ببخشین قیمت جدیدشو میشه بگین؟
ببخشین قیمت جدیدشو میشه بگین؟
بازی رو کرک کردی ؟
مال من هم تو قسمت ستینگ کارت گرافیک رو bad نوشته ولی من گداشتم رو high performance و مشکلی نداره من pes2012 که دارم نیاز به کرک نداره و اورجینال هست اگه رشت هستی با بهت بدمش چون خیلی از بچه ها با pes2012 مشکل دارن
آره کرک کردم
نه رشت نیستم مجیدجان
دستت درد نکنه
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
1.650.000 ، یخورده اینور اونور
درود
دوست عزیز لپتاپ شما دارای دو چیپ گرافیکی هست و توی این ارور بازی PES چیپ مخصوص کارای سبک یا همون کار توی نت رو میشناسه intel HD 3000 و باید شما باهاش کاری رو بکنید که کارت ATI لپتاپتون رو بشناسه
متاسفانه من ندارم این چیپو روی لپتاپمو که بهتون توضیح بدم اما یه سری به تنظیمات GPU بزنید و درایورشو آپدیت کنید![]()
عکس باز نشد مشکل از نصب بازی هست داداش
مرسی
کلا بی خیاله pes2012 شدم فعلا تا بعد از امتحانات، ضدحال خوردم
آقا این سیستم من وقتی هیچی هم بهش وصل نیست ارور usb device not recognized رو میده ، مشکل کجاست؟
برو تو device manager ببین کدوم درایوش نصب نیست داداش اگه حل نشد برو تو سایت hp جدیدترین درایوشو نصب کن خوب میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
webcam هم قطع شده، داریورشو آپدیت کردم بازم وصل نشد، کلا از وقتی ویندوزمو چند روز پیش آپدیت کردم این مشکلات بوجود اومد
با cyberlink youcam ببین کار میکنه تو قسمت استارت بنویس اگه نه uninstall کنش دوباره نصب کن حل میشه![]()
همین کارو کردم ولی نشد
youcam ارور میده، میگه:
No Webcam Detected. try plugging in a webcam into your computer now...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)