حسام من همین مشکلو داشتم وقتی بازی از رو هارد اجرا میشد . باید از هارد پاک کنی و از دیسک اجرا کنی !
حسام من همین مشکلو داشتم وقتی بازی از رو هارد اجرا میشد . باید از هارد پاک کنی و از دیسک اجرا کنی !
آقا من دو تا فایل واسه Forza 4 تست کردم نشد . کسی هست که فایلو داشته باشه ؟
دوستان فایل tu (اساسین کرید برادر هود) رو میخوام دانلود کنم ولی زیر گزینه Download دو تا گزینه هست!
اینم لینکش:یکی CDN و یکی Direct...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان باید کدوم یکیشون رو دانلود کنم؟
Last edited by LiverBarca; 21-12-2011 at 20:09.
فرقی نداره ، این دو تا واسه سرور دانلود هستن...
شما اول با برنامه Horizon ببین ID بازیتون چی هست،بعد از آپدیت سنتر فایلی که به بازیتون بخوره رو دانلود کنید..............
هر دو تا رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم کار نکردن و بازم پیام not support رو میده...
ورژن داشبردم 13604 هست...
چطوری assassins creed bh رو بازی کنم؟
ببینید من فکر نمیکنم بازی هایAP2.5رو بشه با این روش اجرا کرد.ولی خوب اگه بشه و باTUنشده باید دو تا کار دیگه بکنی.
1-کچ کنسول رو پاک کنی.(یکی دو صفحه قبل رو بخونی نوشتند که چجور پاک کنی)
2-بازی رو از هارد پاک کنی
من تا حالا به لایو وصل نشدم(دسترسی ندارم) و الان تمام بازی ها رو می تونم بدون این کار، اجرا کنم . ولی می خوام بازی اسکایرم رو آپدیت کنم چون مشکل لود تکسچرش رو هارد با ورژن جدید بر طرف می شه.
حالا می خوام بدونم این آپدیت تایتل همون آپدیتی هست که برای رفع مشکلات عرضه میشه؟
با این روش میشه بازی های xdg 2 مثل Fifa 2012 رو هم آپدیت کرد؟
TU واسه کسانی هست که با لایو وصل میشن و اگه شما به لایو دسترسی نداری و آخرین دشبرد رو نریختی TU هیچ ربطی به کار شما نداره !
الان توی فروم بازیسنتر تو page اسکایرم خیلی ها برای رفع باگ ها از این آپدیت ها استفاده می کنند.
کسی برای بازی های xdg 2 که ap2.5 ندارند تست کرده ؟ مثلا بازی برای fifa 2012
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)