تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بــازی ســال ۲۰۱۱ ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Batman: Arkham City

31 25.62%
  • Forza Motorsport 4

2 1.65%
  • Gears of War 3

20 16.53%
  • Portal 2

9 7.44%
  • Rayman Origins

3 2.48%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

17 14.05%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

3 2.48%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

36 29.75%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 80

نام تاپيک: Best of 2011: Game of The Year

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مشکل یه سری تاپیکها اینه که بعضی افراد علاقه ی خاصی به ترول کردن دارن و تخریب عناوینی جز عنوان مورد علاقه ی خودشون...
    نمیدونم این افراد از چی رنج میبرن که اینجور پستهایی میدن.
    تو فرومهای خارجی که دقت می کنم اکثر غریب به یقین تو جملاتشون از عنوان مورد علاقشون دفاع می کنن نه اینکه از سرِ کج خلقی بیان خراب شن سر یک عنوان که حالا مثلآ طرفدارای خودش رو داره.همین جور بحثها پیش میاد که همه جلوی هم قَد اَلَم می کنن
    اجالتا وحید داداش من از این جملات شما دو سه نکته ای بگم ..

یک سری افرادی علاقه خاصی به ترول دارن..د راین شکی نیست تعجب من در اینه که افراد با تجربه ای که میدونن و پیش خودشون به این درک رسیدن که یارو بارش نیست چرا میان و جواب میدن..؟ واقعا چرا..

اگر به حرف های یک کاربر باید زود ز کوره در بریم که وا ویلا ....
    من تعجبم دوستان با تجربه هستش خب وقتی که بر این موضوع اگاه هستیم پس چرا به خود بگیریم..؟
    اگر دو تا رای بالا بودن انچارتد این قدر ناراحت کننده هستش ...والا من شخصا دو تا رای بالا پایین بودن رو نمی خوام ارایی که 50 تا 40 تا فاصله نداشته باشه اصلا همون بهتر فکرشم نکنیم
    الان مثلا انچارتد 17 تا رای داره و بتمن 15 تا پس این یعنی چی..؟ واقعا خنده دار نیست سر دو رای ناراحتی ایجاد کنیم. حرف کنترل به دست داشتن هم که اگر به اینه تو نظر سنجیهای قبلی که غوغا میکرد

پس از افراد تراز بالا انتظار بالاست که باعث میشه فرصتی باشه برای سود جویان تا به ترول خودشون ادامه بدن

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اجالتا وحید داداش من از این جملات شما دو سه نکته ای بگم ..

یک سری افرادی علاقه خاصی به ترول دارن..د راین شکی نیست تعجب من در اینه که افراد با تجربه ای که میدونن و پیش خودشون به این درک رسیدن که یارو بارش نیست چرا میان و جواب میدن..؟ واقعا چرا..

اگر به حرف های یک کاربر باید زود ز کوره در بریم که وا ویلا ....
    من تعجبم دوستان با تجربه هستش خب وقتی که بر این موضوع اگاه هستیم پس چرا به خود بگیریم..؟
    اگر دو تا رای بالا بودن انچارتد این قدر ناراحت کننده هستش ...والا من شخصا دو تا رای بالا پایین بودن رو نمی خوام ارایی که 50 تا 40 تا فاصله نداشته باشه اصلا همون بهتر فکرشم نکنیم
    الان مثلا انچارتد 17 تا رای داره و بتمن 15 تا پس این یعنی چی..؟ واقعا خنده دار نیست سر دو رای ناراحتی ایجاد کنیم. حرف کنترل به دست داشتن هم که اگر به اینه تو نظر سنجیهای قبلی که غوغا میکرد

پس از افراد تراز بالا انتظار بالاست که باعث میشه فرصتی باشه برای سود جویان تا به ترول خودشون ادامه بدن

من متوجه نشدم منظورت با کی بود الان ولی..
    راجب کُلُهم حرفات حرفی نیس و شکی درش نمیبینم که درسته ولی این کوره رو خودتم داری دیدم یه جاهایی زبانه هاش تا کجا به هوا رفته!: دی
    الان یکی بیاد بی منطق بگه U3 اَز-هــــولی بیش نیست چه عکس العملی نشون میدی؟!خود من که اصلآ بازیش نکردم شاکی میشم دیگه یــو که باهاش زندگی کردی .... !حرف کلی من اینه که اون کسی که ترولر هست کار خودش رو می کنه و آخرشم میشینه به ریش همه می خنده ,خُب انتظار نباید داشته باشی همه عین هم باشن و ریلکس از کنار ترولی که کرده بگذرن... آدم بیمار که شاخ و دُم نداره!داره؟!

4. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

روی یک سری داستان شاهکار مثل بتمن بازی ساختن خودش شاهکاره همون طور که نسخه های قبلی موفق نشدند .

کاراکتر سازی شخصیت سازی کاریه که سالها پیش بتمن انجام داده و چه بسا خیلی از افرادی که بتمن رو بازی میکنند با همه کارکتر ها اشنایی ندارند ولی با عرضه همین دو نسخه درگیر بازی و کارکتر ها شدند.

همچنین داستان بازی های بتمن بر اسا کمیک بوک های سابقش نیست پس تیم سازنده خیلی باید مراقب باشه که مبادا داستان خیل عظیم هوادارای این بازی رو نا امید نکنه.

دز موزد پیچیدگی های داستان بتمن هم میتونی به تاپیکش سری بزنی حمید جان به صورت کامل گذاشته. بازی که فوق العاده داستان پیچیده ای داره و هیچ یک از عکس ها و جزییات بازی بی مورد نیست. یه مثال ساده : اول بازی آخر بازی رو میبینیم!

بعد عزیز من انچارتد گرافیک خوبی داره ولی بتمن هم همینطور و بتمن در کامپیوتر با فیزیک و دایرکت ایکس 11 حتی بهتر هم میشه .

بعدش بازهم شلوغی یک تاپیک ربط به عرضش روی هر سه پلت فرم نداره میتونی به تاپیک ویچر و یا مس افکت 2 هم مراجعه کنی. باز هم داری اشتباه میکنی چون rpg خیلی طرفدار داره . حتی اگر خیلی طولانی باشه چون به قول شما از هر 10 بازی که در روز میاد شاید 2 کیش در یک ماه ارزش بازی داشته باشه. من حتی بهت قول میدم شما تا بحال یک بازی rpg نکردی نمی دونی چی به چیه!

در ضمن از یک ps3 fan که فکر میکنه به خاطر کنسولش از همه بهتره انتظار بیشتری نمیشه داشت.

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

دوست من بحث مقایسه نیست بحث اینه که متاسفانه فن بازی انجام میشه. اصلا مهم نیست بتمن یا اسکایریم یا انچارتد اول شن . طرف نمیدونه بازی چیه واقعا میاد نظر میده! اخه تو که بازی رو درک نکردی نظر نده.
    شلوغیه یه تاپیک ربط به عامه بودن بازی روی کنسول داره اینو بچه ابتدایی هم که تازه ریاضی یاد گرفته باشه میدونه

منم از شما انتظار بهتر از این نداشتم

منم به شما قول میدم که 10 تا بازی رو هم انجام ندادی که به غیر از سبک RPG بقیه بازی ها رو بکش برو جلو میدونی .

دو تا جمله قرمزا رو ببین :

گرافیک انچارتد خیلی خوبه ما که بازی نکردیم نظر بدیم

واقعا متاسفم اینهمه دارم باهات حرف میزنم آخر اینو میبینم . من دیگه چیزی نمیگم حق با شما کلا کاملا مشخص شد من هیچی از بازی نمیدونم و شما خدای بازی هستی فقط یه خواهش :

آنچارتد 3 به کل دنیا ثابت شد شمایی که بازی نکردی لطفا راجع بهش نظر نده دمت گرم خیلی آقایی
    من دیگه از این به بعد کلا حرفا شما رو قبول دارم اما اگه حرفی مونده تو پروفایلم بگو

حالا برا اینکه یه ذره آرامش پیدا کنید به این 2 تا کاور یه نگاه بندازید یه حالی میدههههههههههههه :

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من متوجه نشدم منظورت با کی بود الان ولی..
    نه قربون شکلت برم با شخص خاصی نبودم...از اون حرفت الهام گرفتم من...برا مطلب خودم

7. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

هر کسی واسه خودش نظری داره ،آزاده ک بگه ولی نه با توهین کردن ...
    من نوعی ک با احترام نظرمو میگم انتظار دارم جوابمو با احترام بگیرم نه اینکه چن تا لیبلم بم بچسبه ک ...
    (درضمن از پیج 4 میتونید نظررارو نگا کنید تا بهتر قضاوت کنید)

9. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

الان مثلآ پست این آقا رو نگاه کن سهیل باز بگو هیچی نگو...!: دی

مستِر بارسا!شما رو چه استدلالی بتمن رو لایق نمی دونی بگو بقیه (حتی طرفداران بازیهای دیگه) هم به این نتیجه ی فانــی که بهش رسیدی برسن! یک ایراد کوچک از بازی عنایت بفرمایید ذکر کنید!؟
    البته نظر شخصی شماست ولی شاید بعضی دوستان مثل بنده بخوان از روی کنجکاوی بدونن معنی این پست شما چی بود!
    با استدلال به این نظرمو گفتم:
    یعنی بتمن که تو اکثر سایتهای به اصطلاح از دید خودتون معتبر که دوم بود اینجا از دید کاربرای با فهم و کمالات(!)ما باید چهارم باشه!!!واقعآ دم اونایی گرم که کنسول ندارن و به یه بازی انحصاری رأی دادن واسه خودشیرینی!خُب کنسول نداری چرا به یه بازی انحصاری رأی میدی که تا حالا تو عمرت گیم پدشم دستت نگرفتی!؟
    حرفم این نیست که U3 لایقش نیست بلکه ناراحتم از اینکه بعضی ها یه 2ـــزار وجدان ندارن چیزی رو که تجربه کردن راجبش قضاوت کنن.
    پارسالم همین مشکل بود تو این تاپیک امسالم همون آش و همون کاسه!ما درست بشو نیستیم متأسفانه
    نمی خواستم یه همچین پستی بدم ولی وقتی اسم بعضی ها رو تو آمار نظر سنجی میبینم که فقط به خاطر جو گیر شدن رأی صادر کردن و نمیزارن نظر سنجی سالم جلو بره خیلی شاکی شدم.
    پسر خوب رای دادن به بهترین بازی 2011هه نه بهترین بازی pc 20011!!!متوجهی؟؟؟
    شمایی که انتظار داری همه ی pc بازها بیان و بتمن و اسکایرم رو انتخاب کنن(حالا چون اسکاریم رو هم درست و حسابی نتونستن بازی کنن بتمن رو انتخاب کنن) چون گریز و انچارتد رو بازی نکردن انتظار بیخودیه و بهتره این تاپیک نیای و بری تاپیک بهترین بازی pc که خدا رو شکر بتمنت هم در صدره!
    یعنی چی اومدی و میگی کسی که کنسول نداره حق نداره به گریز و انچارتد رای بده و رایش خیانت به بتمن محسوب میشه و وجدان نداره کسی که بخواد این کارو بکنه؟
    من خودم که هر 3 کنسول رو دارم ولی اسکایرم و انچارتد رو تا حالا نتونستم بازی کنم اومدم و مردونه به اسکایرم رای دادم(در حالی که جز تریلر چیزی ازش ندیدم!) چون میدونم حقشه ولی شما...(در حالی که اگه میخواستم فن بازی در بیارم به گریز(که باهاش زندگی کردم) یا انچارتد رای میدادم)
    برای انتخاب بهترین بازی لازم نیست حتمآ اونو بازی کرده باشی و نباید فن بازی در بیاری...
    در مورد بازی بتمن هم به نظر من بتمن و اسپایدرمن بیشتر به درد کارتون میخورن تا فیلم و بازی!
    ضمنآ رای گیری سالم از نظر شما رو هم خوب شد فهمیدیم!
    Last edited by LiverBarca; 23-01-2012 at 02:43.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با استدلال به این نظرمو گفتم:پسر خوب رای دادن به بهترین بازی 2011هه نه بهترین بازی pc 20011!!!متوجهی؟؟؟
    شمایی که انتظار داری همه ی pc بازها بیان و بتمن و اسکایرم رو انتخاب کنن(حالا چون اسکاریم رو هم درست و حسابی نتونستن بازی کنن بتمن رو انتخاب کنن) چون گریز و انچارتد رو بازی نکردن انتظار بیخودیه و بهتره این تاپیک نیای و بری تاپیک بهترین بازی pc که خدا رو شکر بتمنت هم در صدره!
    یعنی چی اومدی و میگی کسی که کنسول نداره حق نداره به گریز و انچارتد رای بده و رایش خیانت به بتمن محسوب میشه و وجدان نداره کسی که بخواد این کارو بکنه؟
    من خودم که هر 3 کنسول رو دارم ولی اسکایرم و انچارتد رو تا حالا نتونستم بازی کنم اومدم و مردونه به اسکایرم رای دادم(در حالی که جز تریلر چیزی ازش ندیدم!) چون میدونم حقشه ولی شما...(در حالی که اگه میخواستم فن بازی در بیارم به گریز(که باهاش زندگی کردم) یا انچارتد رای میدادم)
    برای انتخاب بهترین بازی لازم نیست حتمآ اونو بازی کرده باشی و نباید فن بازی در بیاری...
    در مورد بازی بتمن هم به نظر من بتمن و اسپایدرمن بیشتر به درد کارتون میخورن تا فیلم و بازی!

عزیز من اگر طرفداران pc میخواستن رای بدن باید به witcher که انحصاری pc هست رای بدن نه به بتمن و غیره.

در ضمن رای دادن نباید بنا بر تریلر و عکس باشه و باید طبق تجربه شخصی باشه.شما خودت باید بازی کنی نتیجه بگیری که بازی خوب هست یا نه اگر طبق تبلیغ بخوایم رای بدیم باید bf3 اول میشد. واقعا هم کسی که انچارتد و گریز رو بازی نکرده اخه چرا باید رای بده؟

بعد شما چطوری میدونی حق اسکایریمه که اول باشه؟ بازی کردی؟ به خاطر یک ترلیر رای میدی؟این که نمیشه تصمیم درست حسابی . شما چون دیدی باقی جاها بهترین بازی سال شده همینطوری بهش رای دادی. البته اشتباه فکر نکنی که من با اسکایریم مشکل دارم یا میگم باید به بتمن رای میدادی.

در مورد اسپایدرمن حق با شماست ولی در مورد بتمن تا بازی نکردین نظر ندین بهتره اول بری چندتا تریلر از بتمن ببینی بعدا دربارش نظر بدی.
    Last edited by AlexMercer; 23-01-2012 at 03:03.

12. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با استدلال به این نظرمو گفتم:پسر خوب رای دادن به بهترین بازی 2011هه نه بهترین بازی pc 20011!!!متوجهی؟؟؟

پسر جان!اون پست من هیچ ربطی به سوالی که بنده از شما کردم نداشت...نه بازیه خاصی رو مورد عنایت قرار دادم مثل شما نه حالت ترول گونه داشت پستم(شما شخصیتو ,بازیو , تاپیکو کلآ هر چی باش مشکل داشته باشی رو ترول کردی رَف)!
    bold:بتمنت!؟: دی
    معذرت می خوام ولی جدآ و انصافآ خدا شفات بده!
    بقیه سوالاتی که تو ذهنت از پست من به وجود اومده رو تو تاپیک خودش بپرس جوابت رو میدم چون کلآ مورد دار داری پست میدی و هیچ ربطی به سوالی که من از شما کردم نداره!
    bold:این سخن رو هم که خدا داند از کجای عقل به ذهن مبارک رسوخ کرده!میگن طرف چشم بسته غیب میگه,حالا حکایت شماست!: دی
    بتمن و اسپایدر من هم که شدن کارتون دیگه از نظر یک انسان آزاده اندیش!فقط سوال اینه چرا بهترین و پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینما به حساب میان!واقعآ جای تعجبه چرا B:AC تو اکثر سایتها جزء 3 بازی برتر سال قرار گرفته!!!: دی
    Last edited by B.3.S.T; 23-01-2012 at 03:26.

14. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این نظر باید بهترین نظر سال اتخاب شه
    واقعا تفکر خیلی زیادی توش انجام شده ...کف کردم عجب نظری !
    (حالا انتظارم میره صدامون درنیاد!)

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من بتمن رو شایسته ی این عنوان میدونم.البته Uncharted 3 رو بازی نکردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •