی خریدید و توی استیم وارد شدید باید چند گیگی هم دانلود کنید!
    اگر احیانا کسی خرید و برای راه اندازیش احتیاج به کمک داشت بگه تا نحوه اجراش توی استیم رو توضیح بدم.
    Last edited by korokodil_avareh; 31-07-2012 at 03:19.

2. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من با همین کرکی که گذاشتم بازی کردم و فعلا که مشکلی نداشته، شاید برای شما بخاطر نصبش هست که اینطوره. برا من هم موقع گذاشتن دی وی دی 8 گفت که 7 رو بذار بعد که گذاشتم و کمی رفت دوباره 8 رو گذاشتم و تا آخر رفت.
    من anti aliasing رو غیرفعال کردم و با دایرکس 10 بازی کردم. نمیدونم ربطی به نپریدن بیرونش داشت یا نه.
    در ضمن نکته مهم اینکه حتما قبل از اجرای بازی با کرک اینترنتتون رو قطع کنید احتمال 99 درصد دلیلش همینه!! شاید بار اول دوم هم که برا من =رید بیرون بخاطر این بود که توی اینترنت بودم.
    در ضمن من خیال خودم رو راحت کردم و لایسنس کی ارجینالش رو خریدم و الان آن لاین بازی می کنم. ولی وقتی لایسنس کی رو وارد کردم چون فقط مخصوص فال آو ذ سامورایی بود دیگه اون دو تا مودش غیرفعال شدن و نمیشه بازی کرد. پس اگر قصد آن لاین بازی کردن ندارید اصلا لازم نیست لایسنس کی رو بخرید. بعلاوه اینکه وقتی خریدید و توی استیم وارد شدید باید چند گیگی هم دانلود کنید!
    اگر احیانا کسی خرید و برای راه اندازیش احتیاج به کمک داشت بگه تا نحوه اجراش توی استیم رو توضیح بدم.
    شما هم مشکل گرافیک دارین ؟ مال من آب دریا رو کلا سفید نشون میده فیلم پشت منو هم گرافیکش خرابه !!!

داره خودمونی میشه Chap-Dast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

شما هم مشکل گرافیک دارین ؟ مال من آب دریا رو کلا سفید نشون میده فیلم پشت منو هم گرافیکش خرابه !!!
    این مشکل توی نسخه های قبلی هم بود
    باید کارت گرافیکتونا به روز کنید
    نرم افزار های جانبی هم بطور کامل نصب کنید
    اگه درست نشد ویندوز عوض کنید و 1 بار دیگه بازی را نصب کنید(احتمالا ویندوزتون 1 مشکلی داره)

5. این کاربر از Chap-Dast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه من هیچکدوم از این مشکلات گرافیکی که عنوان کردید رو ندارم و بازی کاملا روان اجرا میشه. اتفاقا علارغم اینکه نسبت به نسخه شوگان 2 گرافیک چشم نوازتر و پالیش تر شده ولی خیلی روانتر و با فریم ریت بالاتری اجرا میشه.

7. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه من هیچکدوم از این مشکلات گرافیکی که عنوان کردید رو ندارم و بازی کاملا روان اجرا میشه. اتفاقا علارغم اینکه نسبت به نسخه شوگان 2 گرافیک چشم نوازتر و پالیش تر شده ولی خیلی روانتر و با فریم ریت بالاتری اجرا میشه.
    اون مشکلی که گفتم توی دی وی دی هشتم اومد شما فهمیدین اون ارور مربوط به چی بود ؟ ممکنه مشکل از درست کپی نشدن دی وی دی ها باشه چون هر کاری میکنم دی وی دی هشتم رو نمیخونه !
    ضمنا شما سایتی سراغ دارین که بتونم یه کرک دیگه واسه این نسخه پیدا کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

اون مشکلی که گفتم توی دی وی دی هشتم اومد شما فهمیدین اون ارور مربوط به چی بود ؟ ممکنه مشکل از درست کپی نشدن دی وی دی ها باشه چون هر کاری میکنم دی وی دی هشتم رو نمیخونه !
    ضمنا شما سایتی سراغ دارین که بتونم یه کرک دیگه واسه این نسخه پیدا کنم ؟
    ازش نمیتونید ایمیج بگیری و بعد از رو ایمیج نصب کنید؟
    همه ی کرکای دیگه خرابه،خیالت راحت
    این تنها کرک سالمه
    مشکل از کرک نیست
    با این کرک صدها نفر بازی کردن و مشکلی نداشتن

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امروز از دی وی دی هفتم و هشتم ایمیچ گرفتم برای بار سوم هم بازی رو نصب کردم ولی بازم نشد احتمالش زیاده که مشکل از دی وی دی هشتم من باشه !!! حالا اگه اینطور باشه چاره چیه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

امروز از دی وی دی هفتم و هشتم ایمیچ گرفتم برای بار سوم هم بازی رو نصب کردم ولی بازم نشد احتمالش زیاده که مشکل از دی وی دی هشتم من باشه !!! حالا اگه اینطور باشه چاره چیه ؟؟؟
    اول رو یه سیستم دیگه امتحان کن،شاید مشکلات گرافیکی شما از این ارور نباشه
    توی سایتش نوشته محصولات در صورت خرابی تعویض میشه
    اگه اشکال از یه فایل کوچیک باشه میشه یه نفر دیگه برات آپلودش کنه و 2باره دی وی دی را رایت کنی
    (البته اگه بتونی پیداش کنی)

12. این کاربر از Chap-Dast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اول رو یه سیستم دیگه امتحان کن،شاید مشکلات گرافیکی شما از این ارور نباشه
    توی سایتش نوشته محصولات در صورت خرابی تعویض میشه
    اگه اشکال از یه فایل کوچیک باشه میشه یه نفر دیگه برات آپلودش کنه و 2باره دی وی دی را رایت کنی
    (البته اگه بتونی پیداش کنی)
    دو تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی باز هم نشد !

نمیدونم چطوری تعویضش میکنن ولی برای فروشنده ایمیل فرستادم حالا باید ببینم چی میشه ... از راهنمایی شما هم متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

یعنی از شما اصلا" ارور نداد؟!
    فقط گفت دی وی دی 7 را دوباره بزارید؟قبلش اروری نیومد؟

مشکل از این فایل:

shogun 2\data\terrain.pack\...

میشه از شما که سالمه ببینید حجمش چقدره
    Last edited by Chap-Dast; 04-08-2012 at 20:52.

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •