تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 72

نام تاپيک: مشاوره برای لپ تاپ گیم تا 2 میلیون

در آغاز فعالیت hosein.maghoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خیالت راحت مشکل سخت افزاری نیست. گفتم که تقریبا این حالت توی همه لپ تاپ ها پیش میاد

مرسی دوستان بابت پاسخ

تیک هاش خیلی کمه زیاد محسوس نیست

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا چه ربطی داره Frame Rate به CPU ؟؟؟
    دوستان عزیز فروم سخت افزار بالای فروم لپ تاپ قرار داره بهتره دوستان یه سری اونجا بزنن
    در ضمن کی گفته CI7 4 هسته ای یا اون AMD 2 هسته ای فرقی نداره ؟؟؟؟ پرش فرقه.
    فریم هیچ ربطی به پردازنده نداره و وقتی شما دارید بنچ مارک از گرافیک میگیرید گاها از CPU اصلا استفاده نمیشه و فرکانسش رو حالت پاسه هستش
    بنچمارك گيم ميگيرند بدون cpu
    جالب شد

3. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت xclash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه لپ تاپ واسه طراحی های سنگین خریداری کنم ، کاز اصلی من با Ps , Corel Draw هست، در کنارش میخوام براحتی همه گیم ها رو اجرا کنه روی آخرین رزولویشن.

نهایتاً تا 2.300 میتونم هزینه کنم، نظر شما دوستان چیه ، پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون .

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بابا چه ربطی داره Frame Rate به CPU ؟؟؟
    دوستان عزیز فروم سخت افزار بالای فروم لپ تاپ قرار داره بهتره دوستان یه سری اونجا بزنن
    در ضمن کی گفته CI7 4 هسته ای یا اون AMD 2 هسته ای فرقی نداره ؟؟؟؟ پرش فرقه.
    فریم هیچ ربطی به پردازنده نداره و وقتی شما دارید بنچ مارک از گرافیک میگیرید گاها از CPU اصلا استفاده نمیشه و فرکانسش رو حالت پاسه هستش
    بله دوست عزیز اصلا توی بازی از cpu استفاده نمیشه شما وقتی داری بازی میکنی cpu کامپیوترت رو در بیار بزارش کنار که الکی برق مصرف نکنه.اگه کسی کامپیوتر واسه بازی خواست بگیره بگو یه سی پی یو سلرون با یه geforce 590 بگیره که الکی پول واسه سی پی یو نداده باشه.
    athlonII 640 فکر کنم چهار هسته داشته باشه نه دو تا بعدم من نگفتم فرق نداره تحت اون شرایط که گفتم. مثل اینکه اصلا حرفای منو متوجه نشدین.
    موتور فیزیک هاوک که توی بیشتر بازی ها هست اصلا با سی پی یو کار نمیکنه بازی هایی مثل gtaiv و کرایسیس هم وقتی داری بازی میکنی cpu uage 0% هست. چون سی پی یو چه ربطی به بازی داره.
    مایکروسافت و سونی هم بیکار بودن واسه کلاس سی پی یو سه هسته ای xenon و Cell رو روی دستگاهاشون گذاشتن اصلا سی پی یو واسه دستگاهی که کارش فقط بازی هست چه لزومی داره همون گرافیک کافی بود.

بنچمارک چه ربطی به بازی داره توی برنامه بنچمارک گرافیک که مخصوص گرافیک هست تست هایی که انجام میشه طوری هست که فقط گرافیک را تحت فشار قرار بده و سی پی یو کمترین تاثیر رو داشته باشه برای این که نتیجه تست توی سیستم های دیگه که سی پی یو متفاوتی دارند زیاد فرق نکنه و این امتیازی که بدست میاد برای گرافیک باشه.
    تست هایی مثل unigin heaven مخصوص تست dx11 هست مگه cpu هم dx11 ساپورت میکنه که بخاد توی اون لحظه زیر فشار باشه.

همونطور که گفتین سی پی یو اصلا توی فریم تاثیری نداره.

و فرق یه سی پی یو i7 با athlon پر فرق هست

اون قسمت های قرمز رنگ واسه این هست که هیلبرت بعد از اینکه پست شما رو دید تست هاشو تصحیح کرد و از من خواست از شما معذرت خواهی کنم

منبع توی عکس مشخص هست برای بازی کرایسیس 2 هست.

