تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 25 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

عجب ادمایی این مسئولین به خاطر یه چند تغییر ناچیز بازی که افتخار صنعت گیم هستش و وارد هنرهای اکادمی دیجیتال در hale of frame شده به مسخره گرفتن اوردن نامزد کردن...
    البته نسخه Skyward Sword وارد این Hall of Fame نشده بلکه فرانشیز زلدا کلا امسال به عنوان اولین فرانشیز توسط شبکه Spike انتخاب شده. سال دیگه یه فرانشیز دیگه و همینطوری هر سال یه فرانشیز انتخاب میشه.

این جایزه رو امسال به VGA اضافه کردن که البته چیز جدیدی نیست چونکه Academy of Interactive Arts & Sciences یا همون AIAS از سال 1988 همچین چیزی رو داره و هر سال یکی از سازنده هایی که در صنعت گیم نواوری یا انقلابی رو ایجاد کردن انتخاب میشه.

2. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ارمین دفعه بعد یاد میدم بهت بیا اینو بگو...: ( من میگم پورتال 2، بتمن ، اسکاریم... گوتی میشه )
    چون با این حرفت با یک تیر سه نشون زدی هر کدوم از اینا شد شد هم این که باب میل حرف زدی خدا بده برکت اون دو تای دیگه هم بشن اون موقع میره زیر سوال این مراسم ...
    مثلا مثلا مممممم کمبات هم اضافه این لیست میشد باز اون میرفت کنار اون سه تا... و اون دو تای دیگه گوتی میشد میرفت زیر سوال...یاد گرفتی ..بعد میگی چرا بهت باید بگیم استاد

+

وا.....خب اون وقت سایتها میومدن Duke nukem رو هم به خاطر دوک بودنش نامزد میکردن دیگه چرا نکردن.. عجب ادمایی این مسئولین به خاطر یه چند تغییر ناچیز بازی که افتخار صنعت گیم هستش و وارد هنرهای اکادمی دیجیتال در hale of frame شده به مسخره گرفتن اوردن نامزد کردن...

البته میدونم الان باز با توجیه جم پسند جواب میدی

اگه همین جواب هارو در تایید حرفات می خوای جواب نقل و قول کنی بهتر میبینم جواب ندی
    یعنی چه این طرز حرف زدن؟؟؟در مورد سه خط اول : ارمین نظرشو گفت منم نظرمو گفتم دیگه مسخره کن نمی خوام واسه نظرم......دو خط آخر : اگه میخوای جواب ندم هر جور صلاح میدونی

لطفا مرز بین شوخی و مسخره کردن رو جدا کنین

+

فقط یه بارم جواب میدم و تمام......اینها نظراتم هستن و اونی که دیدم و خووندم نه وحی منزل و حتما درست..

1- در مورد پورتال2 : شماره قبلی پورتال یه بازی خیلی خیلی کوتاه بود که میشه گفت یه نمونه اولیه بود یا یه concept ای از یه بازی بود(که بصورت مستقل هم فروش نرفت).........ولی شماره دومش یه بازی بود که همه چیش کامل بود و دیگه یه بازی نبود که به بازیهای دیگه(اپیزود 2 هاف لایف2) وصل باشه...سینگل پلیر کامل و مولتی و coop کامل.....که همشون هم نواورانه و جالب بودن و البته عالی..... .

ولی در عوض از بازی انچارتد3 قبلا دو شماره اومده بود بیرون که سینگل و مولتی پر و پیمون و کاملی داشتن و این بازی واقعا ادامه شماره های قبلی بود نه یه شروع مثه پورتال 2..... .

2-در مورد بتمن : بازی بتمن میشه گفت یکی از نواورانه ترین IP های این نسل هست و : اتمسفر-استفاده خوب و زیاد از شخصیتهای کمیک بوکها - اوپن ورلد بودن و در عین حال مخفی کاری و اکشن داشتن - مراحل جالب(که فقط مختص فرم بتمن بود) و ....... فقط در این سری می بینیم و به نظر من اونقدری نواورانه هست که میشه از روش چند بازی ساخت و بازم بهش گفت عالی......... .

3-در مورد زلدا : من هیچوقت نگفتم بازی عالی نیس و مستحق رسیدن یه اینجا نیس.......دوستمون پرسید اون سه تا(P2-ES-BAA)چه چیز جدید و مهمی داشتن که بقیه دو تا نداشتن من عرض کردم این شماره زلدا نواوری هایی که براش ذکر شده در نقدها کم بوده...........و گرنه بازی بهبود کم نداشته و اینو همه سایتا اشاره کردن ولی نواوری داشتن مثه مثلا پورتال و بتمن به نظر من نداشته این بازی............. .

در مورد اینکه کدوم سایتا همین نقد IGN رو بخوونب تعریف زیاد کرده ولی نواوری زیاد اشاره نکرده یا نقد گیم تریلرز یا .............. .

(راستی یه بار تاپیک زلدا گفتم که عبرت شد دور و بر تاپیک اون بازی نگردم)

.
    .
    .
    ..
    Last edited by halflife g; 25-11-2011 at 18:12.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا بیخیل شین جان شما ارزششو نداره یکی دیگه جایزشو میبره ما به جون هم بیفتیم ؟؟!
    +
    ببین حامد حرف مرد یکیه !! من صد سال دیگم بگن امسال ( 2011) چه بازی مستحق گوتی شدن بود میگم UC!
    +
    مراد ببین من یه گیمر یا منتقد حرفه ای نیستم ، تحصیلاتی هم در این زمینه ندارم ، حرفی هم که میزنم دلیه !!!
    چند سال پیش هم نظرم روی گوتی heavy rain بود که کسی ادم حسابش نکرد ! سال پیش نظرم رو REACh بود که اونم نشد !!! امسالم نظرم رو اینه احتمالا بازم نشه !!!چه کنم سلیقم اینجوریه دیگه ( مثلا بشخصه برخلاف نسخه های قبلی GEOW از این نسخش به اندازه نسخه های قبلی لذت نبردم !!! دقت کنین تا حالا هم زیاد تو اون تاپیک پست ندادم ! چون میدونم نظرم قطعا مخالفای زیادی خواهد داشت !یا بشدت از بازی GT5 بدم اومد چون از هایپ هاش متنفر بودم)
    کلا غرض از گرفتن وقت شما این بود که بگم ارزش دوستی هامون بیشتر از این بحثاست !!!همین

6. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد ببین من یه گیمر یا منتقد حرفه ای نیستم ، تحصیلاتی هم در این زمینه ندارم ، حرفی هم که میزنم دلیه !!!
    چند سال پیش هم نظرم روی گوتی heavy rain بود که کسی ادم حسابش نکرد ! سال پیش نظرم رو REACh بود که اونم نشد !!! امسالم نظرم رو اینه احتمالا بازم نشه !!!چه کنم سلیقم اینجوریه دیگه ( مثلا بشخصه برخلاف نسخه های قبلی GEOW از این نسخش به اندازه نسخه های قبلی لذت نبردم !!! دقت کنین تا حالا هم زیاد تو اون تاپیک پست ندادم ! چون میدونم نظرم قطعا مخالفای زیادی خواهد داشت !یا بشدت از بازی GT5 بدم اومد چون از هایپ هاش متنفر بودم)
    کلا غرض از گرفتن وقت شما این بود که بگم ارزش دوستی هامون بیشتر از این بحثاست !!!همین
    آرمین جون خودت میدونی سر بحث قبلی هم گفتم هر کس از هر چی خوشش میاد بیاد یا از هر چی بدش میاد بیاد ولی منو مسخره نکنه یا به من توهین نکنه..........که متاسفانه ......چی بگم اخه...

+

اره نظر شخصی محترمه ارمین جان.درسته امسال به نظرم اسکایرم بهترین میشه ولی خیلی دلم میخواد پورتال 2 بشه(کار دل دیگه)
    در مورد gears3 هم من خودم از نظر کیفی بالاترین شماره دیدم ولی از لحاظ اتمسفر و نشستن به دل خودم 2 رو از همه بیشتر دوس دارم و یه جورایی هم عقیدم با تو(تو تنها نیستی پسر جان)....... .
    .
    ..
    .
    .
    .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

البته نسخه Skyward Sword وارد
    منظورم سری زلدا بود که این زلدا به عنوان اولین گیم وارد اون اکادمی شده که اون اکادمی معتبر تر از هر چایی هستش مسعودی
    یعنی چه این طرز حرف زدن؟؟؟
    تو را یهو چه شد... بزا از دلت در بیارم
    اون سه خط اولی اصلا اصلا و ابدا به تو ربطی نداشت مستقیم بود با ارمین مصادف شد با حرفهای تو عزیزم...

در مورد باقی هم اون همه شکلک نهانیده کردم فکرهای بد نکنی قربون شکلت برم
    خب موقعی که با جدیت میگی زلدا چیز خاصی نداشت من دلگیر حرفت نشم و موقعی که به شوخی میام دوک رو مثال میزنم چرا دل گیر میشی
    اخرش گفتم تو دوستمی دارم کمی فلفلشو زیاد میکنم وگرنه نمی گفتم وقتی که در مورد زلدایی که میگی بازی نکردی نظرتو میگی
    من میپرسم مرادی مگر اسکاریم رو هم بازی کردی که اون نظرو در موردش میگی باور کن هدفم افزایش اطلاعاتم بود
    ول کن دیگه بوس بوس

ببین حامد حرف مرد یکیه !! من صد سال دیگم بگن امسال ( 2011) چه بازی مستحق گوتی شدن بود میگم UC!
    افرین و صد افرین...

دقت کنین تا حالا هم زیاد تو اون تاپیک پست ندادم ! چون میدونم نظرم قطعا مخالفای زیادی خواهد داشت
    ارمین یه سر بهش بزن کله منو بریدن گذاشتن سر در ورودی اون تاپیک تا مایه عبرت دیگران بشه تو هم میومدی در اینده نسل های بعد ازمون یاد میکردن ****اومدم چند تا نکته بگم دیدم جمله شدن

مبحث خوبی بود...
    Last edited by Layken; 25-11-2011 at 19:20.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منظورم سری زلدا بود که این زلدا به عنوان اولین گیم وارد اون اکادمی شده که اون اکادمی معتبر تر از هر چایی هستش مسعودی
    نه حامدی اعتبارش در حد همین VGA هست و بس.
    چون مال VGA هست.. یعنی شبکه Spike اومده این بخش رو به جوایزش اضافه کرده

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نه حامدی اعتبارش در حد همین VGA هست و بس.
    چون مال VGA هست.. یعنی شبکه Spike اومده این بخش رو به جوایزش اضافه کرده
    مگه تو Hall Of fame فقط محصولات دیجیتالی میزان تا اونجایی که میدونم این اکادمی فقط بخشیش هم متعلق کردن به بازی های ویدئویی که زیرمجموعه هنرهای دیجیتالی میشه که تو اون زلدا به عنوان اولین بازی بود که وارد این شد و میاموتو هم که اولین شخص بود که وارد جم مشاهیر صنعت گیم شد برا همین خیلی معتبره چون در مورد هر چیزی دارن
    اما این که میگی مال Spike هستش رو نمیدونستم
    +
    راستی بچه ها والیبالم که برنده شد تبریک میگم
    Last edited by Layken; 25-11-2011 at 19:48.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حتی سایت IGN هم برا خودش Hall of Fame داره و کلا چیز جدیدی نیست
    اینا برداشتن به تقلید از بقیه یه تالار افتخار برا خودشون درست کردن و هر سال قراره یه فرانشیز رو انتخاب کنن
    اینی که زلدا توش انتخاب شده مال همین VGA شبکه Spike هست
    +
    اما اونی که تو میگی در مورد میاموتو قضیش فرق میکنه و اصلا ربطی به VGA نداره
    اون مال AIAS هست و اولین سال میاموتو انتخاب شد و بعد از اون موقع تا الان افراد زیادی انتخاب شدن
    +
    هنوز 20 روز دیگه مونده ... چقدر زیاد

13. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان!!! باورم نمیشه !! RockStar امسال LA رو داشته بعدا تو میگی ES !! تو هم ؟
    امسال Team Bondi بود نه Rockstar ! بازی کیفیت یک بازیه R* رو نداشت! وگرنه من خودم برا این بازی بالا پایین رفتم اما نتونست انتظارات رو برآورده کنه و منم شخصا مشکلاتش رو قبول دارم که کمم مشکل نداشت.
    در مورده این مسئله من ساعت ها میتونم بحث کنم.
    Elder Scrolls همه چی داشت! به هر نحوی که تونستن پیشرفت دادن و در واقع با احتیجات RPG هایه الان تطبیقش دادن. با اینکه یک سری چیزایه کوچیک در مورده المان هایه RPG حذف شد و البته خیلی چیزایه دیگه اضافه شد که دگرگون کرد بازی رو. همین که بازی تونست اون حسه حماسی رو پیاده کنه با اون صدا گزاری که اتفاقا تویه تاپیک بازی هم اشاره کرده بودم ( قبله اینکه بازی بیاد گفتم بازی فقط یک صداگزاری فوق العاده و گرافیک میخواد ) خودش یک دنیا ارزش داره. این بازی نقص زیاد داره ، ولی اینقدر خوبی هاش زیاده که قابل شمارش نیستند.

در مورده اون بحث هایه بالا ( من که همیشه دیر میرسم ) من که شخصا از Portal 2 خوشم میاد اما خیلی وقت پیشم تویه تاپیکش بحثه محیط و جوش رو کردم.
    Batman هم که بازیه خیلی عالی بود از همه نظر کامل بود اما خوب چه کنیم که Skyrim بیش از حد کامل بود!
    U3 هم شخص هنوز بازی نکردم اما مطمئنم اونم فوق العاده هست ( اما نه در حد Batman و Skyrim )

15. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تصویری که در فوق میبینید تیتر شبکه اسپایک هستش که در تقاطع معروف شهر نیویورک در منطقه منهتن بالا زده شده و نوشته هایی در ان به این شرح قرار گرفته...

محتوای مخفی: متن 
    What could it be? God of War 4 or the new Sony’s Smash Bros game? This image is taken from Times Square and teases a new PS3 exclusive, that could very well be a huge one.
    It says, ”PS3 exclusive you won’t believe”. So it probably looks like a massive announcement and it could be God of War 4. It definitely seems a big stage to announce a game like that, although, God of War 3 was announced at E3 2009.
    Next candidate could be the recent Sony’s Smash Bros game, and you can read about that all here. But it seems unlikely it will be that game. Geoff Keighley [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that the text is “PS3 exclusive you won’t believe

خب اینجا نوشته که در این مراسم انحصاری از PS3 رونمایی خواهد شد و این که ایا Gao of war 4 خواهد بود یا Smash Bros یا کدام بازی..؟ هنوز معلوم نشده و هیجان داغ شایعات بالا هستش
    برخی منابع هم خبر از یک فایتینگ جدید رو دادند...هنوز هیچ چیز دقیقا معلوم نیست و باید منتظر روز موعود باشیم

منبعی که دیدم : بازی سنتر
    و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ ن..: امیدوارم هر چی هست GOW جدید نباشه
    رویا پردازی بکنم..: یهو دیدی GTA V رو زد انحصاری خودش کرد ...
    هیجان دو چندان شد

17. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •