سلام اهالی گیم...
خب سنم که در پروفایلم معلوم هستش....
مجرد هستیم....: دی
..من از موقعی که یادم میاد گیم بازی کردم از اتاری ها کنسول های نسل قدیمی تا الان بگیر بیا همشون رو تجربه کردم ( کومودور...مگا درایو ...یا مثلا سگای خودمون یادش بخیر ) همشو به مرور زمان خودشون داشتم و بازی هاشو تجربه کردم و لذت بردم....
با وارد شدن نسل جدید یا همون سونی 1 خودمون PS1 که وارد شد دیگه من انقدر تو کلوپ میرفتم که با سماجت من و اعصاب خرد کنی خانواده که انجام میدادم موفق شدم PS1 بخرم...و ادامه ماجرای تا الان...که
سیر کنسول های من تا الان...که دارمشون و هستن سالم...: دی
PS1
PS2
gamecube (این کنسول رو در سال 2004 خریدم و فقط 3 بازی روش انجام دادم Evil zero ، MGS 1 Remake ،
Evil 1 Remake)
که یک سال پیش فروختم رفت
PS3 Slim 250 (سال 2008 که رسید بدون معطلی اقدام کردم برا خریدش و اونم اشتیاق برای MGS4 که البته اون موقع مدل Fat رو خریده بودم که اسلیم بعدا تعویض شد)
Xbox360 Elite ( که مجالی نبود برای انتظار کشیدن و بازی نکردن Halo 3 که اینم خریدم البته اون موقع مدل ارکید بود که بعدا تعویض شد )
Kinect (بالاخره تحولی در صنعت گیم محسوب میشه و تجربش جالب بود)
PSP از شانس یک شخص از رفقا بود که میفروخت منم با قیمت بسیار دلچسبی تهیه کردم و بعد از یک سال و خورده ای بود که یک ماه پیش فروختم رفت )
Wii خب با دیدن بهترین عناوینی مثل ماریو ، زلدا و مخصوصا Red steel دیگه تجربشون واجب شد و باعث شد تا اسپین های اویل رو نیز تجربه کنم
Move لذت یک کیلزون با این کنترلر حتما جالب هستش
3DS (اینم فکر کردم خیلی زود حک میشه که فعلا مثل این که نشده و در کف ماندیم فقط دو تا بازی رو تونستم روش تجربه کنم
موفق باشید..