رهجو یا همون جایی که گفتم
سایت براتون حتما کامل اپ نشده(پایینی ها رو میگم)
اینم چند نمونش:
(قیمت 980 دلار):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
msi FORCE 1761 Overview
Display: 17.3" FHD (1920x1080) Matte Video Card: 1536MB DDR5 nVIDIA GTX 570M Processor: 2nd Generation Intel® Mobile Core i5 2410M (Customizable) Memory: 4GB DDR3 1333MHz (Up to 32GB) Hard Drive: 640GB 5400RPM Hard Drive (Customizable) Battery Life: 2+ Hour Weight: 8.6lbs
دوسته عزیزم همه چیز تو یه سیستم به گرافیک بستگی نداره
شما این پردازنده رو دیدی ؟؟؟
2410 M ??
دوست خوب حتی 2630QM هم از قدرت بالاتری نسبت به این پردازنده برخورداره
فک کردی این Q رو الکی گذاشتن ؟
QM قدرتش از M بیشتره و XM قدرتش از QM بیشتره
دوسته من در ضمن این CI5 هستش حالا باز اگه مثل تو امضای من CI7 بود باز میشد گف بدک نیست
حرف هایی که زدم واسش سند هم دارم
دوسته عزیز همون سونی که خودم گفتم خریدی بهتر از اینه!!! اگه بازم قرار باشه لپ تاپ بخری بنظرم اگه بازم این سایتو بهم معرفی میکردی و با توجه به نوع کاری که داری میکنی بازم همین سونی که الان داریو بهت پیشنهاد میدادم
من رفتم سر زدم نداشت هیچ کدوم از مغازه های تو اون پاسازی که رفتم کلشو گشتم فقط یه F221 داشت اونم بدون گارانتی.هفته ای یه بار میرم ببینم چی میشه 2 تا مغازه گفتن میخوای تا از تهران برات سفارش بدیم بعد خواستم بدونم خطری نداره مثلا فقط برای من یکی سفارش بدن بیارن؟وایسم تا خودشون بیارن چون من قبلا به سرم اومده گوشی سفارش دادم اومده اینجا 10 تومن پول باربری خورده بعد خراب از اب در اومد چه طوری بدونم لپ تاپی اکبنده اقلام همراه لپ تاپ چیه؟همه اینا رو لطفا برام بگید مرسی ممنون.![]()
اگه جای معتبر بخری مشکلی نداره ولی خودت برو هم یه گشتی بزن هم اونو بگیر
سلام 1780 الانم دوباره میخوام برم منتها گفتم من کرمانشاه هستم و دسترسیم محدود اینجا طرف به 500 تومنم میگه زیاد برای حتی خرید گوشی چه برسه به 1780 چند روز یه بار میخوام سر بزنم ببینم کی میارن یهویی بیفتم روش و بخرم راستی باطریش خوبه خدایی؟صدای اسپیکراش چه طوره محسن جان؟درایوش چی؟خوب کار میکنه؟صدا نمیده بعد کیبرد لپ تاپ شما تو عکس دیدم فارسی نداره؟چه طوریه با گارانتی گرفتی یا بدون؟کلا فارسی ندارن؟
امروز دوباره رفتم برای خرید لپ تاپ گفتن F224 موجود نیست دیگه قدیمی شده به جاش 226 اومده 226 هم 2 میلیون و 90 قیمت دادن بهم به نظر شما 6 گیگ رم 1 گیگ 540 گرافیک با 500 یا 640 هارد فول اچ دی چی گیرم میاد بخرم؟خدایی دیگه گیج شدم موندم چی بگیرم.راهنمایی و انتخواب مدا از شما.سی پی یو هم Core i7 fhai.
فعلا دلار نمیزاره قیمتها پایین بیاد باید صبر کرد تا قیمت دلار سقوط کنه!!!
یک سوال مهم: من یکی از اشنا هام داره میره المان -بنظر شما از اونجا لبتاپ بخرم بهتره یا از ایران -شنیدم قیمتها اونجا گرونه اما خوب با کیفیت تر ه:
مثلا این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony VAIO F24A4E Notebook
Intel Core i7-2640M Prozessor mit 2x 2,8Hz und Intel Turbo Boost mit 3,5GHz
• 6144 MB DDR3 Arbeitsspeicher
• 640 GB Festplatte
• DVD Brenner
• 41,6cm (16,4“) VAIO Display Plus mit einer Auflösung von 1920 x 1080
• NVIDIA GeForce GT 540M Grafikkarte mit 2048 MB Speicher
• Original [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Home Premium 64 Bit
€ 839,50
معادلش تو ایران چنده؟؟؟؟؟؟؟ این مدل اونجا 839 یورو هست!!!!!
اگر مدل بهتری سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!+اینکه از اونجا بخرم یا از ایران؟
ممنون
Last edited by hadymk; 20-01-2012 at 10:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)