تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 39 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا خودت میگی کاوانی نبود و لاوتزی فلان بود و همسیک بیصار بود...حالا باز میگی اینها با تجربه بودن
    شهرت بین المللی نداشتن درسته؟
    ولی تجربه حضور رو که داشتن نه؟
    الان افتاد؟

گروه ناپولی قابل مقایسه نبود با گروه دورتموند!...حداقل انتظاری که از قهرمان بوندس لیگا میرفت این بود که سهمیه لیگ اروپا رو میگرفت....اینها هم برمیگرده به عدم جاه طلبی(کلا از این به بعد با این کلمه عدم جاه طلبی میخوام اذیتت کنم
    دورتموند تا 5 دقیقه آخر بازی با مارسی جلو بودش ولی بعد اینکه خبر رسید اونور آرسنال بازیشو عقب افتاده و صعود دورتموند غیرممکن شده کلا از هم پاشیدن و ظرف 2دقیقه 2گل خوردن و کلا حذف شدن وگرنه لیگ اروپا رو راحت رفته بودن
    اتفاقا به خاطر همین مورد کلی طرفدارای تیمای دیگه دورتموندیا رو مسخره میکنن
    رومینیگه هم تو یه مصاحبه همین هفته به کیکر گفتش که دورتموند به عمد بعد از هفته چهارم خودشو از لیگ قهرمانان و اروپا حذف کرد که بتونه رو بوندسلیگا تمرکز کنه که البته میشائیل زورک تکذیبش کرد

من شناختی از این بازیکن ندارم.اینجور که شنیدم بازیکن موثری و خوبی هست.....ولی میدون ucl بازیکنهای با کیفیت زیادی میخواد که همش توی آلمان پیدا نمیشه...یکم اسکات هاتون رو توی امریکای جنوبی فعال کنید
    اگه همش تو آلمان پیدا نمیشد که الان تیم ملی آلمان قوی ترین و جذاب ترین تیم ملی حال حاضر فوتبال دنیا نبود(اگه از اسپانیا بالاتر نباشه قاعدتا کمتر هم نیستش)
    درباره رویس هم بگم که سال بعد تو اروپا میبینیش اونوقت بیشتر میشناسیش

ای بابا چی گیری کردیم ها!!
    خودت میگی ترانسفر ناموفق داشتن و دیگه کمتر میرن بازیکن غیر آلمانی....حالا اومدی میگی چرا تعمیم میدی به همه
    تکلیف خودت رو روشن کن....سیاست جذب بازیکن های غیرآلمانی تیم های آلمانی موفق بوده یا نه؟؟
    معلومه اصلا پست منو نخوندیا
    یه بار دیگه بخون ببین من چی گفتم

اول بایرن بود و بعد برمن که اعلام کردن از امریکای جنوبی بازیکن جذب نمیکنن چون ترنسفرای ناموفق برزیلی داشتن و سیاستشون رو تغییر دادن به استفاده از بازیکنای مستعد اروپایی با اولویت آلمان
    اروپایی نه آلمانی

.................................................. ................

پیر شی جون!!
    حرف من همینه!!!....استفاده فقط و فقط از بازیکنان اکادمی و بومی ضامن موفقیت در عرصه بین المللی نیست!!
    انصافا همین روبری چقدر نقش داشتن توی صعود به فینال ucl??....که مهمترین دستاورد بایرن اون فصل بود....حتی به نظرم بالاتر از قهرمانی در جام های داخلی...اون فصل 2 تا بازیکن تاپ گرفتید نتیجه اش رو دیدید!!
    این که درسته
    البته بگم که ریبری از 2007 تو بایرن بودا
    اون فصل مجموع روبن و اولیچ رفت و برگشت تیمو بردن تا فینال که جفتشون همون سال خریداری شده بودن

ولی تشکیل یه تیم خوب طی یه فصل ممکن نیستش،یه تیمی که قابلیت قهرمانی توی سی ال رو داشته باشه حداقل به نظر من باید تو 3سال جمع کردش
    نمیشه تو یه سال کلی بازیکن تاپ خرید و همون سالم قهرمان شد وگرنه امثال سیتی و رئال پلگرینی باید قهرمان میشدن

خب چرا اینقدر سینوسی رفتار میکنید؟؟(منظورم کل آلمانی هاست)
    مثلا بایرن یه سال روبری رو میگیره...سال بعد میره سراغ پترسن!
    بعضی از هوادارهای بایرن هم صداشون دراومده که تیم پر شده از المانی....
    ح
    این دیگه سیاست رومینیگه و هوینس هستش که دوست دارن تیم ملی آلمان رو تو بایرن جمع بکنن،همین الانشم برای فصل بعد توی دفاع میخوان برن سراغ بندیکت هوودس در حالی که ورتونگن از آژاکس به نظر گزینه بهتریه و میشه ارزون خریدش چون قراردادش 2013 تموم میشه

خدائیش دوبازی آخر میلان رو دیدی؟؟امانوئلسن بازیکن خیلی خوب و سرعتیه...تا حدود زیادی کندی خط هافبک مون رو برطرف کرد....تایوو رو هم که آزاد گرفتیمش....پولی بابتش پرداخت نشد....الان قرضی رفته qpr
    در اون دو مورد دیگه هم حرفت درسته
    ملاک که تو 2تا بازی نیستش،عملکردش باید طولانی مدت سنجیده بشه
    من بازی با آرسنال رو تا گل سوم دیدم،اون موقع که مطمئن شدم آرسنال ترکیده دیگه خوابیدم
    توی سری آ هم آخرین بار بازیشون با کالیاری رو فکر کنم دیدم که یادم نمیاد امانوئلسون توش کار خاصی کرد یا نه

2. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از بازی ناپولی مثل میلان لذت بردم
    یا تیمهای انگلیسی خیلی افت کردن یا ایتالیاییها فراتر از حد انتظار بازی میکنن
    شاید هم هر دو

من اصلا با این حرف که بارسا و رئال از تیمهای دیگه اروپایی به ویژه ایتالیاییها فاصله زیادی دارن موافق نیستم

نکته ای که برای من عجیبه اینه که تیمهای ایتالیایی خط حمله های پرقدرتی دارن میلان که در برابر آرسنال یک خط حمله فوق العاده داشت و ناپولی هم که انصافا خط حمله ترسناکی داره
    سرعت تصمیم گیری در این خط حمله ها به نظر من گاهی اوقات بهتر از بارسا و رئاله
    و نکته دیگه ای که باز هم برای من عجیبه سرعت پیشرفت تیمهای ایتالیاییه
    هم میلان نسبت به اون تیمی که در برابر بارسا بازی کرد به شکل عجیبی بهتر شده و هم ناپولی اصلا شباهتی به تیمی که در برابر بایرن بازی کرد نداره
    با این دید فکر میکنم اینتر هم در مقایسه با تیمهای ایتالیایی در برخورد با تیمهای دیگه اروپا اصلا نباید تیم ضعیفی باشه و نباید فکر کنیم که ممکنه اینتر مثل سری A نتیجه بگیره هر چند فوتباله و غیر قابل پیشبینی بودنش

دوستان طرفدار سایر تیمها این حرفم رو بهونه قلمداد نکنن
    اما خیلی دوست داشتم بارسای فصل پیش با این تیمهای آماده ایتالیایی بازی کنه نه این بارسای خسته و اشباع شده
    اگر امکانش بود مطمئنا بازی بسیار زیبا و در سطح بالایی رو شاهد میبودیم

4. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب امشب کلآ با شگفتی تموم شد

بازل 1-0 بایرن رو برد ... مارسی هم دقیقه 90 یه گل به اینتر زد و بازی رو برد ...

6. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبح ساعت 6 که نتیجه رو دیدم دیگه نتونستم بخوابم
    اعصاب که نمیزارن برای آدم
    مثل اینکه دیگه خودم باید لخت شم

8. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بردیا دیگه کل کل من و تو رفته روی اعصاب بچه های دیگه فروم
    میخوام بحث رو تمومش کنم دیگه
    اینجا همه دارن از بازی ایتالیایی ها لذت میبرن...تو اینجا پاتو توی یه کفش کردی و داری از بورسیا مونشن گلادباخ دفاع میکنی

