همین که برای خرید کردن هل می زنیم، خودش باعث گرونی می شه.
از ماست که بر ماست.
همین که برای خرید کردن هل می زنیم، خودش باعث گرونی می شه.
از ماست که بر ماست.
MOHAMMAD2010 منم نظرم اینه نظر شما اشتباهه .من فقط یه خریدارم.شما نمیتونی نظر مخالف رو تحمل کنی مشکل خودته
عزیز نظر شما هم محترمه ولی خب نظر منم قابل احترامه
سلام به همگی
من توی چند سایت مختلف رفتم قیمت هارو نسبت به دیروز و 2 روز پیش دیدم
همینجوری داره میره بالاتر
من خودم میخوام x8 بگیرم
2 روزیش 269000 تومن دیروز دیدم شده بود 277000
شاید هفته بعد برم بگیرم
بله دوست عزیز طبیعیه - کلا تو ایران هر چی به سمت عید بریم همه اجناس گرون تر میشن
اولا منم نظر دادم وگفتم نظر شما اشتباهه محضه و دلیل هم آوردم شما فقط هی حرفه خودت رو میزنی و دیگران رو سردرگم میکنم.
دوما من نه فروشنده ام نا باهاشون ارتباط دارم نه ازشون خوشم میاد.من فقط یه خریدارم و قصد خرید گوشی داشتم که با این مشکل مواجه شدم گفتم بیام یه تاپیک بزنم تا هم مشکل خودم حل شه هم دیگران.
سوما ما اگه اینجا بگیم بخرید 10 یا 20 نفرم اونو بخونن خودشون عقل دارن و نظر هرکس با دلیلشو میخونن و در آخر خودشون تصمیم میگیرند.
عزیزم من فقط نظر خودمو میگم شما هستی که از همون اول به من بر چسب میزنی که فروشنده ام و میخوام دوستان رو گمراه کنم.
برای اینکه در بحث شرکت میکنیدهم متشکرم.
عزیزم من فقط نظر خودمو میگم شما هستی که از همون اول به من برچسب میزنی که فروشنده ام و میخوام دوستان رو گمراه کنم.
دوستان خودشون دارن میبینن هرروز قیمتها داره بالاتر میره.
ضمنا از اینکه در بحث شرکت میکنید متشکرم.
Last edited by Hadi King; 08-02-2012 at 15:54. دليل: ارسـال پشت سر هـم ..
جالبه....... در تمام دنیا زمان کریسمس و سال نو میلادی اگه به سایت های خارجی سر میزدید کالاها تخفیف نجومی داشتند حتی من تا 90 درصد هم دیدم اما اینجا بر عکس افزایش قیمت دارند. علتش هم این که چون مردم هم به واسطه نیاز به خرید برای سال جدید وهم اینکه عیدی دریافت می کنند فروشند گان عزیز می خوان تمام پول های عیدی را از چنگ مردم در بیارند
کلا در اینجا هر وقت پول دست مردم بیاد گرونی میشه.
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
پس با این حساب نتیجه میگیریم که از ماست که بر ماست.
سَلام , انجمن مشاور خریـد گوشی هستشـــ ..
قفـل شـــد ..
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)