من روي سيستمم دو تا ويندوز xp دارم يكي رو درايو سي و يكي روي درايو دي، ادمين درايو c من ali بود بدون پسورد اما يكي از دوستام براش پسورد گذاشته بود و ديشب من نياز ضروري داشتم كه با ويندوزي كه روي درايو c بود بوت بشم اما وقتي ديدم پسورد روي درايو سي گذاشته منم از ويندوزي كه روي درايو دي بود بوت شدم و به آدرس زير رفتم C:\windows\system32\config و دو تا فايل sam بود هر دو رو پاك كردم وقتي ري استارت كردم ويندوز درايو c با پيام خطا مواجه ميشه و به صفحهاي كه يوزر و پسورد ميخواد نميرسه حالا هم رفتم برنامه ntfs4dos رو دانلود كردم و هر كاري كردم فايل sam رو از درايو دي روي درايو c كپي كنم نشد كه نشد. آيا راهي دارم كه نخوام ويندوزم رو از اول نصب كنم؟
معلومه چیکار کردی دیگه.فایلهای ضروری ویندوزتو پاک کردی. یا از سیستم ریستور استفاده کن و یا با ویندوز دومیت بیا بالا و فایلا رو ریکاور کن.
یه کار دیگه هم بکنی شاید جواب بده.این فایلها را در داس و از درایو d به c کپی کن: sam و sam.log
دو نوع ntfs4dos وجود داره.یکی فقط قابلیت خواندن دارد ودیگری قابلیت read\write را دارد.یه سرچ کنی راحت پیدا میکنی.من چند دقیقه پیش هم گرفتمش.بعدشم:
copy d:\windows\system32\config\sam c:\windows\system32\config
copy d:\windows\system32\config\sam.log c:\windows\system32\config
البته یه مسأله خیلی مهم هم هست. باید توجه کنی که وقتی از ntfs4dos استفاده میکنی یه چک کنی که درایواتو یه درجه بالا برده یا نه.یعنی ممکنه درایو c به d تبدیل شده ودرایو dبه e.