اگه همش تو آلمان پیدا نمیشد که الان تیم ملی آلمان قوی ترین و جذاب ترین تیم ملی حال حاضر فوتبال دنیا نبود(اگه از اسپانیا بالاتر نباشه قاعدتا کمتر هم نیستش)
    خب 80 درصد اسپانیای 2010 هم مال بارسا بود....اگر مدیرهای بارسلونا مثل مدیرای آلمانی فکر میکردن که الان بازیکنی مثل مسی نداشتن!!
    ولی تشکیل یه تیم خوب طی یه فصل ممکن نیستش،یه تیمی که قابلیت قهرمانی توی سی ال رو داشته باشه حداقل به نظر من باید تو 3سال جمع کردش
    نمیشه تو یه سال کلی بازیکن تاپ خرید و همون سالم قهرمان شد وگرنه امثال سیتی و رئال پلگرینی باید قهرمان میشدن
    این از جهاتی درسته که تیمی بخواد از صفر شروع کنه..وگرنه تیمی که ریشه داشته باشه با جذب چند مهره تاثیر گذار اعم از بازیکن یا کادر فنی خیلی زود میتونه به موفقیت هایی توفیق پیدا کنه.....سیتی ها به نظرم با اینکه زیاد خرج کرد ولی نه مربی مالی داشت...نه رگ و ریشه درست و حسابی....توی گروه مرگ هم که افتاد شد قوز بالای قوز....رئال هم به همین ترتیب....الان تفاوت رئال مورینیو با پگرینی و راموس مشخصه!!
    ملاک که تو 2تا بازی نیستش،عملکردش باید طولانی مدت سنجیده بشه
    من بازی با آرسنال رو تا گل سوم دیدم،اون موقع که مطمئن شدم آرسنال ترکیده دیگه خوابیدم
    توی سری آ هم آخرین بار بازیشون با کالیاری رو فکر کنم دیدم که یادم نمیاد امانوئلسون توش کار خاصی کرد یا نه
    امانوئلسون - زلاتان که نیست که از بدو ورودش بخواد سوپر استار بشه....کم کم پیشرفت کرده الانم بازیکن خوبی شده....و بازم جا برای پیشرفت داره....نمیدونم چه گیری دادی به این بنده خدا....اصلا بازیکن بدیه....ولش کن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پستتو ویرایش کردیا

اینجا همه دارن از بازی ایتالیایی ها لذت میبرن...تو اینجا پاتو توی یه کفش کردی و داری از بورسیا مونشن گلادباخ دفاع میکنی
    اوکی،بچه ها شماها فقط حق دارید از بازی تیمای ایتالیایی لذت ببرید و بس
    یه زنگ به پلاتینی میزنم که کلا دیگه تیمای آلمان رو تو اروپا راه نده

11. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پستتو ویرایش کردیا

اوکی،بچه ها شماها فقط حق دارید از بازی تیمای ایتالیایی لذت ببرید و بس
    یه زنگ به پلاتینی میزنم که کلا دیگه تیمای آلمان رو تو اروپا راه نده
    شاید غلط املایی داشته....وگرنه به اونصورت چیزی رو ادیت نکردم
    در ضمن لازم نیست به پلاتینی زنگ بزنی...تا چندساله دیگه به زودی سهمیه مون رو ازتون پس میگیریم

مثل اینکه دیگه خودم باید لخت شم
    مراعات کن دایی جان اینجا خانواده رد میشه!!
    ================================================== ==============
    بایرن مونیخ و اینتر هم دیشب باختن...
    چون دیگه حال و حوصله کل کل با بردیا رو ندارم ...میرم سراغ اینتر...
    کار این تیم توی این فصل دیگه ساخته است....تیم مسن...بدون روح و انگیزه....مربی بی بخار....
    اما از گوشه و کنار خبر میرسه عمو موراتی قاطی کرده و میخواد یه تحول بزرگ در اینتر ایجاد کنه
    این تیم نیاز به یه روح جدید داره و این روح جدید خرج داره.....اما موراتی فعلا اوضاع مالیش خوب نیست برای همین با عرب های اماراتی و سلیمان کریموف داره مذاکره میکنه برای سرمایه گذاری و ساخت یه ورزشگاه اختصاصی
    برای کادر فنی هم احتمالا در صورت جدایی مورینیو یا گواردیولا یکیشون رو جذب میکنه.....البته الویت با مورینیو هست...این قضیه شال آبی و مشکی گواردیولا هم خوب به شایعات دامن زد....گزینه سوم هم برای سرمربی گیری فیگو هست.....تا ژوئن این شایعات از صدر تا ذیل ادامه داره.....ولی چیزی که رو صد در صد مطمئنم کلودیو رانیری به زودی شوت میشه به بیرون!!
    Last edited by H A M A S; 23-02-2012 at 22:29.

13. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شکایت اتحادیه همجنس بازان اروپا از مورینیو

آقای خاص پیش از دیدار تیمش مقابل زسکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید، داوران بازی را به تمسخر همجنس باز خطاب کرده بود.

سایت گل- اتحادیه همجنس بازان اروپا از ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، به دلیل اظهاراتش پیش از دیدار رفت مقابل زسکا مسکو در لیگ قهرمانان به یوفا شکایت کرد و لوئی انگفیلد، رئیس این اتحادیه از یوفا خواست سرمربی پرتغالی را با جریمه مواجه کند.

آقای خاص پیش از دیدار تیمش مقابل زسکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید، داوران بازی را به تمسخر همجنس باز خطاب کرده بود.

انگفیلد در گفتگو با دیلی میل گفت:" چنین اظهاراتی از هرکسی در فوتبال غیرقابل پذیرش است؛ به ویژه از یکی از شناخته شده ترین چهره های دنیای فوتبال. برای ما بسیار ناراحت کننده است که آقای مورینیو از چنین لفظی برای توهین استفاده کرده است. به ویژه اینکه چنین اظهاراتی در یک دیدار بین المللی استفاده شده است. ما از یوفا درخواست می کنیم در این مورد تصمیم لازم و قانونی را اتخاذ کند."

یوفا هنوز در این مورد اظهار نظر نکرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/2/23

خشم هوینس بعد ازماجرای ریبری: سوال کردن درمورد آن دست دادن لعنتی را بس کنید

رئیس باشگاه بایرن مونیخ در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش اعلام کرد که این کاملا طبیعی است که یک بازیکن بایرن بعد از انجام چنین بازی ای دلش نخواهد تا با مربی تیمش دست بدهد

سایت گل- اولی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ با عصبانیت تمام پاسخگوی سوالی درمورد دست ندادن ریبری با مربی تیمش شد

درجریان این دیدار بود که ریبری در دقیقه 71 بازی تعویض شد وتوماس مولر جای او را در زمین مسابقه گرفت. ریبری به دلیل ناکامی در انجام یک بازی قابل قبول از زمین مسابقه بیرون کشیده شد

درحالی که ریبری مشغول ترک زمین بود، از کنار یوپ هاینکس، مربی بایرن عبور کرد بدون آنکه به او دست بدهد و در پایان بازی از هوینس، رئیس باواریایی ها سوال شد که آیا اختلافی میان این دو نفر وجود دارد؟

هوینس در پاسخ به این سوال به اسکای سپورت اچ دی گفت:« فقط سوال کردن درمورد این دست دادن لعنتی را بس کنید. شما فقط درمورد این دست دادن صحبت می کنید؛ لطفا بس است. چه کسی می خواهد در پایان چنین بازی ای دست بدهد؟ ما کجا هستیم؟»

رئیس باشگاه بایرن درمورد نتیجه ناامید کننده بازی 4شنبه شب سوئیس با انتقاد از شرایط زمین مسابقه گفت:« بازی کردن در آن زمین کار سختی بود.»

By Ghazal Ziari

2012/2/23

15. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کدوم رسانه پیش بینی کرده بود 2012 آلمان اسپانیا رو پشت سر میزاره؟! نماینده های لالیگا امسال انگلیس رو هم گرفتن.

2011-12

League

Spain 13.142 5/7
    Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Valencia, Athletic Bilbao
    England 13.125 4/8
    Germany 11.916 4/6
    Italy 10.500 4/7

در حالیکه چلسی آرسنال لورکوزن هم حداقل 3 4 گل تا صعود فاصله دارن و برای بارسا رئال برگشت برد های راحتی پیش بینی میشه. بایرن و اینتر هم رفت باخت جزئی دادن.

Club

Barcelona 24.6284
    Real Madrid 24.6284
    Bayern Munich 20.3832
    Milan 20.1000
    ...

17. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

احتمال میدم انگلیس هم از نظر تی وی ما تقریبا یه چیزی شبیه اسرائیل شده...
    خارج از تاپیک عرض کنم چقدر بخندیم تابستون سال بعد! (المپیک 2012)!!

19. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •