خوب محمد خودت الان چند تا بگو
من که نمیتونم به یکی بگم عکست زشته توی ماسبقه شرکت داده نمیشه ، میتونم ؟؟؟؟
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5
عکس 6
عکس 7
عکس 8
عکس 9
عکس 10
عکس 11
عکس 12
عکس 13
عکس 14
عکس 15
عکس 16
عکس 17
عکس 18
عکس 19
عکس 20
عکس 21
عکس 22
عکس 23
عکس 24
خوب محمد خودت الان چند تا بگو
من که نمیتونم به یکی بگم عکست زشته توی ماسبقه شرکت داده نمیشه ، میتونم ؟؟؟؟
نه منظورم این نیست که فقط یک عکس از هر عکاس قبول بشه منظورم ایمه که بهترین عکس ها انتخاب بشن مثلا ممکنه یه نفر دو تا از عکساش قبول بشه و یه نفر اصلا عکسش قبول نشه;
یه پیشنهاد بود
باید ببینیم که عکس حداقلهای یک عکس خوب رو داره یا نه که این برمیگرده به نحوه کادر بندی ، خود سوژه عکس ، مرتبط بودن با موضوع ،شرایط عکاسی، (مثلا این باغ ارمی که من گذاشتم حدود 4 ساعت وقتم رو گرفت !) کیفیت و میزان خلاقیت تو عکسها مثل ادیت و ...
و از اینجو چیزها که بقیه هم که زیاد به عکاسی وارد نیستن هم کاراشون بهتر بشه ..![]()
من فکر کردم عکس رو بدون ادیت باید گذاشت !!!
تازه این عکسم رو از آرشیو درآوردم . عکس جدید زیاد داشتم فرصت نشد بگردم دنبالش ( جنگ روانی !!!) )
ولی جدا همه عکس ها زیباست . با سوژه های مختلف .
به نظرم شاید خیلی از دوستانی که عکس ها رو میبینن دید کارشناسی و فنی رو عکس نداشته باشند و در این صورت هر کس بسته به طبع و سلیقه و ارتباطی که با عکس ایجاد میکنه عکس به نظرش زیبا میاد .
...
مرسی همه !
مگه عکس ها ادیت شدن؟
اگه بحوایم شرکت کنم عکس رو باید به کی بدم؟دوره بعدش کیه؟
بستگی به عکاسا داره بعضیا با ادیت گذاشتن بعضیا بدون ادیت محدودیتی نبود
من که با ادیت گذاشتم
عکاسی دیجیتال بدون ادیت نمیشه
فکر کنم شنبه که این نظرسنجی بسته شد موضوع مسابقه بعدی اعلام بشه و گفته بشه عکس ها رو باید برای چه کسی فرستاد این دوره که می بایست به عکس هامونو به آقای elsin با پیام خصوصی می فرستادیم احتمالا دوره های بعد هم همینطور باشه
نظر سنجی دیگه فردا آخرین روزشه
بهتره سریعتر موضوع هفته بعد گذاشته بشه و ماهم بریم عکس رو آماده کنیم.
بله فردا تمومه
و فردا مسابقه جدید شروع میشه
من میگم منظره ، حله تصویب شد![]()
OK! من فردا واست میفرستم!
راستی دوستان اگر فرصت کردید٬ کسایی که اهل فن هستن٬ یه سری به ویکیپدیا فارسی بزنین و یه سر و سامونی به مقالات عکس و عکاسی بدین٬ حیفه صفحه های فارسی این دانشنامه اینقدر خالی بمونه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)