آقا ما نه میدونیم کرکش کدومه
نه این که زده جایی! ازین دی وی دی ها
کاملا هم اجرا میشه فقط مونده درایور آپ کنم
اون 128 تاییه واجبه؟
آقا ما نه میدونیم کرکش کدومه
نه این که زده جایی! ازین دی وی دی ها
کاملا هم اجرا میشه فقط مونده درایور آپ کنم
اون 128 تاییه واجبه؟
مستحبه : دی
سلام
بچه ها من از مغازه بازیو خریدم. 2 تا پوشه توش بود بنام های :
Razor1911 با این محتویات :
و پوشه کرک با این محتویات :
یکی میتونه منو راهنمایی کنه که باید چیکار کنم ؟ الان هم از طریق Razor1911 Installer دارم بازیو نصب میکنم. (شایدم داره ستاپ اصلی بازیو اکستراکت میکنه)
این فایل 128 مگی رو هم دانلود کنم بهتره ؟ و اگه دانلود کردم باید کجا بریزم؟
ممنون
Last edited by brain; 13-11-2011 at 22:43.
اول محتویات پوشه کرک رو بریز و بعد Razor1911 و بعد پچ 128 مگی ( اگه میتونی دانلود کنی حتما بریز چیزهای خوبی رو fix میکنه )
پچ 128 مگی هم مانند کرک فقط باید کپی بشه و تمام
این پچه دی اکتیو شدن درایور گرافیکو فیکس میکنه؟
سلام
اقا من بازی و نصب کردم ولی بعد از نشون دادن آرم بتسدا میپره بیرون !!
چیکار کنم ؟!!!![]()
قبلا جواب داده شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خیلی خوب بود. تمام مشکلات رو حل کرد. حالا با خیال راحت دارم بازی میکنم.اگه میتونی دانلود کنی حتما بریز چیزهای خوبی رو fix میکنهاین موسش خراب بود اعصابم به هم میریخت.
![]()
من یه مشکلیی دارم. وقتی دارم esbern قفل در رو باز میکنه من هر کاری میکنم نمی تونم در رو باز کنم برم تو اتاقش چه کنم؟
اگه احتمالا به چنین مشکلی بر خوردین این برنامه رو دانلد کنید با حجم 140 کیلو بایت
بعد برنامه رو باز کنید و open رو بزنید و به مسیر نصب بازی برید و فولدر data رو باز کنید و Skyrim - VoicesExtra.bsa رو باز کنید و extract all رو بزنید و محل extract همون فولدر data باشه.یک فولدر جدید ایجاد میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خودش یکی از کارهایی هست که اپدیت 220 مگی میکنه.
Last edited by AlexMercer; 14-11-2011 at 12:55.
دوستان من با اون روش که گفته بود یه سری فایل بریزیم نصب بازی و بازی رو نصب کنیم. اوکی کردم و...
خلاصه بازی نصب شده. حالا skirym luncher که میگه Ini نیست... اون یکی دیگه هم گه میره کلا تنظیمات رو پایینه پایینه ...
صفحه کوچیک تو مانیتورم هست.. چجوری تنظیماتش رو اوکی کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)