تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 136

نام تاپيک: حل مشکل ضبط کردن و وصل شدن با تلوزیون سامسونگ 6960

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با آ پ تلوزیون مشکل حل شده و کی بورد وصل شده است
    مشکل چی حله؟ کیبورد بلوتوث؟
    راستی من تلویزیون رو با adsl 512 هم چک کردم، بازهم همون حالت قبل میشه. زنگ زدم سامسونگ، میگه باید بیای بردش رو عوض کنیم. آپدیت وب بروزرش خراب شده. نمیشه این آپدیت رو پاک کرد و دوباره آپدیت کرد؟
    از قسمت سرچ (تو اسمارت، بین applications و تلویزیون) استفاده کردم، دوباره مینویسه به روز رسانی. چون باید از وب بروزر استفاده کنه. ولی اینبار به جای اینکه به همون صفحه اسمارت و حالت عادی بره، میره تو وب بروزر. ولی وب بروزرش امکان تایپ نداره و نمیشه مثلا تو کادر گوگل یا نوار آدرس چیزی نوشت. زبون فارسی داخل وب بروزر هم پریده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لطفا کی بورد بلوتوثی رو که استفاده میکنید به من هم معرفی کنید تا تهیه کنم ممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    مدل تلویزیون من 46D6960 هستش و یه مدته که مرورگر وبش مشکل پیدا کرده. وقتی روی web browser کلیک میکنم، مینویسه درحال به روز رسانی و پس از مدتی این نوشته میره و صفحه smart بدون فعالیت میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته و وب بروسر هم باز نمیشه.
    مشکل از کجاست؟
    سلام
    داداش نگران نباش...
    واسه منم اینطوری شده بود ،همش مینوشت در حال بروز رسانی و همونطوری میموند....
    ولی 2 روز پیش رفتم سراغش دیدم درست شده !!! حالا نمیدونم خودش درست شد یا نه، آخه قبل از اینکه بروزر رو بزنم یه پیغام اومد که smart hub نیاز به بروز رسانی داره و منم اوکی کردم و یه برنامه رو بروز کرد (حالا نمیدونم اون برنامه اصلا ربطی به بروزر داره یا نه ولی میدونم خود بروزر نبود )...خلاصه بعدش که رفتم تو بروزر دیدم راحت رفت...
    واسه من تقریبا یه 2 هفته ای مشکل داشت که بلاخره درست شد...ایشالا واسه شما هم درست میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    داداش نگران نباش...
    واسه منم اینطوری شده بود ،همش مینوشت در حال بروز رسانی و همونطوری میموند....
    ولی 2 روز پیش رفتم سراغش دیدم درست شده !!! حالا نمیدونم خودش درست شد یا نه، آخه قبل از اینکه بروزر رو بزنم یه پیغام اومد که smart hub نیاز به بروز رسانی داره و منم اوکی کردم و یه برنامه رو بروز کرد (حالا نمیدونم اون برنامه اصلا ربطی به بروزر داره یا نه ولی میدونم خود بروزر نبود )...خلاصه بعدش که رفتم تو بروزر دیدم راحت رفت...
    واسه من تقریبا یه 2 هفته ای مشکل داشت که بلاخره درست شد...ایشالا واسه شما هم درست میشه...
    این به روز رسانی با اون به روز رسانی فرق داره. اونی که شما میگی مربوط میشه به اپلیکیشن های تلویزیون و این به روز رسانی که من میگم مربوط میشه به مرورگر تلویزیون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این به روز رسانی با اون به روز رسانی فرق داره. اونی که شما میگی مربوط میشه به اپلیکیشن های تلویزیون و این به روز رسانی که من میگم مربوط میشه به مرورگر تلویزیون.
    نه عزیز...دقت نکردی چی گفتم...
    واسه منم وقتی میخواستم برم تو مرورگر مینوشت بروز رسانی وگرنه برنامه های دیگه که همشونو قبلا بروز رسانی کرده بودم...مشکل منم دقیقا مثل مشکل شما بود که حل شد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان کی بورد بلوتوث منظور از بلوتوث تلوزیون نیست خود کی بورد از طریق پورت USB وصل مشیه
    بعد اینکه وب بروزر شما در آپ جدید باید از طریق اسمارت هاب وارد شوید اونم با حساب کاربری چون نرم افزار اولیه بدون حساب کاربری وب بروزر باز می شود ولی با آپ کردن باید با اسمارت هاب با حساب کاربری وارد شوید بعد نرم افزار اولیه در خود سایت روی سرور ایران از طریق اینترنت قابل دریافت است ولی من پیشنهاد نمی کنم چون در موردی دیده شده با برگردوندن نرم افزار به حالت اول تلوزیون دچار مشکل شده بعد جای نگرانی نیست وب بروزر جدید قابلیت باز شدن با اسمارت را دارد که با وارد شدن حساب کاربری دکمه سرچ روی کنترل وب بروزر باز میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بچه ها

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام !!!
    دوست عزیز اینجارو با چت روم اشتباه گرفتیا

9. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.اقا من 32d585 سامسونگ دارم...روی ریموتش یه دکمه ضبط ( رکورد ) داره... ولی وقتی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته..فلش هم به تی وی وصل هست.... مگه نباید مثلا با این برنامه در حال پخش رو ضبط کرد؟چیکارش کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز قابلیت ضبط تلوزیون فقط بر روی شبکه دیجیتال است اونهم روی بعضی مدل ها اون دکمه قرمز ریکورد روی کنترل تمام تلوزیونها LCD وLED هست چون تلوزیون سامسونگ تمام سریها کنترلشان روی هم کار می کنند کنترلها هم مونده به قابلیت تلوزیون فرق می کنند

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •