کیان جان تصمیم نهایی چی شد؟؟؟
کیان جان تصمیم نهایی چی شد؟؟؟
با تشکر از راهنمایی های دوست بسیار عزیزم حامد خان
[LEFT]بنده احتمال زیاد این کانفیگ رو ببندم
cpu : intel i5 2500k
main : Asus p8p67-le
ram : corsair VENGEANCE 4 gig 1600
vga : Saphire 6790 1 gig ddr5 256bit
Hard : wd Green 500 gig 32mb buffer
Ssd : adata 32 gig
Case : grenn x3
Power : Green 785w
Dvd/rw : Hp 1270
Speaker : Logitech 2.1
Mouse+Key : Genius
monitor : any [/LEFT]
Last edited by manutd2009; 20-02-2012 at 04:10.
نهایتا 535B-US کافی هست برای این سیستم...Power : Green 785w
اگر در آینده قصد ارتقاع داری پاور کاملا مناسبه!
ولی در غیر اینصورت 685گرین میتونه کاملا مناسب باشه.
این سیستم مصرف خیلی کمی داره، 6790 به گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 104 وات مصرف داره و 2500K هم هم به گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 134 وات به همراه یک SSD و چیپست H67 و رم سیستم + کولر پردازنده مصرف داره، و این در شرایطی هست که قطعات تحت فشار هستند!
همون 535B-US که گفتم کاملا برای این سیستم مناسب هست، یا 530A-EU!
دیگه اگه بخوایم ولخرجی کنیم و اورکلاک رو هم در نظر بگیریم 600A-EU کافی هست.
پیروز باشید.
اگر قرار باشه بازدهی پاور رو مد نظر قرار بدیم، مدل زیر بهتره برداشته بشه:
SF-600P14XE
در ثانی پاورهای گرین بعد از یک الی دو سال استفاده بشدت هر چه تمام با افت بازده مواجه میشن. و با این 500وات
پیشنهادی شما صدایی با نویز بسیار فراوان تولین میکنن.پس محاسبه این ولتاژها در مورد پاور گرین اصلا صدق نمیکنه
و بهتره که پاوری با بازدهی بالا انتخاب بشه.
دقیقا چه قدر با افت بازده مواجه میشن؟ یعنی اون قدر که جوابگوی سیستمی با نهایتا 300 وات مصرف در حالت Load تمامی قطعات مصرف داره نیست؟
دقیقش رو محاسبه نکردم. ولی لااقل بین30تا35درصد. و این نکته رو در نظر داشته باش که اسم این برند در سایتهای
معتبر برای گرید بندی پاور، آورده نشده!!!
من به اصرار شما دوست عزیز احترام میگذارم، ولی باید به این نکته اشاره کنم که پاور535گرین دارای یک سوکت برق
6پین هست. در حالیکه 6790به صورت پیشفرض دارای دو درگاه6پین برای برق کارت گرافیک هست. به برداشتن یک
انشعاب برای جبران کابل غایب، بشدت هر چه تمام به پاور فشار خواهد آمد.
همین طوری الکی که نمیشه عدد گفت... همه پاور ها بعد از چند سال افت بازدهی دارن، و این محاسبه دقیق لازم داره...دقیقش رو محاسبه نکردم. ولی لااقل بین30تا35درصد.
این بحث قبلا در تاپیک های دیگه بهش پرداخته شده...و این نکته رو در نظر داشته باش که اسم این برند در سایتهای
معتبر برای گرید بندی پاور، آورده نشده!!!
پاور های گرین از برند های Seventeam، High Power و ... هستند که در سایت های معتبر میتونید بررسی های پاور هایی با این مارک ها رو مشاهده کنید.
بله به این نکته توجه نکرده بودم، البته الآن هم واقعا تعجب کردم از کار AMD... کارت HD6850 که از 6790 مقداری پرمصرف تر هم هست فقط 1 درگاه 6 پین برای تغذیه داره!من به اصرار شما دوست عزیز احترام میگذارم، ولی باید به این نکته اشاره کنم که پاور535گرین دارای یک سوکت برق
6پین هست. در حالیکه 6790به صورت پیشفرض دارای دو درگاه6پین برای برق کارت گرافیک هست. به برداشتن یک
انشعاب برای جبران کابل غایب، بشدت هر چه تمام به پاور فشار خواهد آمد.![]()
قصد کش دادن بحث رو ندارم. ولی:
-این موضوع رو خود من به شخصه تست کردم و در بخش مشکلات پاور هم با اون روبرو شدم!
-بحث اصلی من روی برند گرین هست نه برند دیگری. به این موضوع هم اصلا کاری ندارم که گرین حاصل تلفیق چه شرکتی است، فقط
این مهمه که برند گرین رو نمیشه در سایتهای تست پاور که اعتبار بالایی دارن پیدا کرد(امیدوارم باز پای Seventeam، High Power رو
به بحث باز نکنید. چون خودش یه بحث دیگست!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)