تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: سريعترين روش پيدا كردن pass ادمين ((خود خود پسورد))

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من روي سيستمم دو تا ويندوز xp دارم يكي رو درايو سي و يكي روي درايو دي، ادمين درايو c من ali بود بدون پسورد اما يكي از دوستام براش پسورد گذاشته بود و ديشب من نياز ضروري داشتم كه با ويندوزي كه روي درايو c بود بوت بشم اما وقتي ديدم پسورد روي درايو سي گذاشته منم از ويندوزي كه روي درايو دي بود بوت شدم و به آدرس زير رفتم C:\windows\system32\config و دو تا فايل sam بود هر دو رو پاك كردم وقتي ري استارت كردم ويندوز درايو c با پيام خطا مواجه ميشه و به صفحه‌اي كه يوزر و پسورد ميخواد نميرسه حالا هم رفتم برنامه ntfs4dos رو دانلود كردم و هر كاري كردم فايل sam رو از درايو دي روي درايو c كپي كنم نشد كه نشد. آيا راهي دارم كه نخوام ويندوزم رو از اول نصب كنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    W.C

پيش فرض

با سلام
    من نتونستم دانلودش كنم
    ميتوني مسير برنامه رو چك كني!
    با تشكر

داره خودمونی میشه majid76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است!

پيش فرض

با سلام به علی آقا شما

داره خودمونی میشه majid76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است!

پيش فرض

سلام به علی آقا فالی که شما پاک کردین اکانتها و پسورد ها رو در خود بهصورت رمز شده نگهداری میکنه .
    در ضمن یه sam توی repir هست که قابل پاک شدن نیست و یکی هم تو ریجستری پس شما متمعانا نتونستید اون پاک کنید
    چون به همین راحتی ها هم نیست سیستم رو ریستور کنید ! جواب میگیرید

داره خودمونی میشه shr_put's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من روي سيستمم دو تا ويندوز xp دارم يكي رو درايو سي و يكي روي درايو دي، ادمين درايو c من ali بود بدون پسورد اما يكي از دوستام براش پسورد گذاشته بود و ديشب من نياز ضروري داشتم كه با ويندوزي كه روي درايو c بود بوت بشم اما وقتي ديدم پسورد روي درايو سي گذاشته منم از ويندوزي كه روي درايو دي بود بوت شدم و به آدرس زير رفتم C:\windows\system32\config و دو تا فايل sam بود هر دو رو پاك كردم وقتي ري استارت كردم ويندوز درايو c با پيام خطا مواجه ميشه و به صفحه‌اي كه يوزر و پسورد ميخواد نميرسه حالا هم رفتم برنامه ntfs4dos رو دانلود كردم و هر كاري كردم فايل sam رو از درايو دي روي درايو c كپي كنم نشد كه نشد. آيا راهي دارم كه نخوام ويندوزم رو از اول نصب كنم؟
    معلومه چیکار کردی دیگه.فایلهای ضروری ویندوزتو پاک کردی. یا از سیستم ریستور استفاده کن و یا با ویندوز دومیت بیا بالا و فایلا رو ریکاور کن.
    یه کار دیگه هم بکنی شاید جواب بده.این فایلها را در داس و از درایو d به c کپی کن: sam و sam.log
    دو نوع ntfs4dos وجود داره.یکی فقط قابلیت خواندن دارد ودیگری قابلیت read\write را دارد.یه سرچ کنی راحت پیدا میکنی.من چند دقیقه پیش هم گرفتمش.بعدشم:
    copy d:\windows\system32\config\sam c:\windows\system32\config
    copy d:\windows\system32\config\sam.log c:\windows\system32\config
    البته یه مسأله خیلی مهم هم هست. باید توجه کنی که وقتی از ntfs4dos استفاده میکنی یه چک کنی که درایواتو یه درجه بالا برده یا نه.یعنی ممکنه درایو c به d تبدیل شده ودرایو dبه e.

داره خودمونی میشه shr_put's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

معلومه چیکار کردی دیگه.فایلهای ضروری ویندوزتو پاک کردی. یا از سیستم ریستور استفاده کن و یا با ویندوز دومیت بیا بالا و فایلا رو ریکاور کن.
    یه کار دیگه هم بکنی شاید جواب بده.این فایلها را در داس و از درایو d به c کپی کن: sam و sam.log
    دو نوع ntfs4dos وجود داره.یکی فقط قابلیت خواندن دارد ودیگری قابلیت read\write را دارد.یه سرچ کنی راحت پیدا میکنی.من چند دقیقه پیش هم گرفتمش.بعدشم:
    copy d:\windows\system32\config\sam c:\windows\system32\config
    copy d:\windows\system32\config\sam.log c:\windows\system32\config
    البته یه مسأله خیلی مهم هم هست. باید توجه کنی که وقتی از ntfs4dos استفاده میکنی یه چک کنی که درایواتو یه درجه بالا برده یا نه.یعنی ممکنه درایو c به d تبدیل شده ودرایو dبهe.

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

باسلام خدمت عزیزان
    پسورد ایمیلمو عوض کردم حالا یادم نیست خیلی خیلی بهش احتیاج دارم .وقت ثبت نام واسه ثبت ایمیل هم نمیدونم چه سوالی رو جواب دادم!!
    چطورمیشه بدست آورد؟؟اگه از دوستان کسی بلده پیغام خصوصی بهم بده.هزینه ای هم داشته باشه بروی چشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من هم پسوردم درایمیل یاهو توسط کسی عوض شده است لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دوست عزیز من هم پسوردم درایمیل یاهو توسط کسی عوض شده است لطفا راهنمایی کنید

سوال امنتیتی که موقع ثبت نام از شما شد یادتونه..؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

من هیچی از -- نمیفهمم

ولی الان شدید زندگیم رویه فنا هست و باید پسورد ادمین یک سایت رو بزنم

یه راهنمایی بکنید ! فقط دستم به اینجا بنده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •