آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟
این راسته که رنگ سفیدش تراکم پیکسلی کمتری نسبت به رنگ مشکیش داره؟
یعنی با این آپدیت و روون شدن قلمش حالا میشه بعنوان جایگزین کاغذ و قلم استفاده کرد ..واسه نوشتن جزوه و مطلب؟؟؟
با کدوم آپدیتش ؟
این فقط با برنامه s note نیاز شمارو برطرف میکنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
راستش هم دوره فوق لیسانس در راهه هم دارم ی کتاب مینویسم مطالبمو همش تو A4 و پراکنده نوشتم همیشه... خواستم هم بتونم واسم جایگزین قلم و کاغذ بشه همه جا و هم واسه مطالعه کتاب همه رو ی جا داشته باشم بنظرت با توجه به این دو تا نیاز اصلی..این مدل از پسش بر میاد یا نه؟زیادم جوابگو نیست؟
آره بر میاد
مطالعه رو که 100% برمیاد
اگه واسه جزوه نوشتن سر کلاس میخواین فکر نکنم بتونی سریع یادداشت کنی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
استفاده اصلیم تایپ کردنه و کتاب خوندن و اینترنت (سرچ مقاله ) و تهیه پاورپوینت واسه کلاسام...همیشه دوست داشتم یه وسیله جمع و جور باهام باشه هرجا راحت باهاش بنویسم ..خب الان نوت 8 سامسونگ مد نظرم بود اما خب بخاطر اندروید بودنش و استفاده بهتر از آفیس ویندوز و البته برنامه های ویندوز که مشابهشو پیدا نکردم یکم نظرم برگشت وAsus VivoTab smart/me400CL پیدا کردم. اما خب این کف قیمت تبلتهای ویندوزه و مشخصاتش زیاد قوی نیست و ده اینچه .. نظر شما چیه؟بنظرتون برای نیازای من به همون اندروید و نوت 8 قانع بشم یا نه تبلت ویندوزی بگیرم..با خرید کدوم پشیمونی ندارم و کارام حل میشه؟
من متوسط 3 ساعت باتریم جواب میده .خبری از ده ساعت و این حرفا نیس قضیه چیه؟ووای فای و بلوتوث و اینارم فقط مواقع نیاز روشن میکنم
سلام
آقا ما اینو یه جا دیگه پرسیدیم، بعد فهمیدیم اینجا بهتر بود واسه مطرح کردن :|
با تبلت galaxy note 10 ، میشه بدون بلندگو مکالمه کرد؟ یعنی میشه در حالت غیر loud مکالمه کرد؟ به عبارتی میشه با هندزفری و این جور چیزا مکالمه کرد؟ آخه من شنیدم بیشتر تبلت هایی که قابلیت مکالمه با سیم کارت رو دارن، برای پخش صدا به صورت loud عمل می کنن. این حرف درسته؟ در مورد تبلتی که نام بردم چی؟؟؟
با galaxy note 8 چی؟؟
آخه خیلی ضایع است که بقیه همیشه حرفاتو بشنون!!
ممنون
USB Yes, v2.0
داره ؟
من هرچی دقت کردم ندیدم
یا منظور از یو اس بی همون اتصال از طریق رابط هستش
؟؟؟
افرادی که این مدل رو دارن راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)