برای سفید شدن دندان هاتون می تونید از :
1. خمیر دندان خوب
2. تعویض نوع خمیر دندان در هر بار استفاده
3. پودر های سفید کننده
4. جوش شیرین
استفاده کنید.
برای سفید شدن دندان هاتون می تونید از :
1. خمیر دندان خوب
2. تعویض نوع خمیر دندان در هر بار استفاده
3. پودر های سفید کننده
4. جوش شیرین
استفاده کنید.
جرم گیری چطوره؟
من پارسال یه بار جرم گیری کردم اگه امسال دوباره جرم گیری کنم مضره؟
شنیده بودم اگه پزشک براش هم بزنه دندونا سفید میشه
---
مسواک های که ویبریشن داره(همون برقی) و خمیر دندونای سفید کننده هم تاثیر دارن؟
Last edited by Retired User; 07-11-2010 at 20:56.
مثل اینکه جواب ما رو کسی نمیدونه!!
نکنه دندونشون خوبه ؟!!![]()
من یک دندون مشکل داشت کلی برو و بیا و کلی خرج کردم و تازه دندونم درست شد
مسواک oralb گرفتم
به نظر شما مسواک برقی تاثیری برای دندان داره؟
فاصله بین دندون های من خیلی کم هست با این حال باید نخ دندون استفاده کنم ؟
خمیردندان فرق می کنه یا نه
و چه مارک خمیردندان پیشنهاد می کنید؟
آدامس oralb برای دندون مفید هست یا نه چه فایده ای داره؟
این دیگه تبلیغاتی یا نه؟
![]()
Last edited by c30tehran; 22-01-2011 at 19:40.
اره مسواکت خوبه. ولی باید با پزشکت مشورت میکردی ببینی چه نوعی برای دندونهات خوبه. مثلا نرم یا متوسط.
خمیر دندون هم سعی کن یک چیزی بگیری ککه فلوراید هم داشته باشه.
مس.اک برقی در بعضی موراد بهتره، یعنی برای افرادی که زیاد حال ندارن مسواک بزنن خوبه و شاید هم تشویق بشن! البته منظورم این مدلهای 1500 تومنیش نیست.!
خمیر دندون هم همین ایرانی هاش به نظر من خیلی بهتر از کرست و ... هست.
ادمس هاش هم خوبه در صورتی که قند نداشته باشه و حاوی فلوراید باشه.
مسواک برقی رو در برنامه whats good for you آنالیز کردن... گفتش فرقی با مسواک معمولی در تمیزی دندان نمیکنه...ولی
میتونه به افرادمسن برای بهتر مسواک زدن کمک کنه..و میتونه جاهایی که مسواک زدنش سخته رو بهتر تمیز کنه...
نخ دندان خیلی موثره ..الان دیگه مسواکها تو پکشون یک نخ دندون دارند..برای بعد از مسواک زدند....
در مورد خمیردندان...من چون روزی 3 بار مسواک میزنم یه چیزی خیلی مشهود شده برام....اینکه خمیردندان ایرانی رو باید
4 برابر خمیردندان خارجی بریزم تا به همون اندازه کف تولید بشه...مثلا : کرست و سیگنال رو من اندازه 1 نخود میریزم دهانم پر از
کف میشه ولی صحت یا داروگر رو اندازه 4 تا نخود بریزم بازم به اندازه کرست کف نمیکنه....
یه چیز دیگه هم هست که من شاید اینجوری حس میکنم...خمیردندان ایرانی سوزشش بیشتره..انگار اسانس نعناش زیاده یا
نمیدونم فلورایدش زیاده..خلاصه وقتی دهانم رو میشورم اشک چشمام میاد...زیر زبانم میسوزه..
ولی با خمیردندان کرست همچین مشکلی ندارم خیلی سبک و پرکف و عالی تمیز میشه
نه دوست من ایرانی هاش هم خوبن. مثلا من الان پونه12 ساعته گرفتم هم خیلی کف میکنه و هم احساس خوبی دارم باهاش.
ولی وقتی کرست میزنم همین حالت شما برام پیش میاد!
البته اینا همه بسته به فرده!کرست هم خوبه و انوع مختلفی هم داره که میتونین بسته به نیاز مدلهاش رو بخرین. مثلا سفید کننده. جرم گیرو خمیر دندان کامل.
راستی در انتخاب خمیر دندون باید خیلی دقت داشت، من یکی از دوستام خیلی از کرست مینالید و میگفت سفید کننده میگیرم اصلا دندونام سفید نمیشه! خوب بایدم سفید نشه چون اون مینای دندون رو سفید میکنه و ربطی به جرم روی دندونات نداره!
نکته خوبی که دوستمون اشاره کردن نخ دندون بود که از مسواک زدن واجب تره! اینو همه دندون پزشکا میکن.
خمیر دندان 12 ساعت برای کسانی که روزی یکبار مسواک می زنند هست یا نه؟
تورو خدا اگه کسی هست جواب مارو بده دارم دیونه میشم!
دیشب رفتم عکس گرفتم.
اینم لینک عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همان جایی است که یک ریشه در داخا مانده!
![]()
Last edited by Raziel007; 31-01-2011 at 13:28.
سلام
دندونم حساسیت کم ودرد خیلی مختصری گاهی داشت به دندانپزشک عمومی مراجعه کردم.پس از دو تا ضربه به دنادنم بدون رادیوگرافی شروع به عصب کشی کردند! بعد از مدتی دندان درد شدید مبتلا شدم.پس از رایوگرافی متوجه شدند که مواد به داخل لثه ام رفته و نیاز به retreat دارد یکشنیه endo مجدد شدم اما از دیزروز درد شدیدی دارم نمی تونم چیزی بجوم.از طرفی سمتی که عصب کشی شده فک پایینم جلوتر کمیmm 2 دندانم پانسمان هست شنبه فرار پر شه.کلینیک ویژه دانشگاه تهران رفتنم.
حالا این طبیعی؟ ممکنه عفونت کرده باشه ؟مسکن advil خوردم اما اروم نشدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)