منابع خونی تو این بازی چطوریه ؟ من روی حالت NO HOPE دارم میرم ولی هیچ خونی بهم نمیده ...![]()
منابع خونی تو این بازی چطوریه ؟ من روی حالت NO HOPE دارم میرم ولی هیچ خونی بهم نمیده ...![]()
منابع خون همون گیا های سبز هستن + با اون دستگاهی که محیط رو اسکن میکنه جنازه ها و خود دشمن ها رو اسکن کنید وقتی 100% شد یه خون بهتون میده.......منابع خونی تو این بازی چطوریه ؟ من روی حالت NO HOPE دارم میرم ولی هیچ خونی بهم نمیده ...![]()
+
توی این اپیزود 3 که یه غوله میاد و همش میگه mayday.....mayday.......رو چحوری بکشم؟!
40 تا تیر شات گان روش خالی شد+همه کپسول ه ارو بغلش منفجر کردم+4-5 تا لگد هم زدم بهش ولی نمرد :|
شرمنده سوال میکنم ولی این دستگاهی ک میگی اسکن میکنه کدوم دکمه هستش ؟ کدوم جنازه های رو اسکن کنم ؟ چون آدمایی ک خودم میکشم ازشون چیز برمیدارم آیا باید بازم اسکن بشن ؟این بازی لامصب هیچی رو یاد نمیده من همرو خودم میزنم تا بفهمم التبه اولش هستما زیاد جلو نرفتم هنوز
من با کنسول بازی میکنم و دکمه lb برای من هست.شرمنده سوال میکنم ولی این دستگاهی ک میگی اسکن میکنه کدوم دکمه هستش ؟ کدوم جنازه های رو اسکن کنم ؟ چون آدمایی ک خودم میکشم ازشون چیز برمیدارم آیا باید بازم اسکن بشن ؟این بازی لامصب هیچی رو یاد نمیده من همرو خودم میزنم تا بفهمم التبه اولش هستما زیاد جلو نرفتم هنوز
شما باید تا مرجله دوم برید بعد میتونید ازش استفاده کنید......
اگه با pc بازی میکنید تو مرحله دوم (یه دستگاه بهت میده مثل کنترل سرعت که تو فیلما دست پلیسا دیده باشین) بهتون میده و دکمه C رو بزنید و با کلیک سمت چپی رو جنازش رو scan میکنید!
امروز صبح به سختی تونستن اون تیکه رو برم!
سعی کنید به گردن اون غوله یه صورت زشت چسبیده شلیک کنید ترجیحا با شات گان...
سعی کنید به طرف اون کپسولها ببرینش و اونو منفجر کنین و سریع بهش نزدیک بشین تا با لگد رو هوا بزنینش! (یه کپسول مخفی که تو اتاقه که اون غوله توش هی میگه mayday...mayday..... وجود داره که من با انفجار اون و اخرین کپسول بالاخره کشتمش) مهم همون غولست اون کوچیکا که مزاحمم رو سعی کنید از دستشون فرار کنید چون تا نکُشنِت تمومی ندارن!
من الان در قسمت چهارم بازی هستم و در یک کازینو که تونستم با بازی در یک دستگاه پول بدست بیارم در طبقه دوم ازم میخواد تا مقداری سکه درون یه ظرف بذارم تا در رو برام باز کنه مبخواستم بپرسم چقدر (گرم) باید درون اون ظرف گذاشت تا در باز بشه؟؟!
منم ردش کردم،قبلا نمیدوسنتم دکمه لگد زنو نگه دارم قدرتش بیشتر میشه :|مروز صبح به سختی تونستن اون تیکه رو برم!
سعی کنید به گردن اون غوله یه صورت زشت چسبیده شلیک کنید ترجیحا با شات گان...
سعی کنید به طرف اون کپسولها ببرینش و اونو منفجر کنین و سریع بهش نزدیک بشین تا با لگد رو هوا بزنینش! (یه کپسول مخفی که تو اتاقه که اون غوله توش هی میگه mayday...mayday..... وجود داره که من با انفجار اون و اخرین کپسول بالاخره کشتمش) مهم همون غولست اون کوچیکا که مزاحمم رو سعی کنید از دستشون فرار کنید چون تا نکُشنِت تمومی ندارن!
امروز فهمیدم و راحت تر کشتمش......
+
باید 107 گرم بزاری........
من الان در قسمت چهارم بازی هستم و در یک کازینو که تونستم با بازی در یک دستگاه پول بدست بیارم در طبقه دوم ازم میخواد تا مقداری سکه درون یه ظرف بذارم تا در رو برام باز کنه مبخواستم بپرسم چقدر (گرم) باید درون اون ظرف گذاشت تا در باز بشه؟؟!![]()
(یه دفترچه توی کازینو هست که توی اون نوشته بود)
بالاخره بعد از مدت ها یه حس RE منتقل شد بهم !
حمید واقعا اگه RE6 رو هم مثل این میساختن خیلی خیلی بهتر میشد.بالاخره بعد از مدت ها یه حس RE منتقل شد بهم !
+
جالبه توی بازی اشاره های زیادی به نسخه های قبلی Re میشه.
محتوای مخفی: مرحله دوم
Last edited by Leon-117; 28-05-2013 at 09:10.
انقد گفتین 6 بده و این حرفا
از 4 به بعد اویل مرد
کلاسیکو عشقه
و این بهتر از شیشه
همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حذفش کردم.
ژانر فقط اکشن
اویل فقط 5 و 6
شوخی میکنید دیگه؟!انقد گفتین 6 بده و این حرفا
از 4 به بعد اویل مرد
کلاسیکو عشقه
و این بهتر از شیشه
همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حذفش کردم.
ژانر فقط اکشن
اویل فقط 5 و 6
re رو با سبک survival-horror میشناختیم،بازی ای وقتی بازی میکردیم کلی استرس داشتیم که نکنه تیر کم بیاریم،یوقت بین زامبی ها گیر نیوفتیم،خدا کن هزودتر به یه دستگاه تایپ برسیم تا سیو کنیم و.....
باز RE4 بازی بهتری بود و کلی از ویژگی های نسخه اول رو داشت و مبارزه با باس ها حداقل جذاب بودن.
حالا توی این re5 و re6 دیدیم که زامبی ها اسلحه دستشون گرفتن،کاور میگیرن،توانایی کنترل انواع وسایل نقلیه مثل موتور،ماشین،هلیکوپتر رو دارن،هیچ معمایی توی کل بازی نمیبینیم،برای پیدا کرد نکلید ها بازی دقیقا میگه باید کجا بریم،باس فایت ها فوق العاده آبکی هستن،تیر هم که به اندازه کافی پیدا میشه.من اسم همچین بازی رو resident evil نمیزارم،درسته اسم و شخصیت های نسخه قبلی رو به دوش میکشه ولی اصلا نیست.
resident evil که سراسر اکشن باشه نمیخوایم چون به اندازه کافی بازی اکشن توی بازار هست.اگه من میخواستم بازی اکشن برم call of duty،gears of war,crysis..... و کلی بازی دیگه رو میگرفتم.
این Revelation هم همه ی ویژگی های re های اولیه رو نداره ولی از اون فاجفه re6 خیلی بهتره...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)