عزیز برو تو این سایتtvmobili . com لینک دانلود رو گزاشته تو همون صفحه اول....حجمشم زیر 10مگ هست
عزیز برو تو این سایتtvmobili . com لینک دانلود رو گزاشته تو همون صفحه اول....حجمشم زیر 10مگ هست
سلام دوستان:
خودم مشكل رو پيدا كردم آنتي ويروس ارتباط رو بسته بود اونو قطع كردم حل شد
يا علي- اديب
الان جدیدشو نصب کردم اون هم مشکل داره
میره میچسبه 100
کلا" با 1080p ها مشکل داره
لپ تاپ core 2 due
ram 2 G
من با ex720 تست زدم عالي بود فقط روي يكي از فيلم هاي full HD چندبار گير كرد مودمم وايرلسه لپ تاپو بردم نزديك مودم سيگنالم قوي شد مشكل حل شد. فقط در مورد فيلم هاي سه بعدي مشكلم اينه كه زيرنويسو درست نشون نميده كسي تجربه اين كار رو داره؟ ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
دوستان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی در حالت ترنسکودینگ فایلو باز می کنم خیلی قطع میشه و cpu هم نهایت کار کردش 50 است ولی به طور عادی که باز می کنم مشکلی نیست
لطفا اگر تنظیمات خاصی است بگویید
cpu:3.2
ram:2
سلام
میشه واضح تر توضیح بدین چطور از روش dlna میشه زیر نویس فارسی رو ریخت (منظورم اینه که چطور زیرنویس فارسی فعال میشه
من برنامه mezzmo رو ریختم اما اینجا چیزی از زیر نویس ندیدم؟
با راهنمایی دوستان ارتباط LED EX710 رو با کامپیوتر ازطریق کابل شبکه برقرار کردم و فیلم هاروبدون مشکل میبینم فقط چطور میشه داخل NOD32 تنظیمات رو جوری قرار بدیم که بلاک نکنه چون هردفعه مجبور میشم دستی nod روdesable کنم
دوستان کسی هست که این مشکل رو حل کرده باشه؟ من همچنان مشکل زیرنویس دارم . تمام کارهایی هم که فرمودید هم انجام دادم . فیلمها همگی به درستی نمایش داده میشه (با فناوریه dlna) ولی زیرنویس اصلا نمایش داده نمیشه . اون تنظیمات هم انجام دادم ولی نشد .ممنون میشم
با ps3 مشکل داری؟
زیر نویس هم اسم فیلم هست ؟
نشون نمیده یا فونت آفریقایی هست ؟
بله با ps3 کار میکنم . زیر نویس هم اسم فیلمه و اصلا هیچی نشون نمیده. ولی همه چیو براحتی پخش میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)