هیچ کدوم از حرفای شما منطقی نیست و همه بی پایه و اساس هست بعضی هم که هر چی سعی کنی نمیشه فهمید چی گفتی اصلا

در مورد بازی هم باید بگم که برای بازی های BF3 شما با داشتن یه پردازنده SANDY BRIDGE این امکان برای تغییر ظرفیت هر هسته وجود داره ولی در سری های قبلی وجود نداشت

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوسته عزیز شما عکس قرار دادید ؟؟ اگه قرار دادید من ندیدم اگرم نزاشتید که هیچی

دوسته عزیز بهتر بود شما از اول متن ها رو میخوندی بعد نظرتو اعلام میکردی
    چند نکته من باید متذکر بشم :
    1-بحث ما روی پردازنده هست و اینکه آیا پردازنده Sandy Bridge تو بهتر پردازش شدن بازی ها تاثیری دارند یا خیر
    2-دوسته عزیزمون گفتن سری سندی بریج 4 رقمی با نسل 3 رقمی ماقبل تفاوتی تو بهتر اجرا شدن بازی ها ندارن و تاثیری تو ریم ریت نمیزارن
    دوسته عزیز من سطح سوادمو میارم پایین و در حد خودتون صحبت میکنم
    اولا اینکه دوستمون گفتن تاثیری تو بهتر شدن نداره باید بگم که اشتباه هستش
    شاید تاثیر چندانی نداشته باشه ولی در کل فراوون تاثیر داره
    سیستم خودم LGA1366 هست که از نظر قدرت الان بعد از 2011 بهترین محصوب میشه ولی من خودم همین سیستم رو دارم over میکنم و باهاش بازی میکنم
    دوسته گلم تو بازی همه قطعات تاثیر گذار هستن
    تو اجرای بازی قدرت پردازنده بیش از فرکانسش مد نظر هست
    ولی رم بیشتر میزانش مد نظر هست تا فرکانسش
    و همینطور گرافیک هم تو بازی رم و core clock اون هر دو با هم تاثیر دارند ولی تو پردازش های گرافیکی نقش اصلی رو core clock بازی میکنه
    دوسته عزیزم فریم ریت به گرافیک مربوط میشه نه به پردازنده....نمی گم پردازنده تاثیر داره ولی بازم گرافیک نقش اصلی رو داره و پردازنده تنها نقشش پردازش بازی هستش که بهتر پردازش شدنش تاثیر بهتری داره و اینطوری کار گرافیک راحت تر میشه
    نمی دونم چجوری منظورمو بیان کنم که بهتر بفهمید ولی حرف من اینه که :
    قدرت پردازنده های سندی بیشتر از کلارک هستش پس تاثیر بهتری تو بازی داره حتی اگه اون بازی سیستم مورد نیازش core 2 due باشه
    juarez یا catrtel دهن گرافیکو سرویس میکنه ولی تاثیر چندانی رو پردازنده های سندی به اون شکل که روی پردازنده های کلارک داره نداره(نمیگم نداره میگم دلتای اختلاف زیاد نیست یعنی واریانس اختلاف زیاد نیست یعنی دلتا تبدیل میشه به دیفرانسیل همش شد ریاضی
    امیدوارم که گرفته باشید منظورمو
    بهر حال بازم آماده شنیدن نظرات شما هستم
    نمی گم من درست میگم شاید من دارم اشتباه میکنم و اگه شما منطقی و اصولی توضیح بدید من اشتباهمو میپذیرم
    دوست عزیز نیم صفحه واسه خودت همینطوری نوشتی که هیچ ربطی به بحث ما نمیشه میخای منم 3 صفحه بشینم بحث گرافیک رو سی پی یو رو کنم که این این کارو میکنه اونم این کار...اصلا متوجه حرفای من نشدی خودتم نمیدونی داری چی میگی و نمیدونی قبلش چه حرفایی زدی و اصلا بحث ما سر چیه.
    Last edited by hassanshaikhi; 20-03-2012 at 22:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان این بحثی که راه انداختید چه ربطی داره به مشاوره برای انتخاب لپ تاب؟ مخصوصا که این طور که من دیدم بیشتر مواردی که مطرح شده نظرات شخصی و غیر علمی هستند. من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم فقط یسری مطلب رو برای روشن شدن بعضی از مسائل می نویسم و برای اطلاعات بیشتر شما رو ارجاع میدم به www .
    برای بهتر متوجه شدن تفاوت کارایی CPU & GPU توصیه می کنم این لینک + کلیپ ها شو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای توضیح باید یگم GPU و CPU هر دو پردازشگر هایی هستند که هر کدوم برای انجام روش پردازشی خاصی بهینه شده اند. برای مثال GPU با توجه به core های زیادی که داره برای انجام یک عمل خاص بر روی حجم زیادی دیتا یه صورت همزمان و موازی بهینه هست. مانند real time rendering در بازی ها که یک نما و تصویر با تغییرات کم به دفعات(مثلا 30fps) در یک ثانیه رندر میشود.
    بر خلاف این فرض کنید شما کنترل یک کاراکتر رو در بازی بر عهده دارید که در یک فضای خالی به اطراف میره و یا بالا پایین می پره. در این حالت CPU برای پردازش اطلاعات کاراکتر شما بهتر عمل می کنه.
    با این توضیحات میشه حدث زد که کدام بازی ها به قدرت بیشتر CPU وابسته هستند. برای مثال بازی های Sand Box با تعداد زیاد NPC که هر کدوم A.I. خودشون رو دارند مثل GTA. بازی های MMORPG مثل WOW. بازی های RTS با تعداد زیادی UNIT مثل Supreme Commander. و بازی های Flight sims. همینطور بازی هایی که پردازش فیریکی سنگینی دارند در صورتی که GPU موتور پردازش فیزیکی نداشته باشه.
    در کل CPU & GPU هر دو ابزاری هستند در دست برنامه نویس و اون هست که مشخی می کنه از کدوم یک از این دو برای چه کاری میخواد استفاده کنه.
    در آخر اینکه بعضا گفته میشه توان پردازشی در CPU مهمتر از سزعت هسته اون هست منطور اینه که یک پردازنده برای پردازش نوع خاصی از اطلاعات بهتر طراحی شده و بهینه تر عمل می کنه مانند نثل دوم CPU های core اینتل که با سرعت هسته پایین تر در پردازش هایی رندرینگ در برنامه هایی مثل 3dmax بهتر از نثل قبل عمل می کنند. البته ما داریم به سمتی میریم که CPU و GPU دارند با هم به نوعی ادغام میشند و این دو پردازشگر عملا بر روی یک چیپ قرار می گیرند.
    Last edited by behzaf; 25-01-2012 at 10:58.

8. 2 کاربر از behzaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه لپ تاپ واسه طراحی های سنگین خریداری کنم ، کاز اصلی من با Ps , Corel Draw هست، در کنارش میخوام براحتی همه گیم ها رو اجرا کنه روی آخرین رزولویشن.

نهایتاً تا 2.300 میتونم هزینه کنم، نظر شما دوستان چیه ، پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون .
    من برای کار شما لپ تاب رو پیشنهاد نمی کنم. اگر هم اسرار به خرید لپ تاب برای کار سنگین دارید باید از بین سری desktop replacement لپ تاپتون رو انتخاب کنید که همین طور که از اسمشون پیداست معمولا دارای ابعاد نسبتا بزرگ و وزن زیادی هستند. دو مدل رایج در این رده Asus G53 و (MSI GT680(683 هست که فکر نکنم با آشفته بازار فعلی با بودجه شما گیر بیاد(بهتری خودتون هم تحقیق کنید).

مرسی دوسته عزیز دقیقا منظور منم همین هست ولی متاسفانه دوستان نه اطلاعاتی دارند نه چیزی و الکی میان اظهار فضله میکنند
    مرسی دوست من...منم حرف های شما رو تایید میکنم و پشت دست رو داغ که دیگه با همین آدم هایی که فقط اعداد و ارقام رو میبینند بحث نکنم چون میان فقط اظهار فضله میکنند و بعدشم هم وقتی میبینند چیزی بارشون نیست الکی قمپز میان که من اینجور من وقت ندارم و رد میشن و میرن
    بهر حال اینجا اسمش تالار گفتمان هست و اگه وقت ندارید بهتره برید جای دیگه و من در پاینن حرفام نوشتم ممکنه من اشتباه کنم
    ولی وقتی دیدن حق با منه و دارن اراجیف میبافن رد شدن و رفتن
    مرسی دوسته عزیز...
    بهتره دیگه تایپک منحرف نشه وگرنه بسته میشه و پاک سازی
    افراد میان اینجا مشاوره بگیرن نه اینکه با یه مشت حرف الکی گیج بشن

با تشکر از همه دوستان
    مرسی لطف دارید امیدوارم مفید بوده باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بسه ديگه
    اينجا جاي توهين نيست
    يه سوال شد منم جوابش دادم
    اين مدت هم چند بازي رو روي N61 و 6070 مقايسه كردم و حرفم كاملا درست بود
    رو بازي GTA IV هر دو سيستم لگ زدن پتچ رو ريختم بازم لگ زدن و فكر كنم گرافيكي با رم بالاتر نياز دارن
    جناب فرشيدخان شما اطلاعات والاتون رو خارج از بحث بنده قرار بديد و نبوغتون رو ببريد جاي ديگه
    من جواب سوالي دادم چه درست چه اشتباه از الان لزومي نداره quote كنيد حرف من رو
    جواب همون سوال رو با اطلاعات خودتون جداگانه بديد
    و در ضمن نه شما نه بنده هيچكدوم اينجا مسئوليتي نداريم و واسه كسي تعيين تكليف نميكنيم
    كه تاپيكي بايد بسته بشه يا پاك
    مديران خودشون ميدونن
    Last edited by Xilevens; 25-01-2012 at 18:29.

11. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این بحثی که راه انداختید چه ربطی داره به مشاوره برای انتخاب لپ تاب؟ مخصوصا که این طور که من دیدم بیشتر مواردی که مطرح شده نظرات شخصی و غیر علمی هستند. من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم فقط یسری مطلب رو برای روشن شدن بعضی از مسائل می نویسم و برای اطلاعات بیشتر شما رو ارجاع میدم به www .
    برای بهتر متوجه شدن تفاوت کارایی CPU & GPU توصیه می کنم این لینک + کلیپ ها شو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای توضیح باید یگم GPU و CPU هر دو پردازشگر هایی هستند که هر کدوم برای انجام روش پردازشی خاصی بهینه شده اند. برای مثال GPU با توجه به core های زیادی که داره برای انجام یک عمل خاص بر روی حجم زیادی دیتا یه صورت همزمان و موازی بهینه هست. مانند real time rendering در بازی ها که یک نما و تصویر با تغییرات کم به دفعات(مثلا 30fps) در یک ثانیه رندر میشود.
    بر خلاف این فرض کنید شما کنترل یک کاراکتر رو در بازی بر عهده دارید که در یک فضای خالی به اطراف میره و یا بالا پایین می پره. در این حالت CPU برای پردازش اطلاعات کاراکتر شما بهتر عمل می کنه.
    با این توضیحات میشه حدث زد که کدام بازی ها به قدرت بیشتر CPU وابسته هستند. برای مثال بازی های Sand Box با تعداد زیاد NPC که هر کدوم A.I. خودشون رو دارند مثل GTA. بازی های MMORPG مثل WOW. بازی های RTS با تعداد زیادی UNIT مثل Supreme Commander. و بازی های Flight sims. همینطور بازی هایی که پردازش فیریکی سنگینی دارند در صورتی که GPU موتور پردازش فیزیکی نداشته باشه.
    در کل CPU & GPU هر دو ابزاری هستند در دست برنامه نویس و اون هست که مشخی می کنه از کدوم یک از این دو برای چه کاری میخواد استفاده کنه.
    در آخر اینکه بعضا گفته میشه توان پردازشی در CPU مهمتر از سزعت هسته اون هست منطور اینه که یک پردازنده برای پردازش نوع خاصی از اطلاعات بهتر طراحی شده و بهینه تر عمل می کنه مانند نثل دوم CPU های core اینتل که با سرعت هسته پایین تر در پردازش هایی رندرینگ در برنامه هایی مثل 3dmax بهتر از نثل قبل عمل می کنند. البته ما داریم به سمتی میریم که CPU و GPU دارند با هم به نوعی ادغام میشند و این دو پردازشگر عملا بر روی یک چیپ قرار می گیرند.
    دوست عزيز شما اگه اطلاعات زيادي در اين مورد نداريد چطور متوجه شديد نظرات بقيه غير علمي و شخصي هست؟
    GPU پردازش هاي تصوير رو انجام ميده بيشتر تو بازي ها و پردازش هاي برنامه نويسي هاي يك بازي بر عهده CPU هست
    پردازش رندرينگ بسته به نوع موتور رندرر بين CPU و GPU متفاوته حالا چه 3Dmax باشه چه هر رندرر ديگه و اينكه اين نوع رندر روي سندي ها بهتر اعمال ميش واسه همه مشخصه
    بحث بر سر بازي بود

13. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کاربران عزیز یکم مهربونتر بحث و گفتگو کنید !
    ممنون که رعایت میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •