تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 32 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من در حال حاضر مردم با این قیمت ها اصلا نمینونن که بخرن !! مگه یه عده خاصی ! بنابر این فروشنده برای اینکه حداقل بتونه بفروشه یه کم قیمتارو میاره پایینتر !! البته بعد از اینکه تکلیف دلار معلوم شد!! منم از خیر لپ تاپ کذشتم فعلا تا بعد از عید!! امیدوارم با 1500 بتونم یه 17 اینچ گیر بیارما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من گيج شدم نفهميدم چي شد و چرا شما از لحن صحبت من استنباط كرديد كه ناراحت شدم يا نه؟ كلا اينجوري ام ولي هيچوقت ناراحت نميشم
    در مورد بند اول بگم كه درسته همچين ائتلافي نيست و همچين اتفاقي هم نخواهد افتاد ولي همين فرهنگ باعث گروني ميشه جامعه شناسا دور انديشي در خريد رو از عوامل گروني ميدونن يه نوعش خريد جهيزيه واسه يه دختر هست كه قراره مثلا 10 سال ديگه عروس بشه

اما در مورد انحصار درسته و حرف شما درسته ولي وقتي اسوس N55 رو بدن 1.9 و hp 6190 باشه مثلا 1.5 با اينكه كيفيت و خدمات مدل اسوس خيلي راضي كننده تر هست من نوعي اچ پي ميخرم چون حدود 25 درصد به نفعم تموم ميشه
    حالا بابت وارد كننده ها من اطلاعي ندارم تعداد دقيقشون چندتاست كيان چجوري قيمت ها رو هماهنگ ميكنن
    چون اگه شما توجه كنيد ميبينيد همه مدلهاي اسوس كه توسط شركت هاي معتبر وارد شدن به يه قيمت گرون شدن
    اصلا هم نميدونم فروشنده اين وسط داره خون مردم رو ميمكه يا شركت

خوب من ميخواستم بگم شما هيچوقت نميتوني با رياضيات استنتاج بگيري كه چرا با يه نون نميشه اين همه آدم رو سير كرد در حاليكه ميشه بيشنشون تقسيمش كرد فقط در حالتي كه بهش يه گزاره تعريف شده بديم
    هروقت منطق تونست ثابت كنه چرا 0 تقسيم بر 0 مبهمه ميشه گفت نميشه باهاش مخالفت كرد

بهتره بحث از حوزه تاپيك خارج نشه چون ميدونم مديرا خيلي علاقه اي به همچين بحث هايي نداشتن اگه اينم گذاشتن باشه واسه كمك بوده
    این فکر رو کردم چون موضوع رو شخصی کرده بودید، بحث در مورد ریاضی و اینا.
    در اون مورد هم نمی دونم ایسوس چه طوریه یه تاپیکی بود در مورد امرتات و ایسوس اونجا میشه دید، آیا از طرف شرکت خاصی وارد میشه یا نه، ولی اینکه یه میزان گرون میشن تقریبا طبیعیه و حتی اگه بیش از یه وارد کننده باشه هم همینه. چون در قیمت متفاوت فقط فروشنده قیمت پایینه که می فروشه. پس عملا قیمتها نمی تونه خیلی فرق کنه. نمی گم اصلا ولی زیاد فرق نمی کنه.
    به دلیل علاقه ای که دارم صرفا می گم، تاپیک رو نبندید، خواستید پستم رو پاک کنید ولی تاپیک بمونه برای استفاده عموم. گفتم بگم شاید به رایضیات ایمان بیارید؛ بحث جالبی هم هست اتفاقا. 0 به 0 مبهمه چون اون صفر شما حدیه، در واقع هیچ کدوم عدد صفر نیستند که هرکدوم از صفر بی نهایت کوچک بار بیشترند. اکر کسی بهش ما گفت sinx/2x در صفر 1/2 شده بهش فحش بده. نه 1/2 نیست. ولی اگه گفت حدش یک دوم شده درسته، در واقع اونی که مبهمه 0/0 نیست حد0/حد0 هست. 0/0 در دیدگاه کلاسیک تعریف نشده است، چون در واقعیت فیزیکی نیست. البته از نظر ریاضی قابل تعریفه، شما صرفا کافیه به 0/0 (عددی نه حدی) مقداری بدید و یه سری کارای دیگه. ولی عموما این مساله به صورت تعریف نشده فرض میشه چون راحتتره درکش. همون قضیه ریاضی از جمع به ضرب به توان ولی مفهوم 2 به توان رادیکال دو چیه؟ هیچی این صرفا یه تعریف ریاضی در واقع از نظر منطقی باید اول توان رو تعریف کرد بعد گفت در حالتیکه توان عددد طبیعیه به معنای ضرب چند باره در خوده. ولی سیر تحول ریاضی و درک آدمها برعکسه ما اول می گیم توان ضرب چند باره در خوده بعدا می گیم البته میشه نوشت 2 به توان رادیکال 2. در حقیقت تعریف ریاضی مقدم بر درک فیزیکیه ولی از اونجا که درک فیزیکی به فهم کمک می کنه و ریشه این تعریف هم ممکته از اونجا بیاد این طور تدریس میشه. نمی خوام کشش بدم صرفا این سوالتون در مورد 0/0 رو خواستم توضیح بدم، باشد که از مومنین به ریاضی شوید.
    ببینید من کار اونهایی که می خرند رو درست یا غلط نمی دونم، صرفا میگم الان خریدار هست پس قیمت به خاطر نخریدن پایین نمیاد و با این وضع شاید هم بالا بره. شاید نمی گم حتما، حالا این از نادونی مردمه که این کارو می کنند یا نه بحثی ندارم. اینرو چنر باره می گم، نهایتا فکر می کنم هردومون حرفمون رو چند بار تکرار گردیم و فضا برای تصمیم گیری بقیه روشنه، ادامه این بحث اگه باز هم بخواد فقط شخصی شه، برای من جالب نیست، البته خودم هم در ایجاد این فضا مقصرم.با ابن همه دوست ندارم صرفا بیام و جواب کسی رو بدم، دوست دارم هردومون نظرمون رو بگیم و اجازه بدیم مردم خودشون انتخاب کنند.
    نهایتا می گم من زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم، حرفم فقط اقتصادیه که حتی اونهم صددرصد نیست بازاره دیگه ممکنه هر چی بشه، این احتمال منه. حالا هرکسی می تونه بخونه و خودش بین خرید الان خرید اینده یا حفظ پولش تصمیم بگیره، خد من ینی یک و سه موندم. هر سه نظر دلایل و طرفدارای خودشون رو دارند، ادامه این بحث رو زیاد فرصت نمی کنم بدم، ولی به حال نظر شما هم محترمه، فکر می کنم بهتره یه کم فرصت بدیم تا مردم خودشون ببینن که کدوم پیش بینی رخ می ده. حداقل برای خودمن بهتره که حرف شما درست باشه، چون نمی تونم این مابه التفاوت افزایش قیمت رو جور کنم.
    از آشنایی با شما خوش وقتم، اگه ناراحت نشدید هم که چه بهتر، باعث خوشحالیه. از اطلاعات خوبتون استفاده زیادی کردم و با یه دیدگاه دیگه هم آشنا شدم، بابت همه ی این لطفتون هم ممنونم. موفق باشید.

3. این کاربر از am.b. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در کل من فقط یه چیز میتونم بگم :
    اونی که لازم داره بخره
    اونی که عجله نداره صبر کنه بعدا بخره
    اونی هم که قیمت لپ تاپش زیر 1تومن یا 2 تومن هست هم میتونه بخره هرچند بعدن هم فک نمیکنم زیاد فرقی به حالش کنه

5. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

am.b. عزيز فكر كنم خبرها رو شنيدي كه نرخ ارز قراره تك رقمي بشه و بين 1400 و 1100 تومن نگه داري بشه
    خب حالا دل خوش شما
    انشالله كه بشه
    ولي باز چند حالت داره
    1-يا همينطور ميشه و با همين قيمت ارز به فروش ميرسه كه قيمت ها مسلما پايين مياد
    2- يا قيمت اعلام ميشه ولي به فروش نميرسه و باز يه نرخ توسط دلال ها به وجود مياد كه بازار كمي بهتر ميشه
    3- يا نرخ مصوب بالاتر از 1400 خواهد بود كه باز از 2000 يا 2300 تومن مسلما كمتره و باز هم بهتر ميشه
    توصيه من به دوستان خريدار لپ تاپ اينه تا اعلام نرخ رسمي و خبر از ارائه و فروش ارز
    دست به خريد نزنن
    احتمال اينكه از اين بد تر بشه خيلي كمه
    حالا سر بحث رياضي درست ميگيد شما همون صفر به صفر حدي رو منطقا اثبات كن
    بعدش منطق رو هم اثبات كن
    تازه اونوقت بريم سر اينكه تهي چيه و آيا هست يا واقعا نيست
    يه سري مسئله هم بود كه ما تو كامپيوتر ميخونيم كه ديدگاهش با ديدگاه رياضيات متفاوت در حالي كه كامپيوتر هم بر اساس علوم محاسباته ولي نميدونم با كدوم شاخه رياضي فرق داره
    در ضمن خوبي بدي ديدي ببخش اگه هم ناراحتمون كردي جبران ميكنم نگران نباش
    رياضي ميخوني؟ آخرش ميشي مث اقليدس گر ميشي بعد كلي ريش هم در مياره

7. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من صبح دوشنبه 6180 رو 1640 خریدم بعد از ظهرش 1880 شد !

9. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من صبح دوشنبه 6180 رو 1640 خریدم بعد از ظهرش 1880 شد !
    ببر پس بده بگو خانومم پسند نكرد نميخوام

11. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اونوقتم میگن متهل بودن بده!!!
    اگه لپ تاپ واقعا نیاز داره بهتره نگهش داره چون نیازشه ولی نه اگه نیاز خاصی نداره توصیه منم اینه پس بده

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه لپ تاپ واقعا نیاز داره بهتره نگهش داره چون نیازشه ولی نه اگه نیاز خاصی نداره توصیه منم اینه پس بده

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فك نكنم ديگه پس بگيرن

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه با دلار 1800 خریده باشه چون الان 2 تومنه بر میدارن ولی گه غیر این باشه فک نکنم!!!

16. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •