خب اگه شاگرداي زرنگ و باهوشي هستيد يه بازي فكري توپ براش بگير كه سنگين باشه من خودم از اينجور چيزا خيلي خوشم مياد سعي كن قيمتش هم خيلي پايين نباشه يا اگه كه پايين بود مثلا دو سه تا از اين جور بازيها براش بگير
خب اگه شاگرداي زرنگ و باهوشي هستيد يه بازي فكري توپ براش بگير كه سنگين باشه من خودم از اينجور چيزا خيلي خوشم مياد سعي كن قيمتش هم خيلي پايين نباشه يا اگه كه پايين بود مثلا دو سه تا از اين جور بازيها براش بگير
سلام دوست عزیز ممنون که به فکرمونی ولی در نظر بگیر سال سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی بیاد منچ بازی کنین ببخشید ها چنین چیزی میگم ولی خب یکمی بچه گانه نیست ؟البته خب دیگه نظره ممنون
17-18 سالمونه ^^
خيلي بازي ها هستند كه براي سنين مختلف و بالاي 10-15 سال طراحي شدن
حتي براي سن 30-40 سال به بالا
اين كه تو كشور ماوقتي از 10 رد ميشين ميگن بازي مال بچه هاست و بازي كردن زشته اشتباه هست و باعث شده شادي و طراوت دور هم جمع شدن و يك بازي غير الكترونيكي رو از دست بديم
بازي هايي از قبيل جنگا ، توئيستر(Twister ) ، مونو پلي (سه دسته مختلف هستن كه ميشه هزاران نوع مشابه اينها رو پيدا كرد) از بازيهاي مطرح براي سنين بالاتر هتن كه بسيار زيبا و مفرح هستن
سلام خواهش ميكنم اصلا منظورم بازيهاي منچ گونه نيست منظورم بازيهاي فكري سنگين و معما گونه اند در حاليكه منچ زياد معما گونه نيستش منظور من بازيهايي به سبك همون مكعب رنگي كه الان اسمش يادم نيست كه مسابقات هم داره از اين قبيل بازيها رو ميگم البته اون ديگه قديمي شده برا كادو بردن يه چيزي تو همين مايه ها پيدا كن ميتونه مفيد باشه يا همون پازل هايي كه يكي از دوستان معرفي كردند كه تكه هاي زيادي رو دارند و به درد روي ميز ناهار خوري و.. ميخورند هم چيز جالبيه البته با يه طرح فوق العاده
اخه واسه تولد کی کادو بازی فکری میگیره.طرف هر چقدر هم درس خوان باشه دلیل نمیشه
فلش یا mp3 player یا اگر اهل بدلیجات هست یه دونه خوبش
یا یه چیز دکوری
خیلی هم میخوای یه ربطی به درس داشته باشه یه کتاب علمی براش بگیر
ایول چه چیزایی میگیرید خدایی ....
رفیقای ما هم .... هر وقت میخام یه چیزی بگیرم یا باید فندک اتمی باشه یا آرم شیطان پرستی چیزی اگه یه چیز درست حسابی باشه میگن این چیه گرفتی![]()
بدبختی رو میبینی دوسته ما داریم
به نظرم بدلیجات بهترین گزینه هستش به خصوص دستبند های استیل خیلی تو چشم هستش
برای اون هایی که خیلی عشق شعر هستند بهترین چیز کتاب شعر هستش
سلام.. اگه اهل گیم هست چند تا بازی xbox توپ و باحال براش بخر تا آخر عمر دعاتــ میکنه
سلام.
میخوام واسه یکی از نزدیکام (دختر 32 ساله) کادوی تولد بخرم. خودمم پسرم. چی پیشنهاد میدیدن بخرم؟
ماکس هزینه رو هم 30-40 در نظر بگیرید. ضمن اینکه باید یه هزینه ای رو هم واسه کادوی شیک در نظر بگیرم . . .
Last edited by Crespo; 08-01-2012 at 20:18.
شما می تونید انگشتر یا زنجیر نقره خرید کنید که فکر کنم با این قیمت چیز خوب تو این آشفته بازار بشه گیر آورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)