صددرصد کپی میخرم چون با پول خرید بازی اصل تو ایران میشه یه کنسول بازی خرید!!
Sent from my X10i using Tapatalk 2
نسخه اصلی میخرم
نسخه کپی شده تهیه میکنم
صددرصد کپی میخرم چون با پول خرید بازی اصل تو ایران میشه یه کنسول بازی خرید!!
Sent from my X10i using Tapatalk 2
اگه قیمتها با قیمتهای جهانی خوانایی داشت فقط اصلی میخریدم هر چند که همین الان هم
15 اصلی pc
8 اصلی x360
12 اصلی ps3
6 اصلی (بازی و نرم افزار) اندروید دارم
و به جرات بگم ساپورت و آپدیتهایی که دارن واقعا به چند برابر قیمت میارزن
PS: اینهارو اکثرا قبل از گرون شدن دلار خریدم.![]()
حالا که تاپیک بالا اومده پست یکی از بچه هارو که پارسال داده بود هویجوری دوباره میزارم ، دوستان مدیونین فکر کنین قصد خاصی دارم
1. 50$
2. 50$
3. 60$
4. 55$
5. 50$ حدودا گفتم
[جمعا میشود :265 دلار که میشود چیزی بین 265 هزار تا 300 هزار تومان![]()
من تا جايي كه بتونم نسخه اصلي رو تهيه مي كنم! به خصوص براي بازي هاي مولتي پلاير (Call of Duty و Battlefield) و همچنين بازي هاي محبوبم مثل Tomb Raider و ديگر اينكه شبيه سازهاي رانندگي...
در خصوص قيمت هم مي تونم بگم كه مي شد بازي ها را با تخفيف هاي ويژه كه توسط كمپاني ها عرضه مي شه (مثل پلاتفروم Steam) تهيه كرد...اما الان مشكل اساسي براي ما برابري بالاي قيمت دلار به تومان و همچنين مشكل تهيه كردن نسخه فيزيكي در ايران هست!
درود
بایسته (لازمه) داشتن نیروی خرید این چنین چیزهایی نیازمند رعایت تمامی استانداردهای جهانی و همچنین پیاده سازی آن در ایران است
دوستان گرامی
همواره باید این پرسش را مطرح کنید که خوب اگر بنزین رو دارند به قیمت جهانی میکنند باشد بکنند خدا پدرشون را بیامرزد اما خوب بیمه, جاده ها, مدارس, دانشگاه ها, دستمزدها, اتومبیل ها و دیگر استانداردهای دیگر یک زندگی اروپایی را هم رعایت کنند
قطعا خرید بازی اروجینال که آسان است؛ باهاش همه کاری هم میشود کرد
اگر تنها به این بسنده کنند که آره ما حق کپی رایت میدیم و فلان؛ نه از این خبرا نیست همچنان کپی میخریم
سپاس
کپی میخرم(رمزی میگم: ما خودمون بازیچه ایم! الان 2013هه)!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)