چیزی مشخص شده که نسخه V رو میشه بدون دردسر بازی کرد ؟
چیزی مشخص شده که نسخه V رو میشه بدون دردسر بازی کرد ؟
بله کاملا درسته ، Cj هم واسه شخصیت اول بازی بودن سنش بالاستولی اینم باید در نظر گرفت روی یک مرد 60 ساله نمی تونه خیلی از کار هارو کرد و اینطوری بازی از جذابیت می افته. فکر کن نمیشه یک پیرمرد 60 ساله رو برد بادی بیلدینگ بعد رو هیکلش خالکوبی کردد موهاشو افریقایی کرد و غیره......... .
توی سایت Gtaforums یه صحبتهایی شده که مثل IV تصمیم گیری ها توی بازی تاثیر گذاره البته این بار بسیار زیاد تر شده در حدی که به جورایی ممکنه توی روند داستان و پایان بازی تاثیر گذار باشه
پس این احتمال وجود داره که چند شخصیت در کنار هم بازی رو پیش ببرن از جمله تامی ، cj و یا حتی نیکو اما من احتمال میدم که شخصیت اصلی بازی هیچ کدوم از اینها نیست
مسلما هنوز چیزی مشخص نشده باید اول منتظر اعلام تاریخ انتشار بازی باشیم همینطور پلتفرم هاچیزی مشخص شده که نسخه V رو میشه بدون دردسر بازی کرد ؟
سایت System Requirements در مطلبی سیستم مورد نیاز بازی GTA V رو منتشر کرده که با توجه به اینکه هنوز ریلیز دیت و پلتفرمهای بازی تائید نشدن کاملا مشخصه که این اطلاعات هم مثل خیلی های دیگه کاملا غیر واقعای هستند
جالب اینجاست سیستمی که معرفی کرده دقیقا همون سیستم مورد نیاز IV هستش
سیستم مورد نیاز اعلام شده به گفته ی سایت System Requiremenets
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این rokstar هم خودشو مسخره کرده بقرآن بازی های رو میسازه که هیچکی نمیتونه بازی کنه
منظور کدوم بازی هاست ؟
قبول دارم راک استار همیشه نسبت به PCبازها کم لطفی داشته اما شما یه xbox اشته باشی با خیال راحت میتونی همه ی بازی های رک استار و البته خیلی شرکت های دیگه رو بازی کنی ، مشکلات PC رو هم ندارید
با همین Xbox 360 من خودم بازی GTA IV رو بازی کردم و باید بگم فاجعه بود دیر لود شدن تکستچیر ها انفدر ازار دهنده بود که از خیرش گذشتم![]()
حالا من نمیتونم واسه یه gti برم ایکس باکس بخرم
کلا وقتی بازی رو واسه pc تایید میکنه باید چیزی بسازه که بشه با pc بازی کرد
هنوز بازی نه برای پی سی تایید شده و نه تاریخ انتشارش مشخصه و با این شرایط اصلا نمیشه در مورد سیستم مورد نیازش صحبت کرد!
شاید بازی به طور همزمان برای کنسول و پی سی منتشر شد و خبری از پورت ضعیف برای پی سی هم نباشه یا شاید اصلا بازی برای پی سی منتشر نشد! هیچی مشخص نیست و راجع به این چیزا الان نمیشه بحث کرد...
ببینید بازی برای پی سی میاد . راک استار ماه پیش در مورد RDR ازش پرسیدن گفت برنامه ای نداریم. پی سی بازها در ماه ها اینده عناوین خوبی از طرف ما در اختیارشون قرار میگیره که la noire . max payen3 و جی تی ای بعدی خواهد بود. لینک خبرش طول میکشه تو vg247 پیدا کنم
هیچ حرفی مبنی بر عرضه نسخه جدید GTA و یا حتی RDR روی PC نبوده...... .
فقط در مورد بازی RDR میشه گفت شایعات قوت گرفته و مسیولراک استار گفته بود که احتمال اینکه این بازی رو PC بیاد ما رو خوشحال می کنه و فلان
+
در مورد بازی GTA فعلا دو سایتی که اون رو به پیش فروش گذاشتن در لیستشون اسمی از PC رو نبردن......در نتیجه باید برای عرضه بازی برای PC منتظر موند و دید چی میشه(البته فکر کنم یا همزمان عرضه خواهد شد یا با یه تاخیر تقریبا 8 ماهه برای PC هم عرضه خواهد شد)
.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)