131 ex با این قیمت خوبه . قیمت مناسبه
پراید 131 ex قیمت بازار 13200هست
بخرید و دردسر نمایندگی رو نکشید چون قیمتها به نرخ روز محاسبه میشه در صورت پیش فروش
تا اون موقع هم معلوم نیست که چه به روز قیمتها میاد
131 ex با این قیمت خوبه . قیمت مناسبه
پراید 131 ex قیمت بازار 13200هست
بخرید و دردسر نمایندگی رو نکشید چون قیمتها به نرخ روز محاسبه میشه در صورت پیش فروش
تا اون موقع هم معلوم نیست که چه به روز قیمتها میاد
دوستانی که پراید ثبت نام کردن:
آخرین اطلاعات در مورد تحویل پراید(منبع خودم):
پراید 131 ex اگر به رنگهای مشکی،بژ،بنفش متالیک تغییر بدین 2-3 روزه فاکتور میشه رنگ سفید موجود ندارن.
پراید Le 131 سفید موجود دارن، من امروز رفتم معاونت فروش و بازاریابی سایپا ، پراید 131 sx رو که شهریور نوشته بودم و 10 روز پیش هم 500 تومن اضافه برای ایربگ ریخته بودم و تبدیل شده بود به ex ، به le تبدیل کردم و همین امروز هم فاکتور شد.
منشی رییس می گفت قطعات هیدرولیک کمبود دارن ، بیشتر تولیدشون شده معمولی.
دوستان یه سوال خیلی فوری
یکی پیدا شده که میگه حواله خودرو تعویضی داره و میخواد بفروشه
1.5 میفروشه
وام 5 میلیونی 14 درصد هم داره
این جریانش چیه؟
آیا این 1.5 میلیون فقط واسه حوالست و جزء قیمت خود ماشین نیست؟
یه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم
چون اگه خوبه همینو بگیرم زودتر
خیلییییییی ممنون
من دیروز نمایندگی بودم میگفتن ماشین فرسوده رو یک میلیون بر می دارن. مطمئن نیستم ولی احتمالا ایشون میخوان 500 سود بگیرن ازتون
وام 5 میلیونی هم مال همون تسحیلات خودرو فرسوده است
این حرف کاملا درسته، من رفتم ماشینم رو تبدیل به ایربگ دار مشکی متالیک کردم، سریع فاکتور شد.
خدا خیرتون بده.
دقیقا درسته ، ایشون 500 تومان سود میگیرن . در ضمن تا جایی که تا سال گذشته توی قوانینشون بود حواله ای که در برابر خودرو فرسوده صادر شده قابل انتقال نیست یعنی در واقع ماشین جدید به نام این شخص تحویل میشه و بعدش باید به نام شما سند بزنند و سند زدن هم هزینه داره دیگه .(این قوانین تا پارسال بود و نمی دونم که الان هم هست یا عوض شده)
من دو سه هفته پیش اینترنتی ثبت نام کردم و توی رسید اینترنتیم اینطور زده:
مشخصات خودرو سفارش داده شده:
عنوان شرایط فروش:
پیش فروش عادي انواع خانواده 100پیش فروش عادی با تخفیف - سود مشاركت 22 % - سود انصراف 20 % . در صورت تعلق تخفیف در قرارداد ، مبناي
محاسبه تخفیف مبلغ وديعه بوده كه به صورت سالیانه مي باشد -مبلغ مابه التفاوت در زمان ارسال دعوتنامه بر اساس قیمت روز با كسر تخفیف محاسبه مي
گردد . * تحویل اسفند 91
اما جالبه امروز که مجدد چک کردم توی پیش فروش اینطور نوشته:
پيش فروش عادي انواع خودروهاي خانواده X100 پيش فروش عادي - با سود مشاركت و سود انصراف . مبلغ مابه التفاوت در زمان ارسال دعوتنامه بر اساس قيمت روز محاسبه مي گردد . سود مشارکت 19% - سود انصراف 17% با امکان صلح* تحویل اسفند91
جالبه هم سود رو کم کردن و هم با تخفیف نوشته.
بالاخره وضعیت من چه جوریه اگر با تخفیفه پس چرا نوشته " در صورت تعلق تخفیف در قرارداد ، مبناي
محاسبه تخفیف مبلغ وديعه بوده" این یعنی چی بالاخره تخفیف داره یا نه؟ توی قرار دادی هم که حضوری از نمایندگی گرفتم اصلا چیزی درباره نحوه پیش فروش ننوشته
شما همون شرایطی هستید که فرمودید سه هفته پیش نوشته و همون شرایط برای شما خواهد بود . (توی قرارداد فروش که از نمایندگی گرفتید یک شماره شرایط فروش یا همچین نامی هست که مربوط به شرایط شماست )
دلیل اینکه در سایت عوض میشه این هست که وقتی سایپا میخواهد شرایط جدیدی را اعلام کنه ، شرایط قبلی را ویرایش می کنه و بنابراین براش شما هم توی سیستم تغییر می کنه. کلا شما بعد از ثبت نام دیگه کاری با اون سایت نداشته باشید.
توی برگه ای که دارم یه شماره درخواست و یه شماره پذیرش داره اما من نمی دونم به چی بر می گرده چون توی ثبت نام اینترنتی این شماره ها رو ندیدم و از طرفی توی برگه نحوه فروش رو بیان نکرده شاید این شماره ها باشه.
ضمنا من رنگ نقره ای رو تیک زده بودم و ثبت شده اما الان نظرم رو سفیده میشه کاریش کرد؟
با تشکر
کسی از ثبت نام مگان خبرنداره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)