تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 86

نام تاپيک: Resident Evil: Revelations

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

منابع خونی تو این بازی چطوریه ؟ من روی حالت NO HOPE دارم میرم ولی هیچ خونی بهم نمیده ...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منابع خونی تو این بازی چطوریه ؟ من روی حالت NO HOPE دارم میرم ولی هیچ خونی بهم نمیده ...
    منابع خون همون گیا های سبز هستن + با اون دستگاهی که محیط رو اسکن میکنه جنازه ها و خود دشمن ها رو اسکن کنید وقتی 100% شد یه خون بهتون میده.......
    +
    توی این اپیزود 3 که یه غوله میاد و همش میگه mayday.....mayday....... رو چحوری بکشم؟!
    40 تا تیر شات گان روش خالی شد+همه کپسول ه ارو بغلش منفجر کردم+4-5 تا لگد هم زدم بهش ولی نمرد :|

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

منابع خون همون گیا های سبز هستن + با اون دستگاهی که محیط رو اسکن میکنه جنازه ها و خود دشمن ها رو اسکن کنید وقتی 100% شد یه خون بهتون میده.......
    +
    توی این اپیزود 3 که یه غوله میاد و همش میگه mayday.....mayday....... رو چحوری بکشم؟!
    40 تا تیر شات گان روش خالی شد+همه کپسول ه ارو بغلش منفجر کردم+4-5 تا لگد هم زدم بهش ولی نمرد :|
    شرمنده سوال میکنم ولی این دستگاهی ک میگی اسکن میکنه کدوم دکمه هستش ؟ کدوم جنازه های رو اسکن کنم ؟ چون آدمایی ک خودم میکشم ازشون چیز برمیدارم آیا باید بازم اسکن بشن ؟این بازی لامصب هیچی رو یاد نمیده من همرو خودم میزنم تا بفهمم التبه اولش هستما زیاد جلو نرفتم هنوز

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

شرمنده سوال میکنم ولی این دستگاهی ک میگی اسکن میکنه کدوم دکمه هستش ؟ کدوم جنازه های رو اسکن کنم ؟ چون آدمایی ک خودم میکشم ازشون چیز برمیدارم آیا باید بازم اسکن بشن ؟این بازی لامصب هیچی رو یاد نمیده من همرو خودم میزنم تا بفهمم التبه اولش هستما زیاد جلو نرفتم هنوز
    من با کنسول بازی میکنم و دکمه lb برای من هست.
    شما باید تا مرجله دوم برید بعد میتونید ازش استفاده کنید......

5. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

اگه با pc بازی میکنید تو مرحله دوم (یه دستگاه بهت میده مثل کنترل سرعت که تو فیلما دست پلیسا دیده باشین) بهتون میده و دکمه C رو بزنید و با کلیک سمت چپی رو جنازش رو scan میکنید!

+
    امروز صبح به سختی تونستن اون تیکه رو برم!
    سعی کنید به گردن اون غوله یه صورت زشت چسبیده شلیک کنید ترجیحا با شات گان...
    سعی کنید به طرف اون کپسولها ببرینش و اونو منفجر کنین و سریع بهش نزدیک بشین تا با لگد رو هوا بزنینش! (یه کپسول مخفی که تو اتاقه که اون غوله توش هی میگه mayday...mayday..... وجود داره که من با انفجار اون و اخرین کپسول بالاخره کشتمش) مهم همون غولست اون کوچیکا که مزاحمم رو سعی کنید از دستشون فرار کنید چون تا نکُشنِت تمومی ندارن!

من الان در قسمت چهارم بازی هستم و در یک کازینو که تونستم با بازی در یک دستگاه پول بدست بیارم در طبقه دوم ازم میخواد تا مقداری سکه درون یه ظرف بذارم تا در رو برام باز کنه مبخواستم بپرسم چقدر (گرم) باید درون اون ظرف گذاشت تا در باز بشه؟؟!

7. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مروز صبح به سختی تونستن اون تیکه رو برم!
    سعی کنید به گردن اون غوله یه صورت زشت چسبیده شلیک کنید ترجیحا با شات گان...
    سعی کنید به طرف اون کپسولها ببرینش و اونو منفجر کنین و سریع بهش نزدیک بشین تا با لگد رو هوا بزنینش! (یه کپسول مخفی که تو اتاقه که اون غوله توش هی میگه mayday...mayday..... وجود داره که من با انفجار اون و اخرین کپسول بالاخره کشتمش) مهم همون غولست اون کوچیکا که مزاحمم رو سعی کنید از دستشون فرار کنید چون تا نکُشنِت تمومی ندارن!
    منم ردش کردم،قبلا نمیدوسنتم دکمه لگد زنو نگه دارم قدرتش بیشتر میشه :|
    امروز فهمیدم و راحت تر کشتمش......
    +

من الان در قسمت چهارم بازی هستم و در یک کازینو که تونستم با بازی در یک دستگاه پول بدست بیارم در طبقه دوم ازم میخواد تا مقداری سکه درون یه ظرف بذارم تا در رو برام باز کنه مبخواستم بپرسم چقدر (گرم) باید درون اون ظرف گذاشت تا در باز بشه؟؟!
    باید 107 گرم بزاری........
    (یه دفترچه توی کازینو هست که توی اون نوشته بود)

9. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بالاخره بعد از مدت ها یه حس RE منتقل شد بهم !

11. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بالاخره بعد از مدت ها یه حس RE منتقل شد بهم !

حمید واقعا اگه RE6 رو هم مثل این میساختن خیلی خیلی بهتر میشد.
    +
    جالبه توی بازی اشاره های زیادی به نسخه های قبلی Re میشه.
      محتوای مخفی: مرحله دوم 
    مثلا اون شاتگانی که توی یه اتاق هست و روی دیواره و برای بردانشتنش باید یه لوح پیدا کنیم و بزاریم ت ابتونیم برش داریم.
    توی re1 هم تیو یه اتاق یه شاتگان روی دیوار بود که اگه برش میداشتی سقف شروع به پایین اومدن میکرد!(اگه درست یادم باشه البته)
    Last edited by Leon-117; 28-05-2013 at 09:10.

13. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

انقد گفتین 6 بده و این حرفا
    از 4 به بعد اویل مرد
    کلاسیکو عشقه
    و این بهتر از شیشه
    همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حذفش کردم.
    ژانر فقط اکشن
    اویل فقط 5 و 6

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

انقد گفتین 6 بده و این حرفا
    از 4 به بعد اویل مرد
    کلاسیکو عشقه
    و این بهتر از شیشه
    همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حذفش کردم.
    ژانر فقط اکشن
    اویل فقط 5 و 6
    شوخی میکنید دیگه؟!
    re رو با سبک survival-horror میشناختیم،بازی ای وقتی بازی میکردیم کلی استرس داشتیم که نکنه تیر کم بیاریم،یوقت بین زامبی ها گیر نیوفتیم،خدا کن هزودتر به یه دستگاه تایپ برسیم تا سیو کنیم و.....
    باز RE4 بازی بهتری بود و کلی از ویژگی های نسخه اول رو داشت و مبارزه با باس ها حداقل جذاب بودن.
    حالا توی این re5 و re6 دیدیم که زامبی ها اسلحه دستشون گرفتن،کاور میگیرن،توانایی کنترل انواع وسایل نقلیه مثل موتور،ماشین،هلیکوپتر رو دارن،هیچ معمایی توی کل بازی نمیبینیم،برای پیدا کرد نکلید ها بازی دقیقا میگه باید کجا بریم،باس فایت ها فوق العاده آبکی هستن،تیر هم که به اندازه کافی پیدا میشه.من اسم همچین بازی رو resident evil نمیزارم،درسته اسم و شخصیت های نسخه قبلی رو به دوش میکشه ولی اصلا نیست.
    resident evil که سراسر اکشن باشه نمیخوایم چون به اندازه کافی بازی اکشن توی بازار هست.اگه من میخواستم بازی اکشن برم call of duty،gears of war,crysis..... و کلی بازی دیگه رو میگرفتم.
    این Revelation هم همه ی ویژگی های re های اولیه رو نداره ولی از اون فاجفه re6 خیلی بهتره...........

16. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •