تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی در مورد ارتقای سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بر محمد رضای عزیز.خوبی داداشی؟؟؟
    نمیدونم اون فروشنده رو چه حسابی این حرف رو زده!!! چه کارتی رو با چه کارتی مقایسه کرده!!!
    رم هم اگر زیاد آور نمیکنی نیازی نیست هزینه اضافه کنی.
    سلام داداشی ، ممنون
    منم نمی دونم رو چه حسابی این حرف رو زده . در مورد رم هم سعی خواهم کرد همون Kingmax رو که علی آقا پیشنهاد دادن رو بردارم .

سلام

قیمت ها تقریبا" خوبه، مادربرد اگه با گارانتی سازگار باشه به این قیمت بگیرین، در غیر اینصورت 250 تومنه، گرافیک 6950 رو هم گرون گفتن.
    راستی به حرف فروشنده ها اصلا" توجه نکنید.
    سلام علی جون
    بله ، مادربورد دارای گارانتی هستش . پس اگه من خواستم 570 رو بگیرم خیالم راحت باشه .
    راستی این کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 560 Ti SLI نسبت به 570 بهتر نیست .
    اگه لینک مشخصاتشو برام بزاری ممنون میشم .
    Last edited by smrbh; 10-12-2011 at 23:29.

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی این کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 560 Ti SLI نسبت به 570 بهتر نیست
    دوست من SLI به استفاده ی همزمان از 2 کارت گرافیک انویدیا گفته میشه، یعنی شما باید 2تا کارت از نوع GTX 560 بخری و هر دو رو روی مادربرد ببندی، بازدهی این کار رو در لینک زیر میتونی ببینی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Biostar TP67XE اگه بازار پیدا بشه، 210-215 تومان.

GTX 570 MSI TwinFrozer III Power Edition حدود 500 تومان.

GTX 570 Gainward GS GLH حدود 470 تومان.

GTX 560 SLI هم حدود 500 تومان.

پیروز باشید.
    دوست من SLI به استفاده ی همزمان از 2 کارت گرافیک انویدیا گفته میشه، یعنی شما باید 2تا کارت از نوع GTX 560 بخری و هر دو رو روی مادربرد ببندی، بازدهی این کار رو در لینک زیر میتونی ببینی:

کد:
    با توجه به توضیحاتی که دادید آیا خریدن 2 تا کارت از نوع GTX 560 بهتر از 570 نیست ، با توجه به قیمتهای برابری که با هم دارند .

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با توجه به توضیحاتی که دادید آیا خریدن 2 تا کارت از نوع GTX 560 بهتر از 570 نیست ، با توجه به قیمتهای برابری که با هم دارند .
    میتونید این کار رو بکنید، نتیجه ی خوبی هم میده، توجه کنید کارت GTX 560 با GTZ 560 Ti متفاوته، اولی حدود 250 تومن و دومی حدود 320 تومنه که 2 تا GTX 560 هم قیمت یک 570 میشه، من لینک مقایسه ی 2تا GTX 560 در حالت SLI رو گذاشتم.

6. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

میتونید این کار رو بکنید، نتیجه ی خوبی هم میده، توجه کنید کارت GTX 560 با GTZ 560 Ti متفاوته، اولی حدود 250 تومن و دومی حدود 320 تومنه که 2 تا GTX 560 هم قیمت یک 570 میشه، من لینک مقایسه ی 2تا GTX 560 در حالت SLI رو گذاشتم.
    2 تا 560 از 570 گرون تر میشه . 2 تا 560 حدودا میشه 490 تومن اما 570 قیمتش 440 تومنه .
    2 تا 560 خیلی بهتر از 570 میشه . حتی از 580 هم خیلی بهتر عمل میکنه
    مشکل micro shuttering که یه بحث قدیمی هست و در مورد حرف عرفان جان تحقیق های زیادی کردم و توی فروم های خارجی زیاد گشتم و از چند نفر هم سوال کردم . این مشکل معمولا با ورژن های جدید درایور ها حل شده و اینکه تعداد خیلی کمی از بازی ها این مشکل رو دارن و نظر خیلی ها اینه که این یه دلیل برای خریداری نکردن 2 کارت برای SLI/CF نیست . این مشکل تا حد زیادی با Vsync حل میشه و همینطور فرکانس های هسته و مموری یکسان .
    به نظر من 2 تا 560 خیلی بهتره تا اینکه یه 570 بخرین .

8. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

2 تا 560 از 570 گرون تر میشه . 2 تا 560 حدودا میشه 490 تومن اما 570 قیمتش 440 تومنه .
    دوست من قیمت GTX570 مرجع را هم حدود 490 هزار تومان در نظر بگیرید، عدد 440 هزار تومان مربوط به روزهای قبل از افزایش نرخ دلار و قیمت کف بازار برای یک برند ارزان بود.

10. 3 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مشکل micro shuttering که یه بحث قدیمی هست و در مورد حرف عرفان جان تحقیق های زیادی کردم و توی فروم های خارجی زیاد گشتم و از چند نفر هم سوال کردم . این مشکل معمولا با ورژن های جدید درایور ها حل شده و اینکه تعداد خیلی کمی از بازی ها این مشکل رو دارن و نظر خیلی ها اینه که این یه دلیل برای خریداری نکردن 2 کارت برای SLI/CF نیست . این مشکل تا حد زیادی با Vsync حل میشه و همینطور فرکانس های هسته و مموری یکسان .
    BZ7 عزیز.

