تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 195

نام تاپيک: Football Manager 2012 - Iran League Kits

داره خودمونی میشه Mahdiyar N.H.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    UK

پيش فرض

========================================

مهدیار جان واقعا ای لایو یو.... حالا واسه اجرا کردن logopack واسه اجرا کردن skin و بقیه گرافیک ها باید از چه راهی اجرا کرد....مثلا کیت ها رو تو همون مسیری که فرمودی ریختیم...بقیه رو چی؟
    سهیل جان، من عکس‌های بازیکن‌ها را دا C:\Users\dell\Documents\Sports Interactive\Football Manager2012\graphics گذاشتم و لوگو‌ها را در C:\Users\dell\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures گذاشتم. skin‌ها هم باید در اینجا گذشته بشند: C:\Users\dell\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins اگر فایل skins نداری، باید یکی‌ بسازی

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

دادا این توضیحت میتونه کمکم کنه ؟
    برای من که این کار کرد. اگر انگلیسیش مشکل بود برات بهم خبر بده یه کاری کنم.

2. 2 کاربر از Mahdiyar N.H.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنونم داداش اتفاقا انگلیسی بهتره برم روش کار کنم اگه حل نشد خبرت می کنم ممنونم داداش

4. این کاربر از yikilmish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سهیل جان، من عکس‌های بازیکن‌ها را دا C:\Users\dell\Documents\Sports Interactive\Football Manager2012\graphics گذاشتم و لوگو‌ها را در C:\Users\dell\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures گذاشتم. skin‌ها هم باید در اینجا گذشته بشند: C:\Users\dell\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins اگر فایل skins نداری، باید یکی‌ بسازی

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

برای من که این کار کرد. اگر انگلیسیش مشکل بود برات بهم خبر بده یه کاری کنم.

..........................background ها جی عزیزم...

این سایتی که گفتی خیلی کند بالا میاد....در صمن یه پک facepack میخوام عالی و کامل....این سایتی که گفتی داره اما وقتی می رم تو قسمت facepack یه صفه دیگه وا میشه که خیلی گنگه....یه فایل دانلودی داره 4 قسمتیه...روبروی هر کدومم نوشته اپدیت...هر کدوم از این فایل های چهار گانه دانلودی 600 مگ هست حدودا

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    UK

پيش فرض

..........................background ها جی عزیزم...

این سایتی که گفتی خیلی کند بالا میاد....در صمن یه پک facepack میخوام عالی و کامل....این سایتی که گفتی داره اما وقتی می رم تو قسمت facepack یه صفه دیگه وا میشه که خیلی گنگه....یه فایل دانلودی داره 4 قسمتیه...روبروی هر کدومم نوشته اپدیت...هر کدوم از این فایل های چهار گانه دانلودی 600 مگ هست حدودا
    background‌ها باید تو فایل C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins\(file skini ke darid estefade mikonid)\graphics\backgrounds

گذاشته بشوند.
    برای facepack‌ها هم بهتریم کار این است که از لینکی‌ که در پایین این پست میزارم، ورژن 4.00 complete pack را دانلود کنید، که از نظر من torrent را استفاده کنید، و پس از آن آپدیت‌های ۴.۰۱، ۴.۰۲ و ۴.۰۳ new faces only را دانلود کنید، یا اینکه میتوانید که ورژن 4.03 complete pack را دانلود کنید ولی‌ ۲۳ فایل دونلدی هست. ولی‌ اگر شما به احتمال زیاد با سرعت اینترنت ایران کار می‌کنید برای همین نمیدونم چقدر طول بکشه و میعرظه یا نه.
    برای دانلود کردن از این لینک باید یک اسونت در فرومِ sortitoutsi.net هم باز کنید، ولی‌ روی هر ورژنی در لینک پایین بزنید خودش میبرتت توی پیج رجیستر و لاگین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از Mahdiyar N.H.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    UK

پيش فرض

رونی جان، یه سوال داشتم، شما برای بازی خودت، با ادیتور نقل انتقالات را درست کردی قبل از اینکه بازی رو شروع بکنی‌؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رونی جان، یه سوال داشتم، شما برای بازی خودت، با ادیتور نقل انتقالات را درست کردی قبل از اینکه بازی رو شروع بکنی‌؟
    آره برای لیگ ایران یه تغییراتی قبل از شروع فصل دادم چون نقل و انتقالات کامل نبود.ضمناً هنگام فصل هم تغییراتی تو خصوصیات بازیکنها با FMRT دادم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

background‌ها باید تو فایل C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins\(file skini ke darid estefade mikonid)\graphics\backgrounds

گذاشته بشوند.
    برای facepack‌ها هم بهتریم کار این است که از لینکی‌ که در پایین این پست میزارم، ورژن 4.00 complete pack را دانلود کنید، که از نظر من torrent را استفاده کنید، و پس از آن آپدیت‌های ۴.۰۱، ۴.۰۲ و ۴.۰۳ new faces only را دانلود کنید، یا اینکه میتوانید که ورژن 4.03 complete pack را دانلود کنید ولی‌ ۲۳ فایل دونلدی هست. ولی‌ اگر شما به احتمال زیاد با سرعت اینترنت ایران کار می‌کنید برای همین نمیدونم چقدر طول بکشه و میعرظه یا نه.
    برای دانلود کردن از این لینک باید یک اسونت در فرومِ sortitoutsi.net هم باز کنید، ولی‌ روی هر ورژنی در لینک پایین بزنید خودش میبرتت توی پیج رجیستر و لاگین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================================

خیلی میخامتا..... این backgroundi که برچم کشورها رو میزاره خیلی بیخوده...یه لینک دانلودی محبت می کنی بدی واسه background های عالی و بسیار جذاب..؟ و اینکه یه مجموعه زیبا از لوگو تیمها هم میخوام....

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

================================

خیلی میخامتا..... این backgroundi که برچم کشورها رو میزاره خیلی بیخوده...یه لینک دانلودی محبت می کنی بدی واسه background های عالی و بسیار جذاب..؟ و اینکه یه مجموعه زیبا ا لز لوگو تیمها هم میخوام....
    ==================================

رفتم تو همون سایتی که گفتی....عضو انجمن اون سایت شدم....بعدش رفتم کلیک کردم رو facepack 4 نسخه ی کمبلیتش....این لینک واشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتش که باید عضو premium باشی....یه جا بود نوشته بود free mirror که 20 تا فایل دانلودی داشت....فایل فکتوری داره و یه قسمت دیگه easy share....چکا کنم؟

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

lمهدیار جان.....جالبه....رفتم تو قسمت easy share بارت وان ((part one)) رو زدم بردمش تو یه سایتی بنام rapidbaz واسه دانلود....حجم این فایل 487589459 بود....یعنی 48 گیگ؟شایدم بیشتر....مگه چیه که اینقدر حجم داره...خود باید یه گیگ حجم نداره....؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رونی و مهدیار عزیز مشکل من حل نشده دادا

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کجایین مهدیار و رونی عزیز....بیایین دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •