ببخشید مادر بورد من Jetway 848PCTWIN می خواستم بدونم باید چه جوری آپدیتش کنم . تو سایت jetway برنامه awdflash را گذاشته برای آپدیت ولی من کار با این برنامه رو بلد نیستم منو راهنمایی کنید
ببخشید مادر بورد من Jetway 848PCTWIN می خواستم بدونم باید چه جوری آپدیتش کنم . تو سایت jetway برنامه awdflash را گذاشته برای آپدیت ولی من کار با این برنامه رو بلد نیستم منو راهنمایی کنید
مادر برد من asrok
مدل 775TWIN HD TV
تو سایتش هم رفتم چیزی برای آپدیت نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اگر مادربردتون اين هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باياس
را حتما آپديت كن توي صفحه اول آپديت باياسهاي AMI را گذاشتم
اقا فايل بايوس من حدود 7 مگ حجمش بود مدل مادر بوردمم شرمنده
Asus 533
با سلام دو سه روز پیش یکی از آشنا ها یه مادر برد آورد وقتی تو بایوسش تغییرات میدی و میخوای سیو کنی وقتی میخوای Y رو بزنی از اینجا به بعد گیر میکنه و با ید ریستارت کنی . برای آپدیت بایوس تو سی دی مادر برد هم گشتم چیزی نبود تو سایتش هم همینطور اگه دوستان اطلاعاتی دارند لطفا کمک کنند؟ اسم مادربرد هم matrix A2 است.
مال من هم اینه :
GIGA Byte GA8IR2003
بعد اگه نصب کنم سرعتش بهتر میشه ؟
سلام
من يه مادربرداينتل مدل دارم ميخواهم بايوس هاشو آپديت كنم لطفا من و راهنمايي كنيددر ضمن فلاپي درايو هم ندارم مدل D945gnt
در ضمن فايل هاشو دانلود كردم چهار تا فايل خواهش مي كنم راهنمايي كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه را گذار توي فلاپي و بعد برو توي Setup مادربردت و بعد لون پايين نوشته چه دكمه اي را بزني Q Flash فعال مي شود فكر كنم F8 بعد كه رفتي همراه فلاپي پر كهاز اينترنت گرفتي اپديت اينتر رامي زني Update Bios تا اخر مي رود و بعد ريستارت مي شود مي روي داخل Setup تنظيمات مادربرد Load Defualt را مي زني Yes و بعد مي اي بيرون خاصتي دوباره تنظيم كن
آخرین آپدیت بایوس مادربورد Soltek مدل Sl-85erv3 رو می خواهم.
خیلی هم عجله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)