این مشکل شاید با درایور جدید بهبود پیدا کنه... ولی در کل مشکلی هست که وجود داره و اصلا نمیشه اون رو نادیده گرفت.

بله به نظر خیلی ها دلیل موجهی نیست، همون طور که ادیتور تامز گفت اگه میتونید باهاش کنار بیاید مشکلی نیست ولی فکر نمیکنم افراد حاضر به تحمل تیک های ریز در بازی باشن در صورتی که میتونن این احتمال رو به حداقل کاهش بدن!(با استفاده نکردن از این ترکیب ها)

البته ذکر کنم که این قضیه حتی در Single-Card ها هم وجود داره ولی خیلی کم... به دلیل ساختار SLI/CF در مولتی-کارت خودشو بیشتر نشون میده، و در کارت های غیر High-End AMD (بهتره بگیم غیر 69XX ) نیز بیشتر...

پیروز باشید.

12. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

2 تا 560 خیلی بهتر از 570 میشه . حتی از 580 هم خیلی بهتر عمل میکنه
    به نظر من 2 تا 560 خیلی بهتره تا اینکه یه 570 بخرین .
    BZ7 عزیز.

این مشکل شاید با درایور جدید بهبود پیدا کنه... ولی در کل مشکلی هست که وجود داره و اصلا نمیشه اون رو نادیده گرفت.

بله به نظر خیلی ها دلیل موجهی نیست، همون طور که ادیتور تامز گفت اگه میتونید باهاش کنار بیاید مشکلی نیست ولی فکر نمیکنم افراد حاضر به تحمل تیک های ریز در بازی باشن در صورتی که میتونن این احتمال رو به حداقل کاهش بدن!(با استفاده نکردن از این ترکیب ها)

البته ذکر کنم که این قضیه حتی در Single-Card ها هم وجود داره ولی خیلی کم... به دلیل ساختار SLI/CF در مولتی-کارت خودشو بیشتر نشون میده، و در کارت های غیر High-End AMD (بهتره بگیم غیر 69XX ) نیز بیشتر...

پیروز باشید.
    سلام بر همگی
    دوستان با این توضیحاتی که دادید آیا خرید دو کارت 560 و استفاده از اون دارای عیب و ایراداتی هست ، مثلا توی بازی ها مشکلی به وجود میاره یا نه و در ضمن اگه امکان داره چند تا مقایسه از GTX 560 SLI رو با 570 و 580 بزارید و سوال بعدی اینکه آیا امکان داره یکی از کارتها 560 و دیگری 570 باشه و یا حتما باید هر دو کارت با هم یکی باشد .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه بخوام دو کارت رو همزمان با هم استفاده کنم ، به نظرتون کدام یکی از این دو کارت بهتر هست و الان قیمت این کارتها چنده ؟

N560GTX Twin Frozr II

N560GTX Twin Frozr II/OC

دوستان بین این دو کارت کدومشون بهتره ... توی سایت رایان صبا قیمت R6970 رو 510000 هزار تومان زده ... ممنون

N570GTX Twin Frozr III Power Edition

R6970-2PM2D2GD5
    Last edited by smrbh; 11-12-2011 at 20:10.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام بر همگی
    دوستان با این توضیحاتی که دادید آیا خرید دو کارت 560 و استفاده از اون دارای عیب و ایراداتی هست ، مثلا توی بازی ها مشکلی به وجود میاره یا نه و در ضمن اگه امکان داره چند تا مقایسه از GTX 560 SLI رو با 570 و 580 بزارید و سوال بعدی اینکه آیا امکان داره یکی از کارتها 560 و دیگری 570 باشه و یا حتما باید هر دو کارت با هم یکی باشد .
    ممنون
    خیر مشکل چندانی به وجود نمیاد... البته در کل ترکیب مولتی-کارت دارای این مشکلات هست:

1. اشغال 2 اسلات PCI Express و از بین رفتن قابلیت ارتقا
    2. دمای بالاتر
    3. همون قضیه Micro Stuttering که البته در انویدیا زیاد نیست
    4. با همه‌ی گیم ها یکسان فریم نمیگیرید، و بستگی به بهینگی گیم و درایور هم داره

و البته خوبیش هم اینه که معمولا نسبت به هزینه پرداختی، قدرت خیلی مناسبی دریافت میکنید.
    به نظر من هم 560SLI ترکیب خیلی خوبی هست اگه قصد ارتقا ندارید...

برای مقایسه و بنچمارک هم به این پست مراجعه کنید:

کد:

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

کد:
    اگه بخوام دو کارت رو همزمان با هم استفاده کنم ، به نظرتون کدام یکی از این دو کارت بهتر هست و الان قیمت این کارتها چنده ؟

N560GTX Twin Frozr II

N560GTX Twin Frozr II/OC

دوستان بین این دو کارت کدومشون بهتره ... توی سایت رایان صبا قیمت R6970 رو 510000 هزار تومان زده ... ممنون

N570GTX Twin Frozr III Power Edition

R6970-2PM2D2GD5
    دقت داشته باشید که GTX 560 با GTX 560 Ti کاملا متفاوت هست و مدل با پسوند Ti قوی تر و البته گرون تر هست! فکر میکنم هنوز در این مورد دچار اشتباه هستید...

اون لینک بررسی در پست دوست خوبم PC_Expert هست در مورد GTX 560 SLI هست و نه GTX 560 Ti SLI!
    GTX 560 Ti SLI طبیعتا قوی تر از 560SLI میشه...

پیروز باشید.

16. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •