تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 198

نام تاپيک: بهترین بازی های 2011 از نگاه سایت ها و نشریات معتبر

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دو سه تاشونم تجربه نکردمولی دیگه عالم ادم میدونه بهترین بازی PC ویچر هستش نه اسکاریم
    پس چرا تو vga بازی portal2 انتخاب شد؟؟

فایتینگ و ریسینگ و اسپورتو باقیش بماند....
    اسپورتش که دقیقا مثه VGA انتخاب کردهواسه فایتینگش هم برنده های IGN اومده و در اون اصلا نامی از MORTAL KOMBAT نیست.....

من ریمن رو شخم زدم دیگه همه اینو اینجا میدونن عمرا به پای LBP2 میرسید بازی کردم میفهمم دیگه ولی اومده اونو انتخاب کرده برا پلتفرمر
    واسه سبک پلتفرمر که تو VGA بخشی نداریم و IGN هم بازی "ریمن" رو تو بخش اکشن کاندیدا کرده
    +

پس همون طور که می بینی خیلی هم ایراد دار نیس و مثه بقیه سایتاس.....مشکل امسال gamespot نبود انچارتد 3 تو لیست بهترین ps3 و انتخاب نشدن forza 4 بود که میشه گفت با اشتباهات دیگر سایتای دیگه تقریبا یر به یر میشه

چطو جک نیست؟جٌک به این بامزگی: دی اگه آنچارتد ریلیز نشده بود امسال میشد قبول کرد این انتخاب رو...
    الان مثلا سال 2008 نیس که اکثریت گرافیک دست کنسولی باشه امسال ما سه تا بازی C2 و BF3 و WITCHER 2 داشتیم که کاملا واسه PC ساخته شده بودند و تقریبا شروع جهش گرافیک بودن(البته crysis1 بهینه نشده رو میذاریم کنار)....... .

به نظرم این انتخاب بسیار عاقلانه تر از اون (انچارتد بهترین گرافیک کنسولی رو داره و درش شکی نیس ولی اینکه بگیم بین تمام پلتفرمها بهترین گرافیک رو داشته باشه جک)

.
    .
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 11:38.

2. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان مثلا سال 2008 نیس که اکثریت گرافیک دست کنسولی باشه امسال ما سه تا بازی C2 و BF3 و WITCHER 2 داشتیم که کاملا واسه PC ساخته شده بودند و تقریبا شروع جهش گرافیک بودن(البته crysis1 بهینه نشده رو میذاریم کنار)....... .

به نظرم این انتخاب بسیار عاقلانه تر از اون (انچارتد بهترین گرافیک کنسولی رو داره و درش شکی نیس ولی اینکه بگیم بین تمام پلتفرمها بهترین گرافیک رو داشته باشه جک)
    کاملا موافقم! (بتمن هم گرافیک نابی داشت میشد بهترین گرافیک سال را بهش داد!)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب IGN بهترین های هر پلتفرم رو اعلام کرد(بهترین های کلی فعلا چند روز دیگه)در نتیجه برای دیدن بهترین های هر پلتفرم به پست اول مراجعه و از اونجا به لینکای مربوط به IGN مراجعه کنید..... .

.
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 12:49.

5. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چطو جک نیست؟جٌک به این بامزگی: دی اگه آنچارتد ریلیز نشده بود امسال میشد قبول کرد این انتخاب رو...
    همونطور که دوستمون گفت آنچارتد بهترین گرافیک کنسولی رو داره ولی بین همه پلتفرما نمیشه گفت بهترینه.

کاملا موافقم! (بتمن هم گرافیک نابی داشت میشد بهترین گرافیک سال را بهش داد!)
    قبول دارم بتمنم واقعا گرافیک باحالی داشت.
    ولی فک کنم چیزی که مورد نظر گیم اسپات بوده بهینه سازی گرافیکی همراه با یه گرافیک خوبه.
    بتمن درسته خیلی گرافیکش خفنه و به خاطر همین نیاز به سیستم خفنی داره تا روی بهترین گرافیک اجرا شه ولی کرایسیس لامعصب چنان بهینه شده ساختن که روی سیستمای نه چندان خوب هم پردازش خوبی با گرافیک بالا میده
    احتمالا به خاطر همین شده بهترین گرافیک سال.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حالا چون پستا زیاد شد نقل قول نمیکنم

کلا من هر چه قدر فکر میکنم این نامزدهای گیم اسپات تو مخم نمیره...

اگر به امتیاز دهیشه چطور بازیی که اومده تو پلتفرمر امتیاز 9 گرفته رو بهترین نکرده اومده اونی که 8.5 گرفته کرده
    مگه LBP2 رو ادیتورچویز نگرفت پس این یعنی چی اخه...IGN اومد به ریمن داد 9.5 اون موقع یه چیزی ادم دلش کباب نمیشد
    این اومده 8.5 داده در مقابل پلتفرمری که حتی سازنده ریمن اشاره کرده LBP نبود ما خیلی از المان های این قسمت ریمن رو نداشتیم اما اومده اونو برنده کرده چرا الله و علم..

اگه به امتیاز نیست پس امتیاز دهی گیم اسپات میره زیر سوال کلا کیلویی امتیاز میده یعنی یه بازیی که 9 گرفته از یه بازیی که 8.5 گرفته ارزشش بیشتره

برا انچارتد بیشترین مدال هاشو داده !! خب اگه به این مدال ها نیست که هست چطور حتی نامزدش هم نکرده وقتی تابلو هستش که انچارتد گرافیکش از کیلزون 3 بیشتره حالا بماند کرایسیس و باقی چطور اون تو لیست هست انچارتد نیست

من قول میدم اگر به انچارتد 8.5 میداد تو لیستش بود بازیی که 7.5 گرفته یه جورایی بهش جایزه داده
    الان این با این کارش معلوم نمی کنه که نمره دادنش درسته یا این انتخاب هاش خب ادم باید به یکیش تکیه کنه دیگه

قبول دارم بتمنم واقعا گرافیک باحالی داشت.
    ولی فک کنم چیزی که مورد نظر گیم اسپات بوده بهینه سازی گرافیکی همراه با یه گرافیک خوبه.
    بتمن درسته خیلی گرافیکش خفنه و به خاطر همین نیاز به سیستم خفنی داره تا روی بهترین گرافیک اجرا شه ولی کرایسیس لامعصب چنان بهینه شده ساختن که روی سیستمای نه چندان خوب هم پردازش خوبی با گرافیک بالا میده
    احتمالا به خاطر همین شده بهترین گرافیک سال.
    یعنی گیم اسپات اومده گفته اقا چون کرایسیس خوب بهینه کرده پس جایزرو بدیم بهش
    امکان نداره یه اولویت و المان برای انتخاب این سیستم باشه هر چه قدر هم گرافیکش خوب باشه مگر این که از دست ادیتور های این گیم اسپات بر میاد

وقتی با کنسول 6 سال پیش همچین گرافیکی که میزنه بهترین گرافیک سال میشه رو نشون میدن همچین انتخابی واقعا جک محسوب میشه دی

مراد تو هم یه امسالو پرچم عوض کردی چرا...
    خب اخه سال قبل چی قبلش چی کرایسیس وارهد که بهینه بود اون چرا بهترین نشد
    حالا در این مورد بحثو دراز نکنیم من برم انتخاب های IGN رو ردیف کنم بیام در موردشون حرف بزنم.

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

IGN هم بهترین های هر پلتفرم رو انتخاب کرد.یکی بیاد لیستشو بزاره!
    اکثر انتخاباش خوبن فقط بازم با انتخاب best fighting game مشکل دارم من!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان انتخاب های IGN رو مشخص کردم تو صفحه اول اپدیت شد می تونید ببینید...
    علی شلوغش نکن درست شد

کل انتخاب های قسمت PS3 رو تایید میکنم مو لا درزش نمیره....به اونی جایزه داده که واقعا حقش بود...

در بخش 360 حالا من بگم میگید فن و فلان یه ایرادی توش هست یکی بگه
    تو گرافیک که کرایسیس رو انتخاب کرده به حقه...

بهترین مولتی پلیر بهترین صدا گذاری بهترین شوتر رو به بتلفیلد 3 یعنی پرچم برده بالاست برا طرفداراش ...خودمم تو انتخاب هام به این داده بودم به مولتیش ...
    من برم به IGN ادیتور بشم.

تو قسمت فایتینگ سخته بین استریت فایتر و کمبات درسته ترازو به طرف کمباته ولی اونم کم یلی نیست یعنی در مقابل انتخاب گیم اسپات خیلی ترو تمیزتره.....

واسه سبک پلتفرمر که تو VGA بخشی نداریم و IGN هم بازی "ریمن" رو تو بخش اکشن کاندیدا کرده
    خب مراد مگه من گفتم تو وی جی داریم اگر داشتیم در موردش بحث میکردم الان اینو تو GS هست دارم در مورد اون میگم...

بعد ریمن یک اکشن بود درون مایه های اکشن توش بود و واقعا گیمر رو به چالش میکشید شکی نیست دیگه ببین چی شده که تو چند تا سایت جز سخت ترین و چالش برانگیر ترین ها شده در کنار عناوینی مثل دارک سول .....پس انتخابش درسته..

پس چرا تو vga بازی portal2 انتخاب شد؟؟
    هد تو هد شدن این دو عنوان با هم خیلی سخته کاش حداقل گیم اسپات اینو انتخاب می کرد باز یه حرفی
    ولی وقتی معیارشو از یه بازی RPG میگیره تو این بخش حتما و بدون شک ویچر برتر بوده
    Last edited by Layken; 20-12-2011 at 13:23.

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگه به امتیاز نیست پس امتیاز دهی گیم اسپات میره زیر سوال کلا کیلویی امتیاز میده یعنی یه بازیی که 9 گرفته از یه بازیی که 8.5 گرفته ارزشش بیشتره
    کم کم رفتیم رو ایرادای بنی اسراییلی هاامتیاز اصلا معیاری برای انتخاب نیس چرا؟؟چون :

اگه به امتیاز هست چرا IGN در شاخه بازیهای PS3 اینجوری انتخاب کرده :

Best Action Game

• Batman: Arkham City
    • Dead Space 2
    • Infamous 2
    • Portal 2
    • Uncharted 3

پس IGN هم کیلویی نمره میده دیگه.....چون اگه امتیاز انچارتد 3 نمره 10 بود چرا اینفمیموس 2 انتخاب شده؟؟
    یا مثلا :

Best Shooter

• Battllefield 3
    • Call of Duty: Modern Warfare 3
    • Crysis 2
    • Rage
    • Resistance 3

چرا اینجوری شده؟؟؟پس IGN هم کیلویی نمره میده؟؟؟

هد تو هد شدن این دو عنوان با هم خیلی سخته کاش حداقل گیم اسپات اینو انتخاب می کرد باز یه حرفی
    ولی وقتی معیارشو از یه بازی RPG میگیره تو این بخش حتما و بدون شک ویچر برتر بوده
    PC Game of the Year

• The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Minecraft
    • Portal 2
    • Total War: Shogun 2
    • The Witcher 2

مگه تابلو نیس باید ویچر 2 انتخاب بشه؟؟پس چرا IGN هم اسکایرم رو انتخاب کرده؟؟؟؟پس IGN هم بد ؟؟

+

در مورد گرافیک هم اگه این کنسولا تا سال 2020 هم بیان بالاخره از لحاظ نرم افزاری همیشه اندکی پیشرفت می کنن پس هر سال باید بهترین گرافیکو داد به اونا دیگه ؟؟؟
    VGA یا سایتای دیگه معیارشون رو کنسول ولی گیم اسپات معیارش رو PC و کلا بهترین ارایه هست....تفاوت در اینه

مراد تو هم یه امسالو پرچم عوض کردی چرا...
    خب اخه سال قبل چی قبلش چی کرایسیس وارهد که بهینه بود اون چرا بهترین نشد
    خدا رو شکر من این بحثو تو تیر ماه تو یکی از تاپیکا کردم که هیچکدوم از انحصاریهای هر دو کنسولم نیومده بودن تا نگی من فن فلان و بهمان هستم
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 14:01.

13. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوست عزیز میشه دقیقا به برتری های تکنیکی Uncharted 3 در برابر Crysis 2 اشاره کنید...؟

ممنون.

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

البته مراد جان BF3 برای PC ساخته نشده بود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیروز باشید.

15. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته مراد جان BF3 برای PC ساخته نشده بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیروز باشید.
    کاملا درسته عرفان جان.......مظنور بنده این بود که واقعا فرقشون بین نسخه ها خیلی زیاد بود (بتلفیلد 3 هم درسته لیدش pc نبوده ولی فرق dx9 با dx11 خیلیه)

17. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •