جدیترین قیمت ef7?
سمند EF7 پایه گازسوز مدل 91 قیمت 18180000 تومان
سمند EF7 بنزینی مدل 91 قیمت 17170000 تومان
یعنی یک سری 25 اسفند رفته و یک سری هم 14 فرودین افزایش قیمت دارن؟
![]()
برخی قیمت ها در تاریخ شنبه ۹۱/۱/۵
بی ام دبلیو ایکس ۳ مدل ۲۰۱۲ فول آپشن + آپشن های حوزه خلیج ، داخل چرم داکوتا نارنجی قیمت : ۲۶۶ ملیون تومان
آزرا گرانجو سفید فول آپشن + ناو قیمت : ۱۱۰.۸۵۰.۰۰۰ تومان
سنتین نال قیمت ۱۸۸.۰۰۰.۰۰۰ ( چرا ؟؟؟)
سوناتا ۲۰۱۲ فول داخل مشکی قیمت ۷۷ ملیون تمام
نیسان ماکسیما سفید مدل ۹۱ قیمت ۶۰.۵۰۰.۰۰۰
ماشین کره ایی مثل اکیوس یا همون سنتینیال 188 میلیون.............ماشین همون اختلاس گره بودا....ادم باید روانی باشه این همه بول واسه یه ماشین کره ایی بده...یادش بخیر با این بول میشد یه کاررا خرید یه سال قبل........
دوستان در حال حاضر قیمت ماشین های خارجی خیلی بالارفته ..درسته؟؟
پراید 131 sl نه میلیون چهارصد
پراید 131 sx نه میلیون و هفصد خورده
111 sx نه میلیون ونهصد = 10 میلیون
تازه طرف میگفت بالاتر هم شاید بره
همه ماشین ها گرون شده
Last edited by Life24; 25-03-2012 at 10:59.
قطعا گرونتر میشه....
دلیلش هم گرونتر شدن ارز و بنزین در بعد از تعطیلات هست...
تاثیر ارز بر بازار خودروهای داخلی هم بی تاثیر نیست... چون مواد اولیه خیلی از قطعات خودرو وارداتی است.
والا ما شنیدیم اگه در همه جای دنیا اگه بنزین گرون بشه خودرو ارزان می شه مخصوصا پر مصرفاش..
ولی ظاهرا توی ایران همه چی برعکسه...
البته تقصیر خودمونه که با هر شرایط و قیمتی این ماشینای مزخرف داخلی را می خریم و هر روز هم حریصتر می شیم...
تازه وقتی مثلا یه قسمت بی اهمیت ماشین مثل فرمان یا چراغ خطر عقب یا دسته دنده و ... را تغییر میدن کلی هم کیف می کنیم و پزش را میدیم....![]()
Last edited by esi_241; 27-03-2012 at 12:58.
دوستان من یه ماشین اسقاطی به سایپا تحویل دادم الان هم میتونم تیبا بر دارم وهم پرایدو یا اینکه یک ملیون نقد بگیرم.من هم از اون ادمایی هستم که سرعت گیر ها رو بی ترمز رد میکنم به نظر شما این محصولات سایپا دوام میاره یا اینکه پولش رو بگیرم یه ماشین خارجی دست دو بردارم؟راستی عمر مفید یه پراید چندساله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)