تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی شوتر 2011 ؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield 3

21 15.44%
  • Call of Duty: Modern Warfare 3

56 41.18%
  • Crysis 2

13 9.56%
  • Dead Space 2

5 3.68%
  • Gears of War 3

29 21.32%
  • Killzone 3

12 8.82%
صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 89

نام تاپيک: Best of 2011: Genre Awards - Best Shooter Game

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

با کپی کردن از MW2 و اینجین اماده ای که در اختیار داشتن گیم پلی و کلا همه چیز بازی از جمله صحنه های اهسته بازی فوق العاده تکراری و خسته کننده بود تمام این صحنه ها رو در MW2 و MW و Black Ops دیده بودیم ! داستان بازی هم این قدر ساده بود که اصلا اگه میگفتیم بازی داستان نداشت نباید شک میکردیم کلا اکتیویژن به به این نتیجه رسیده که هر چه قدر بازی تکراری و ... باشه باز فروش خودش رو میکنه !
    جالبه که 5 استادیو بازی هم روش کار میکردند ...
    حرف شما صحیحه دوست عزیز ولی یه نکته ای هستش که بازی های کمی امسال نبود که از رو موفقیت های قبلی کپی گرفته و الهام گرفتن و موفق نشدن چه در بخش فروش چه در قسمت امتیاز و باقی...
    کلا COD مخصوصا سری MW تونست با شخصیت پردازی عالی خودش بدجوری تو دل هواداران بازی جا باز کنه و برای مثال همون عکس پایانی اخر بازی و دیدن گروهبان Ghost برا سیل عظیمی از گیمر ها کفایت میکنه (اینو میشه مثالی خوب تلقی کرد)

MW تو این نسل یه جورایی سبک گذاشت چرا که سری شوتر بزرگی مثل MOH با تقلید از این سری دیدیم که نتونست به موفقیت برسه ...حتی رسوخ رگه هایی از این گیم پلی رو در عناوینی بزرگ مثل Halo مشاهده کردیم ( بخش مخفی کاری )

امسال هم سینماتیک ترین ، پرمحتواترین ، استفاده از خط دیالوگ های درست ، و حتی بهترین اچیومنت در (روی کنسول ) رو
    ما در Mw3 داشتیم

چه بسا که گیم پلی تکراری رو همه عناوین شوتر امسال داشتند.

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

امسال هم سینماتیک ترین ، پرمحتواترین ، استفاده از خط دیالوگ های درست ، و حتی بهترین اچیومنت در (روی کنسول ) رو
    ما در Mw3 داشتیم
    سینماتیک ترین درست ولی بقیه رو متوجه نشدم :

از لحاظ محتوا بدون هیچ شک و تردیدی gears of war3 بالاترین محتوا رو داره:

1. بخش داستانی که چند ساعت بیشتر از mw3 هست
    2. بخش داستانی که میشه حتی 4 نفره هم بازیش کرد
    3. بخش داستانی که خودش بخش arcade هم داره...... .
    4. تمامی مدهای انلاین زیر رو که میشه حتی افلاین هم بازی کرد:
    5. حدود 8 مد انلاین - بخش horde - بخش beast mode
    6. مشغول هر کاری که در بازی باشید هم لول می گیرید از بازی قسمت داستانی گرفته تا انلاین و........

از لحاظ خط دیالوگ و بهترین اچیومنت هم توضیح بده حامد جان ...چون من کامل متوجه نشدم

کلا COD مخصوصا سری MW تونست با شخصیت پردازی عالی خودش بدجوری تو دل هواداران بازی جا باز کنه و برای مثال همون عکس پایانی اخر بازی و دیدن گروهبان Ghost برا سیل عظیمی از گیمر ها کفایت میکنه (اینو میشه مثالی خوب تلقی کرد)
    در اینکه سری mw از تاثیر گذارترین سری بازیهای این نسل هست شکی درش نیست ولی اینکه mw3 بیاد نون موفقیت mw1 رو بخوره .......!!!

.
    Last edited by halflife g; 06-01-2012 at 19:15.

4. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کلا همه چیز بازی از جمله صحنه های اهسته بازی فوق العاده تکراری و خسته کننده بود تمام این صحنه ها رو در MW2 و MW و Black Ops دیده بودیم !
    والله ما یک چیز قشنگیو تو چندبازی میبینیم خسته نمیشیم!(اگه اینطوره سیستم کمبت بتمن خیلی خسته کنندست برام چون هم نسخه قبلش کم و بیش اینطور بود هم Watchmen هم سیستمش شبیه این بود!)خیلی از چیزا هستن چندین بازی دارنشون یعنی اینا دیگه مسخره و تکرارین؟!
    داستان بازی هم این قدر ساده بود که اصلا اگه میگفتیم بازی داستان نداشت نباید شک میکردیم
    جانم؟!داستان ساده بود؟!شما اصلا بازی کردی؟داستانش نمیگم در حد تاریخی بود ولی خیلی عالی بود و از نسخه قبل شدیدا بهتر بود!شخصیت Yuri و Sandman!وارد کردن همین دو شخصیت به بازی در یک نسخه کار راحتیه؟!به نظر من داستان بازی واقعا در سطح عالی و قابل قبولی قرار داشت!مرحله نجات رئیس جمهور!مرحله آخر!مرحله پاریس!اینا هر کدومشون قسمت مهمی از داستانو در خود داشتن و همشونم عالی بودن!(از نظر من)
    دیگه بازیو کلا زیر سوال نبرید نمیگم یه بازی بود که اصلا فراتر از تصور بود نه قبول دارم ایراد داشت خیلی جاهاشم تکراری شد ولی این 2 موردی که شما گفتید از نکات مثبت بازی بودن!داستان عالی + سینماتیک های خفن!

6. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا الان باز شروع کردی از من سوال کردن اخرش به خودت لعنت نفرستی فقط من دلم کوچیکه چون یه طور بیان میکنی انگار کسی گفت Geow بده...؟

از لحاظ خط دیالوگ و بهترین اچیومنت هم توضیح بده حامد جان ...چون من کامل متوجه نشدم
    خط دیالوگ هارو برا متوجه شدن توصیه میکنم چند بار MW رو بازی کنی دقت کنی به مواردی میرسی
    فقط کمک کنم که یک خط داستانی قوی همیشه همراه دیالوگ ها هستش و این که یکی یک ساعت زیاد یا کمه در مبحث و شاخه ای دیگر بررسی میشه (مگر این که زمان خیلی طولانی داشته باشه )

از لحاظ محتوا بدون هیچ شک و تردیدی gears of war3 بالاترین محتوا رو داره:

1. بخش داستانی که چند ساعت بیشتر از mw3 هست
    2. بخش داستانی که میشه حتی 4 نفره هم بازیش کرد
    3. بخش داستانی که خودش بخش arcade هم داره...... .
    4. تمامی مدهای انلاین زیر رو که میشه حتی افلاین هم بازی کرد:
    5. حدود 8 مد انلاین - بخش horde - بخش beast mode
    6. مشغول هر کاری که در بازی باشید هم لول می گیرید از بازی قسمت داستانی گرفته تا انلاین و........

خب MW هم کم تو بخش انلاین کم نداره نبود قسمت Co op هم ایرادی محسوب نمیشه که برا خاطرش کنارش بزنیم کم نیستن بازی های این مدلی خودت که باید خوب بدونی یک بازی کنسولی شوتر اولین دیدگاهش co op هستش

در ریزه کاری هاش هم معلومه که Geow 3 برتره مگر کسی منکرش شده...؟

[QUOTEدر اینکه سری mw از تاثیر گذارترین سری بازیهای این نسل هست شکی درش نیست ولی اینکه mw3 بیاد نون موفقیت mw1 رو بخوره .......!!![/QUOTE]

خب حتما همینطوره اولا که ادامه داستان قبلی هستش که همه چشم انتظارن ببین چه میشه...
    الان نیمه جانی بیاد برا چی میاد میاد که موفقیت های خودش رو در سایه داستان قسمت های قبلی خودش ادامه بده
    مگه Geow خودش سبک ساز نیست ؟ معلومه هست ولی همین هم مثل باقی بازی ها داره نون موفقیت بازی قبلی خودش رو میخوره ....نمیخوره..؟؟

+

یه موردی رو هم گوشزد کنم هیچ وقت اون کلمه ترینی که در ادامه صفات میاد دقیقا کتمان این موضوع نیست که باقی بازی های لیست باقالی محسوب میشن و به درد نخورن (چه بسا که رای خودم هم واضحه چیز دیگه ای بود)
    همه بازی های این لیست موفقن و همشون جای تعریف و تمجید دارن

+
    یادم رفت اچیومنت رو بگم...احتمالا به اچیو ها دقت نمیکنی و فقط به صدای دلینگشون دقت میکنی محتوای اچیومنت ها همیشه دیدنی هستن و در اولین اچیومنتی که در MW3 میگیریم میبینیم که نوشته Fail to big too معنیش هم واضحه...
    +

خارج از مبحث نظر سنجیه عموم و در یک نگاه به جامعه (منتقد ها و فروش ها و جوایز ها و امارها...) میبینیم که این MW هستش که حتی اگر اون ملاک های 4 نفره یا انلاین و مد خوب رو نداره با بهترین مجموع امتیازات در کنار فروش تاریخی همراه با بهترین شدن در بین شوتر های امسال و ادامه نشون میده که در کنار عموم نفرات منتقدها هم بر این باورند که MW پرمحتواست
    ( امید دارم که یکیش رو ملاک بدونی ) در کنار عناوینی همچون Geow بتلفیلد کرایسیس و باقی...

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

یادم رفت اچیومنت رو بگم...احتمالا به اچیو ها دقت نمیکنی و فقط به صدای دلینگشون دقت میکنی محتوای اچیومنت ها همیشه دیدنی هستن و در اولین اچیومنتی که در MW3 میگیریم میبینیم که نوشته Fail to big too معنیش هم واضحه...
    ؟!
    خُب بستگی داره برای هر کسی محتوای با ارزش چی باشه ! البته من همچنان نگرفتم داستان چیه : دی . یعنی مثلا Gears 3 یه اچیو داره به نام Like a Boss الان با محتواست یا نه ؟

10. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من کی گفتم اچیومنت یعنی بازی با محتواست
    +

نویدی اون غروری که تو اون اچیومنت بود فوق العاده بود....اصلا کنترلر رو پرت میکنی داد میزنی MW کجایی که عاشقتم

+
    یعنی مثلا Gears 3 یه اچیو داره به نام Like a Boss الان با محتواست یا نه ؟
    معلومه که به محتوای اون اچیو منت نمیرسید وگرنه اینم کم نبود...

+

ویرایش اقا من دیال اپم منو انقدر سوال نکنید... فردا شارژ نتم ردیف میشه تنهایی همتون رو حریفم..
    Last edited by Layken; 06-01-2012 at 21:33.

12. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نه من منظورم همون اچیو بود که با محتوا است یا نیست : دی
    کلا این XGD3 لعنتی باعث شد هیچکدوم از بازی های جدید رو نتونم درست حسابی بازی کنم :| از لایو هم که نمیشد گذشت

من دیگه سوالی ندارم . برو ADSL بگیر بیا ادامه بده به بحث : دی

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

و حتی بهترین اچیومنت در (روی کنسول ) رو
    حامد PC که بوق نیست! تمام اچیومنت های رو کنسول رو PC هم هست.
    منظورت Too big too fail بود دیگه ؟

15. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرمحتواست
    حامد کلآ سری cod پر محتوا نیست!عامه پسنده...ساده و بی غَل و غَش(دلیل برتریش)...
    بزار یکم سوال پیچت کنم جنبتم که بالاس قلقلکم میشه!

17. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا من فردا امتحانام شروع میشه اولیش هم (اندیشه اسلامی 2) هستش دعا کنید برام. خوب باشه همتون رو مهمون میکنم

حامد PC که بوق نیست! تمام اچیومنت های رو کنسول رو PC هم هست.
    ارین شکل و قیافشو ندیدم ولی فکر نمی کنم شبیه بوق باشه شیکترو وزین تره .....

منظورت Too big too fail بود دیگه ؟
    مگه من چیز دیگه ای نوشتم ؟

حامد کلآ سری cod پر محتوا نیست!عامه پسنده...ساده و بی غَل و غَش(دلیل برتریش)...
    بزار یکم سوال پیچت کنم جنبتم که بالاس قلقلکم میشه!
    اقا من نوکرتم همینه که هست رد خور نداره تو کله من نمیره :43:

من دیگه سوالی ندارم . برو ADSL بگیر بیا ادامه بده به بحث : دی
    منم ادامه نمیدم بسمه نخواستیم

دوستان برا باقی بحث ها درب پروفایل من به روی همه باز بید...
    موضوع حرف بالایی من چیز دیگه ای بود و برداشت ها چیز دیگه ای شد که باید دقت میکردم

19. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •