در سایتش یک صفحه راهنما داره شاید براتون مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایتش یک صفحه راهنما داره شاید براتون مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این سیم کارت تو تهران استفاده کردم
توی تجریش، اکباتان، و قطار شهری کار نمیکنه اما تقریبا توی جاهای دیگه خوب کار میکنه
20 تومن توش اعتبار داره بعد قیمت کلش 22 تومنه یعنی سیمکارتش 2 تومن میوفته
چه جالب
با سلام به همگی.قابل توجه دویتان.
در بعضی کشورها (فکر کنم مثل سوئد) تکنولوژی فور جی 4g هم آمده.کجای کاریم ما.همین رو هم بدون دردسر بدن ما دعاشون می کنیم.
مطمئنی؟یعنی سیم کارتش 2000 تومن میفتهـ کلا؟زده رو دستــ ایرانسلقابل توجه اونایی که هنوز نخریدن: خط اعتباریش 20000 تومن شارژ اولیه داره و قیمتش با ثبت نام کامل 22000 تومنه من دارم و ازش راضیم![]()
این سیمـ کارتها تو شهرستانها همـ انتن میدن آیا مثل گرگان![]()
Last edited by D4Rk knight; 30-12-2012 at 14:32.
بالاخره سیمکارت دیتا به دستم رسید.ولی فعال نیست.کی فعال میشه؟؟
من وقتی خریدم یه شماره روندو شیک به من دادن اما بعد از دوهفته که وصل نشد از اوپراتور به من زنگ زدن و یه شماره دیگرو به من دادنبالاخره سیمکارت دیتا به دستم رسید.ولی فعال نیست.کی فعال میشه؟؟
یعنی در واقع بستگی به شانست داره![]()
یکم قانون مند تره ولی راجع به اینکه 20000 تومن شارژ داره سیم کارت من که داشت شاید مال شما هم داشته باشهمطمئنی؟یعنی سیم کارتش 2000 تومن میفتهـ کلا؟زده رو دستــ ایرانسل![]()
من خودم چن روز توی شوک بودم
فکر نکنم توی گرگان فعال شده باشه اما با این سرعتی که پیش میرن ایشالا به زودی میاداین سیمـ کارتها تو شهرستانها همـ انتن میدن آیا مثل گرگان![]()
سلام بچه ها
کسی از تعرفه ها خبر نداره؟
تماس عادی چقد میوفته
هر کیلوبایت 3g چقد میوفته؟
خخخخخ چه خوبــــ عوض شارژ سیم کارت بخریمـیکم قانون مند تره ولی راجع به اینکه 20000 تومن شارژ داره سیم کارت من که داشت شاید مال شما هم داشته باشه
من خودم چن روز توی شوک بودم
انشاللهـفکر نکنم توی گرگان فعال شده باشه اما با این سرعتی که پیش میرن ایشالا به زودی میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)