تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 79 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

افزایش کارایی A5 به میزان 9 برابر توی GPU نسبت به A4 باز هم نمی تونه کفاف این رزولوشن رو بده؟
    بحث سر کفاف دادن یا ندادن این پردازشگر نیست.اینکه حتما کفاف خواهد داد.ولی تفکر من اینه که برای اینکه محصولاتش رو به جلو بودن رو حفظ کرده باشه و از سرعت و کارایی بیشتری برخوردار باشه علاوه بر افزایش رزولوشن احتمالا شاهد معرفی نسل جدید پردازشگر از سوی اپل خواهیم بود.البته همونظوریکه گفتم احتمالا.
    چون هیچ دو محصول پشت سر هم از اپل دیده نشده که با تغییر در یکی از سخت افزارها(مثل صفحه نمایش یا دوربین یا...)اقدام به بروز کردن پردازشگرش نکرده باشه.نمونه اش همین آیپدهای قبلی و آیفونهای قبلی.
    ولی به هر صورت همین آیپد فعلی با همین پردازشگر موجود خیلی قوی هست.به اندازه ای که حتی لازم نباشه در مورد آیپد بعدی نگرانی وجود داشته باشه.البته این قدرت رو از سیستم عامل قوی ios داره.ولی فکر کنم هنوز صحبت درمورد آیپد جدید کمی زود هست.هنوز آیپد 2 خیلی جای فروش و تبلیغات داره.البته شاید هر کسی متوجه این نباشه.

2. این کاربر از starless_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

افزایش کارایی A5 به میزان 9 برابر توی GPU نسبت به A4 باز هم نمی تونه کفاف این رزولوشن رو بده؟
    درسته که A5 هنوز هم قوی ترین GPU رو بین همه محصولات داره ولی مسئله اینه که الان اپ ها دارن با A5 بهینه میشن و خیلی از اپ ها در همین 1024x768 از همه قدرتش استفاده می کنن، و وقتی رزولوشن دو برابر بشه اگه پردازنده همین بمونه اون اپ ها نمی تونن در رزولوشن بالاتر رندر بشن. برای همین لازمه پردازنده/GPU قوی تر بشه حتی اگه قبلی به اندازه کافی قوی بوده.

چیزی که من از A6 پیش بینی می کنم یه پردازنده دو هسته ای مشابه با فرکانس بالاتر (شاید 1.5 گیگاهرتز و شاید بیشتر)، چون الان 45nm هستیم و این امسال می تونه تا 28nm پایین بیاد و این افزایش فرکانس بدون افزایش مصرف انرژی خواهد بود. GPU هم احتمالا قوی تر میشه (تا دو برابر) برای پشتیبانی مناسب از اون رزولوشن.

4. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

درسته که A5 هنوز هم قوی ترین GPU رو بین همه محصولات داره ولی مسئله اینه که الان اپ ها دارن با A5 بهینه میشن و خیلی از اپ ها در همین 1024x768 از همه قدرتش استفاده می کنن، و وقتی رزولوشن دو برابر بشه اگه پردازنده همین بمونه اون اپ ها نمی تونن در رزولوشن بالاتر رندر بشن. برای همین لازمه پردازنده/GPU قوی تر بشه حتی اگه قبلی به اندازه کافی قوی بوده.

چیزی که من از A6 پیش بینی می کنم یه پردازنده دو هسته ای مشابه با فرکانس بالاتر (شاید 1.5 گیگاهرتز و شاید بیشتر)، چون الان 45nm هستیم و این امسال می تونه تا 28nm پایین بیاد و این افزایش فرکانس بدون افزایش مصرف انرژی خواهد بود. GPU هم احتمالا قوی تر میشه (تا دو برابر) برای پشتیبانی مناسب از اون رزولوشن.
    از بابت جواب بموقعتون ممنون.
    توی شایعات خیلی بحث آیپد کوچکتر مطرح هست.(سایز7.7)میخواستم نظرتون رو در این باره بدونم و همچنین آخرین خبرهای آیپاد نسل جدید رو هم و دلایلی رو که استیو جابز آورده بود که سایز ده مناسبترین هست رو بشنوم اگه امکانش هست.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بنظر من كه ايپد كوچكتر احتمالش صفره
    دلايلش هم زياده و برخلاف سياستهاي قبلي اپل هم هست
    از همه مهمتر استيو جابز بشدت مخالفش بود
    اين از همون شايعاتيه كه سايتا براي بالا بردن بازديد كننده هاشون مطرح كردن

البته اگه قرار باشه رزولوشن 2x بشه براي اينكه دستكاه همين قدرتي كه داره رو حفظ كنه بايد cpu/gpu رو 4 برابر قويتر كنه
    Last edited by bleu2u4u; 20-12-2011 at 04:26.

7. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از بابت جواب بموقعتون ممنون.
    توی شایعات خیلی بحث آیپد کوچکتر مطرح هست.(سایز7.7)میخواستم نظرتون رو در این باره بدونم و همچنین آخرین خبرهای آیپاد نسل جدید رو هم و دلایلی رو که استیو جابز آورده بود که سایز ده مناسبترین هست رو بشنوم اگه امکانش هست.
    من بعید می دونم سایز متفاوتی در کار باشه چون هم منطقی نیست و هم اینکه واقعا این سایز 7 اینچ اندازه صفحه اش (مساحت) حدود نصف 10 اینچه، برای همین هم قدرت مانورها (و طبیعتا اپ ها) بسیار کمتر میشه. قشر اول تبلت های 7 اینچی (Galaxy Tab P1000 و ...) که همونطور که استیو جابز گفت DOA شدن، و نسل دوم (مثل آمازون) در مقایسه با آیپد مثل مقایسه نت بوک و نوت بوک هستن و تهدیدی برای آیپد به حساب نمیان. فروش خوب تبلت های آمازون به نظر من بیشتر به نفع اپله تا به ضررش، چون این فرهنگ تبلت ها و زیاد شدنشون در دست مردم تبلیغی است برای این فرم فکتور که آیپد فعلا بهترین محصولات رو در بازار داره.

البته اگه قرار باشه رزولوشن 2x بشه براي اينكه دستكاه همين قدرتي كه داره رو حفظ كنه بايد cpu/gpu رو 4 برابر قويتر كنه
    نه لزوما. ارتباط خطی ای بین تعداد پیکسل ها در مانیتور و میزان پردازش مورد نیاز (CPU/GPU) وجود نداره و فقط یه قشر جزئی از پردازش ها هستن که ارتباط مستقیم با رزولوشن دارن (و فقط یه قشر جزئی تر از اونها که چهار برابر شدن تعداد پیکسل ها فرق محسوسی در میزان پردازششون داشته باشه).

9. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

آرمان عزیز فکر نمیکنی از Cortex A15 استفاده کنن...؟
    فکر میکنم اگه بخوان پیشرفت مناسبی داشته باشن باید از A15 استفاده کنن، استفاده از یک نوع پردازنده برای iPad2 و 3 به نظرم زیاد جالب نیست.

پیروز باشی.

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آرمان عزیز فکر نمیکنی از Cortex A15 استفاده کنن...؟
    فکر میکنم اگه بخوان پیشرفت مناسبی داشته باشن باید از A15 استفاده کنن، استفاده از یک نوع پردازنده برای iPad2 و 3 به نظرم زیاد جالب نیست.

پیروز باشی.
    Apple که هنوز درباره A15 قراردادی با ARM نبسته و البته الان A15 فقط در حد ماژول های تست و ... است و طبق گفته خودشون حداقل تا نیمه 2012 طول می کشه تا به مرحله عرضه عمده برسه، و تاخیرهای احتمالی همیشگی رو هم در نظر بگیریم به نظر نمی رسه سال 2012 سال A15 باشه و ورود عمده شون به بازار از اواخر 2012 و 2013 خواهد بود.

بحث تبلیغاتی قضیه به کنار، اونقدرها نیاز خاصی احساس نمیشه.. البته آینده رو چه دیدیم، شاید هم رفتن به A15.

13. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جالبه حالا اپل براي چه سالي تو برنامش گذاشته باشدش خدا ميدونه

اپل در حال ساخت باتری هیدروژنی برای لپ تاپ، تبلت و ابزارهای پرتابل دیگر است

منبع:zoomit

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نقل از Economic Daily News اپل قصد معرفی و عرضه آیپد ۳ در روز ۲۴ فوریه که زاد روز بنیانگذار شرکت اپل استیو جابز است ، دارد .
    این منبع اعلام کرد :
    تمام سازندگان ODM و OEM اطمینان خود را از به موقع تحویل دادن قطعات خود به شرکت اپل ابراز کرده اند . این منبع اعلام کرد سایت اصلی اسمبلر اپل برای کارگران اسمبلر خود در سال ۲۰۱۲ تنها ۵ روز تعطیلی قرار داده است که کارگران عادی چند برابر این تعطیلات دارند
    همچنین سازندگان قطعه مثل سازنده باتری(Simplo) نیز به همین نحو با کارگران خود برای تحویل به موقع رفتار کرده است . سازنده لنز نوری یعنی شرکت Genius نیز تعطیلی کارگران خود را برای تحویل به موقع به حداقل رسانده تا بتواند جوابگوی درخواست بالای شرکت اپل باشد .
    گزارش های قبلی حاکی از آمدن آیپد ۳ در ماه مارس بوده است .

منبع : iclarified.com
    مترجم : Dr Mohamad Reza

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اپل تند تند مدل جدید میده بیرون.نمیزاره چند سال از تولید یه محصولش بگذره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •