[QUOTE=drim_w3;6605101]اره
اون با نرم افزار live update آپدیت کرده بود ولی با mflash آپدیت بکنی مشکلی پیش نمیاد
[QUOTE=drim_w3;6605101]اره
اون با نرم افزار live update آپدیت کرده بود ولی با mflash آپدیت بکنی مشکلی پیش نمیاد
خلاصه اگر خواستی کرکره اش را بکشی پایین(قانونی ) پایه هستم اساسی!!
چون از پارسال تا به حال لاشه بردرا هم به من تحویل ندادن و چون یک نفر بودم نمی تونستم خیلی مانور بدم ولی خالا که دو نفر شدیم راحت میشه چند روزی در شرکت را بست
[QUOTE=mehrdad mm;6605111]
m-flash هم کردم ولی نشد.
توی سایت اورکلاک هم قضیه را مطرح کردم ، جواب یکی از کاربران اینه ، نظری در این مورد دارید :
مخصوصا در خصوص پاور ، اگر یادتون باشه پاور من هم یکبار تعمیر شده .
اگه خدا بخواد احتمالا مشکل حل شده :
توی خود برنامه یک تنظیمی داره که به برنامه اجازه می دی چقدر از رم سیستم را بگیره و یا از چندتا از هسته های سیستم استفاده کنه.
تنظیم پیش فرض این هست :
90% از رم را استفاده می کنه و تیک گزینه Increas memory .... هم خورده میشه.
من توی این 8 ماهی که دارم با این نرم افزار کار می کنم همیشه این عدد 90 را می کرردم 100 و تیک را هم می زدم و هیچ مشکلی نبود.
الان امتحان کردم و دیدم اگر تیک را برداریم و عدد را هم 50 % کنیم ، برنامه بدون کاهش فرکانس حل می کنه.
( البته RUN کامل نکردم ولی تا 15 مرحله که رفت مشکلی نبود- قبلاحداکثر تا مراحل 2 یا 4 یا 5 یا 6 و یا 8 می رفت
امشب می ذارم 120 مرحله کامل اجرا بشه )
یک مورد دیگه که امشب توی کیس دیدم ( وقتی می خواستم یک رم 4 گیگی اضافه کنم ) این بود که سیم های زرد+مشکی برق مادربرد 2 تا سوکت 4 تایی داره.
ما فقط یک دونه سوکت 4 تایی را زده بودیم ، علتش هم این بود که وقتی این مادربرد نو از گارانتی اومد باز بوت نمی شد و وقتی یک دونه از سوکت ها را می کشیدیم ، روشن می شد ، ما هم دیگه وصلش نکردیم ، چون مادربرد قبلی MSI هم فقط جای یک دونه سوکت داشت نه دوتا.
قضیه این 2 سوکته بودن مین چی هست ؟ آیا بذاریم 2 تا سوکت باشه یا نه ؟
توی عکس زیر فقط یک سوکت جا هست ( با همین یک سوکت هم روشن میشه )
![]()
بله
اگه 6 پینی هست شما باید کامل بزنید 4پینی فقط بزنید به مین فشار میاد اونو درست کنید
همچنین پاور شما چیه ؟
ولتاژ های خروجیش رو هم گرفتین ؟
با توجه به عکس 8 پین میشه ( درست می گم ؟ )
مدل پاور :
Power : Thermaltake 600w
ولتاژ خروجی کجا ؟ ( چیکار باید بکنم ؟ )
آره درسته به عکس دقت نکرده بودم آره 8پین هست اون رو بزن حتما
پاورت هم که عالیه فکر نکنم کم باشه شما با مولتی متر بلدی ولتاز های خروجی پاور رو بگیری ؟
اگه مولتی متر داری بهت بگم
ولی فکر نکنم این پاور برای شما مشکل ایجاد کنه
زدم 8 تا را جا ( فعلا که روشن شد برخلاف قبل )
نه بابا پاور هم اسمش خوب هست.
احتمال خیلی زیاد اشکال همین پاور بود که زد مادربرد را سری اول سوزوند. ( نمایندگی می گفت )
یکبار هم که خودش خراب شده و الان تعمیری هست. خدا می دونه این کی می خواد دوباره دستمون را بذاره توی حنا.
نه مولتی متر ندارم.
کیس ما شده اژدهای 7 سر ، هر سرش را می زنی یک سر دیگه درمیاره .
ولی این برند عالیه من با این برند زیاد کار کردم خرابی ازش ندیدم شاید نوسان برق بوده که آسیب رسونده
حالا 8 پین رو زدی سیستم روشن شد تست بگیر ببین فرکانس بالا میمونه یا نه
نه نوسان برق نداشتیم.
اتفاقا باز یک نفر دیگه توی پی سی ورلد خوندم که اونم مشکلش مثل من بود و نوشته بود که سیستمش بوت نمی شد
و مشخصه اش هم اینه که فن پاور یک نیم دور میزنه.
اونم از این برند داشت و با تعویض پاور مشکلش حل شد.
( البته خوب با یکی دو مورد نمیشه چیزی را برد زیر سوال)
ولی نوسان برق نداریم ما.
نه با اونم فرقی نکرد.
فقط با تنظیمات 2 پست بالا کار می کنه.
حالا امشب که خواستم بخوابم می ذارم یک فول تست بشه.
( اگر شد که فبها ، می سوزیم و میسازیم ، اگر هم نشد که دیگه می برم بیرون می دم با دستگاه تست کنند )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)