تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 72

نام تاپيک: Xperia™ Ion* | دومین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

من همین دیروز مشکی شو با قیمت 1039000 تومن(با هشت تومن تخفیف شد 1031000 تومن) از دی حی کالا سفارش دادم که الان قیمتش و زده 1079000 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديروز خريدم 1390 با برنامه از بازار موبايل ولي مشكلم اينه كه تاچ دكمه هاي پايين خصوصا back يا برگشت به عقب بسيار ضعيفه آيا ايراد داره يا بقيه هم همينطوره؟
    مرسي

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مبارک باشه ببیند اگه اندروید 2.3 روش نصبه 4.0.4 اپدیت کنید اگه روش 4 بود ببینید بسته بروزرسانی جدید وجود داره اپدیت کنید به احتمال زیاد حل میشه

4. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام دوست من
    متشكرم
    ورژنش 4.0.4 هست
    بسته بروز رساني رسمي جديد اندرويد مگه تو notification اعلام نميشه؟؟ چنين اعلامي تابحال نديدم رو گوشي. البته يك مدت محدود اينترنت رو روشن كردم براي تست GPS بعد خاموش كردم ولي خب بايد تو همين مدت 1 ساعت اگر آلارمي بود اطلاع مي داد.
    ضمناً چند جا خواندم كه پس از بروز رساني WiFi مرخص ميشه البته صحت مطلب رو تائيد نمي كنم و بعيده كه سوني اينقدر در سخت افزارش اشتباه كرده باشه كه با بسته بروز رساني رسمي يكي از قسمتاش دچار مشكل جدي بشه!! ولي با توجه به اينكه اين مورد را به صراحت در چند سايت خوندم در نتيجه در بروزرساني كمي شك دارم.
    ضمناً براي استفاده از GPS Offline بايد برنامه خاصي را نصب نمود؟! فروشنده چند صفحه برنامه ريخته ولي چيزي در مورد GPS offline نديدم!
    متشكرم از نظر و راهنماييتون

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بله درسته تو نوتیفیکشن اعلام میشه پس بسته ایی موجود نیست
    نه این مشکل زمانی واسه وای فای پیش می اومد که از نسخه های 2.3 به 4 اپدیت میشد البته این مشکل فقط سونی نبوده و چنتا شرکت دیگه این مشکل داشتن بک من تاحالا پیگیرش نشدم که مشکل خوده گوشی یا برنامه ولی شاید عرق کردن دست مشکل ساز شده باشه در حالت خیلی خوشبینانه
    ولی واسه نقشه افلاین Navitel Navigator و Sygic: GPS Navigation که نقشه های افلاین داخل نت موجوده و می تونید استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام دوست من
    ضمن تشكر از پاسخگويي سريعتون
    به هر حال اين مشكل بدي است و شايد بتوان گفت جز معدود مشكلات اين گوشي مي باشد و با توجه به كاربرد زياد گزينه Back واقعاً فاجعه مي باشد ظاهراً تعدادي از دوستان نيز در اين مورد اشاره كرده بودند كه البته روي گوشي من ظاهرا عميق تر مي باشد البته يك برنامه touch روي آن نصب مي باشد كه مي توانيد اين گزينه را درهركجاي صفحه مايل باشيد قرار دهيد و با لمس آن منوي 4 جهته باز مي شود كه هم دكمه back دارد و هم home و ... بسيار عالي و سريع و نيازي به استفاده سخت افزاري از دكمه back نمي باشد.
    در مورد نقشه هم 3 مدل برنامه GPS در آن وجود دارد (البته با برنامه هاي نصب شده از جانب فروشنده) كه متاسفانه هر 3 نياز به اتصال اينترنتي دارند و بصورت Off Line كار نمي كنند! بنابراين مفهوم گزينه Glonass را نمي فهمم كه چرا در اين گوشي استفاده شده و كاربردش چيست؟!!
    متشكرم

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خواهش می کنم
    اون برنامه هایی که بالا معرفی کردم اگه نصب دارید نقشه های افلاین داخل نت موجوده می تونید دریافت کنید

گلوناس دقیقا عملکری مثل جی پی اس داره با این تفاوت که مال کشور روسیه هست اگه زمانی جی پی اس به هر نحویی دیگه ایران پوشش نداد بهترین جایگزین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض درخواست از سونی برای ارائه سریعتر آپدیت اندروید و رفع باگ ها

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

با سپاس مجدد
    با تماسی که با فروشنده داشتم اسم برنامه را گفت ولی اینها را هم متذکر شد که بار اول باید از طریق WiFi مقدار زیادی اطلاعات دانلود کرد و سپس در استفاده اول در فضای آزاد انجام داد. استفاده بلند مدت از ناوبری با GPRS هزینه زیادی خواهد داشت یا خیر؟ به نظر شما 1 ساعت استفاده از سیستم ناوبری با GPRS چند کیلوبایت دانلود می کند؟
    و چند سوال دیگر برای کار با این گوشی زیبا برایم پیش آمد که اگر لطف کنید سپاسگزار خواهم بود.
    گوشی در زمان کمی که استفاده نمی شود sleep و lock می شود .. اینها مشکل نیست چون تنظیمات هم دارد ولی مشکل این است که هربار استفاده از کلید سخت افزاری power واقعا کلافه کننده شده است، راهی نیست که برای روشن کردن گوشی و بیرون آوردن از حالت stand by به کلید power نیازی نباشد؟ من تنظیماتی در این مورد ندیدم.
    عکس و فیلم این گوشی اصلا در حد دوربین 12 مگاپیکسلی و فیلم برداری Full HD نیست حتی همزمان با Xperia P تست کردم نتایج مشابه بود علی رغم اینکه دوربین آن 8 بود! اصلا انتظار چنین فیلم برداری ضعیفی را نداشتم البته این را قبول دارم که هر دیوایسی مخصوص کار خودش است و فیلم برداری خوب را باید با دوربین مخصوص فیلم برداری انجام داد ولی بهرحال من این مقدار هزینه کردم برای اینکه عکس و فیلمش فوق العاده باشد که تا امروز که اینگونه نبود البته چون خودم عکاس هستم به تنظیماتش کاملا آشنا هستم ولی باز هم راضی کننده نبود. ضمناً آپشن Touch to focus عنوان شده بود که متاسفانه آنرا ندارد در حالی که Xperia P آنرا براحتی و با دقت بالا اجرا می کرد!
    و سوال آخرم اینکه DLNA چه کاربردی دارد؟ آیا آنهم مثل NFC بدرد ایران نمی خورد و پرداخت هزینه بی خودی بابت چنین آپشن هایی است؟
    با سپاس

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

با سپاس مجدد
    با تماسی که با فروشنده داشتم اسم برنامه را گفت ولی اینها را هم متذکر شد که بار اول باید از طریق WiFi مقدار زیادی اطلاعات دانلود کرد و سپس در استفاده اول در فضای آزاد انجام داد. استفاده بلند مدت از ناوبری با GPRS هزینه زیادی خواهد داشت یا خیر؟ به نظر شما 1 ساعت استفاده از سیستم ناوبری با GPRS چند کیلوبایت دانلود می کند؟
    و چند سوال دیگر برای کار با این گوشی زیبا برایم پیش آمد که اگر لطف کنید سپاسگزار خواهم بود.
    گوشی در زمان کمی که استفاده نمی شود sleep و lock می شود .. اینها مشکل نیست چون تنظیمات هم دارد ولی مشکل این است که هربار استفاده از کلید سخت افزاری power واقعا کلافه کننده شده است، راهی نیست که برای روشن کردن گوشی و بیرون آوردن از حالت stand by به کلید power نیازی نباشد؟ من تنظیماتی در این مورد ندیدم.
    عکس و فیلم این گوشی اصلا در حد دوربین 12 مگاپیکسلی و فیلم برداری Full HD نیست حتی همزمان با Xperia P تست کردم نتایج مشابه بود علی رغم اینکه دوربین آن 8 بود! اصلا انتظار چنین فیلم برداری ضعیفی را نداشتم البته این را قبول دارم که هر دیوایسی مخصوص کار خودش است و فیلم برداری خوب را باید با دوربین مخصوص فیلم برداری انجام داد ولی بهرحال من این مقدار هزینه کردم برای اینکه عکس و فیلمش فوق العاده باشد که تا امروز که اینگونه نبود البته چون خودم عکاس هستم به تنظیماتش کاملا آشنا هستم ولی باز هم راضی کننده نبود. ضمناً آپشن Touch to focus عنوان شده بود که متاسفانه آنرا ندارد در حالی که Xperia P آنرا براحتی و با دقت بالا اجرا می کرد!
    و سوال آخرم اینکه DLNA چه کاربردی دارد؟ آیا آنهم مثل NFC بدرد ایران نمی خورد و پرداخت هزینه بی خودی بابت چنین آپشن هایی است؟
    با سپاس
    سلام دوست من به نظر من بهترین برنامه ناوبری همان گوگل مپز هست که در اندروید 4 به بالا قابلیت نقشه آفلاین دارد. و شما می توانید هر میزان از نقشه را که نیاز داشتید سیو کنید که کل تهران نباید 8 مگ بیشتر بشه (اگه اشتباه نکنم)و به صورت آفلاین استفاده کنید.
    برای ناوبری با توجه فناوری AGPS دستگاه های موبایل اگر اینترنت گوشی روشن باشد مکانیابی سریع تر و دقیق تر صورت می پذیرد که هزینه بسیار ناچیزی دارد که نمی توان به حساب آورد. البته در صورتی که اینترنت خاموش هم باشد امکان ناوبری هست. به هر حال نگران هزینه اینترنت در جالت نقشه آفلاین برای ناوبری نباشید.
    در مورد DLNA بایستی عرض کنم که امکان ارسال وایرلس تصویر بر روی تلویزیون را فراهم می کند. به عنوان مثال شما می توانید فیلم مورد نظر رو از طریق DLNA بر روی تی وی نمایش دهید و یا از تلویزیون به عنوان نمایشگر بازی استفاده کنید(البته من تنظیماتش رو بلد نیستم)البته NFC در ایران کاربرد های محدودی هم دارد. برای ارسال فایل بین دو دیوایس NFC دار. و یا تغییر پروفایل گوشی هنگام لمس تگ های ان اف سی که در جعبه بعضی ها هست و یا می توان به صورت جداگانه خرید. مثلا در جعبع اکرو اس دو تگ ان اف سی هست. که شما می توانید یکی رو در جاکلیدی در منزل و یکی را حمام نصب کنید . با لمس گوشی در مکان های مورد نظر پروفایل گوشی را عوض کنید و یا برنامه ای خاص رو اجرا کنید
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •