خیر دوست عزیز قابلیت نوشتن را ندارد همه جزئیاتش مانند 6190se است.غیر از هارد.
اگر هم درایور های wimax را برای لپ تاپ مدل 6190se و 6190us می خواهی از لینک زیر دانلود کن.
خیر دوست عزیز قابلیت نوشتن را ندارد همه جزئیاتش مانند 6190se است.غیر از هارد.
اگر هم درایور های wimax را برای لپ تاپ مدل 6190se و 6190us می خواهی از لینک زیر دانلود کن.
دوست من وقتی از نظر سخت افزاری مودم wimax نداره لب تاپ من درایورش به چه دردی میخوره من 6199 دارم 6190 هم مودم wimax نداره تا جایی که میدونم شما لب تاپت چیه؟
من گفتم برای 6190 نگفتم برای 6199. 6190 دارم و سخت افزار wimax هم دارد و اگر هم نداشت شرکت hp درایور wimax را در سایت برای 6190 قرار نمی داد...
خب واس منم تو سایتش واس مدل 6199 قرار داده ولی مال من wimax نداره جالبه![]()
عزيزم هر مدلي از هر برندي قرار نيست مشابه سخت افزاري مدلهاي هم نام باشه
اگه وايمكس نداره نگران نباش چيزي رو از دست ندادي
ممنون داداش![]()
سلام به همگی.
ببخشید میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی چون بحثش پیش آمد بهتر دیدم همینجا سوال کنم.
اصلا این وایمکس چیه؟فرقش با وای فای یا وایرلس چیه؟
سلام یعنی مودم وایمکس رو خود لب تاپ داره و دیگه نیازی به خرید مودم وایمکس نداری و اگه منطقه شما تحت پوشش باشه میتونین ازش استفاده کنین بدون اینکه نیاز به هیچ خط تلفن یا مودمی باشه دادا
سلام.
من یک هفتست این لپ تاپ را خریدم البته مدل dv6t-6b00 چون هم رنگش رو بیشتر دوست داشتم هم اینکه در مورد هارهای 1 ترای این سری چیزای حوبی نشنیده بودم و البته 100 هزار تومان ارزانتر بود!!!!
من خریدم 1690 با یک سال گارانتی و ماه تعویض.
تو این یک هفته شاید روزی 15 ساعت روشن بوده و همه کار هم باهاش کردم هم بازی هم موسیقی و....
از همه نظر عالیه کیفیت صفحه کلید و بدنش خیلی خوبه.اون چیزهایی هم که در مورد داغ کردنش شنیده بودم همش شایعات بود بعد از 1 ساعت بازی کردن(mafia2 ) دمای هسته های سی پی یو از 69 الی 71 بود که فکر کنم خیلی خوب باشه.
تنها چیزیش که یکم اعصاب خورد کنه اینه که اثر انگشت خیلی روش میمونه و به سختی تمیز میشه ولی زیاد مهم نیست.
اگر دوستان سوالی داشتند در خدمتم.
موفق باشید
ببخشید مگه رنگش با 6190SE چه فرقی می کنه؟در مورد هارد 1TB مانند داغ کردنش شایعه است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)