سلام اینجا امت به اندازه ی کافی بهت توصیه کردن ولی منم دوست دارم اضافه کنم!
ببین تو یه سال سومی هستی که میخوای واسه کنکور بخونی
کنکور خیلی اسم سنگینی داره و اگه ازش بترسیاصلا از پسش بر نمیای
کلا اگه بدونی چی میخوای و چیکار باید بکنی دیگه خلاصه
بهت قول میدم با رعایت شروط بالا از الان روزی 4 ساعت بخونی معدل امسالت زیر 19.5 نمیشه + کنکورتم بالای 500 کشوری نمیشه
این که میگی سر کلاس یاد نمیگیری من قبول ندارم ؛ صد در صد دقت نمیکنی سرکلاس مثلا تو فکری با بغل دستیت چرت و پرت میگی (کارایی که من میکردم) یا حتی اینقد به فکر جزوه نوشتنی که از اصل موضوع غافل میشی.
تو اگه سر کلاس درسو یاد نمیگرفتی که نباید میرفتی مدرسه مینشستی کتاب آموزشیا رو میخوندی و ....
این فکر بهشم خودش تلقین میکنه که یاد نمیگیری
مثلا من به خودم تلقین کردم که اگه فلان درسی (مثلا گسسته (دانشگاه!!!)) رو کلاس نرم دیگه نمیتونم بخونم. الان دارم حلش میکنم یعنی میخونم میفهمم !!!!
درسا هم که خیلی ساده هستند خداییش فقط باید بفهمی هر کدوم رو چطور باید بخونی (لم کار دستت بیاد) میتونی از موفق های کنارت بپرسی فقط توجه کن که هرکی لم خاص خودشو داره و تو میتونی از اطرافیات ایده بگیری.
اگه واقعا انگیزت قوی بشه خود بخود اینترنت رو کم میکنی و به حد نرمال میرسونی ولی موبایل فرق میکنه !!! من که نمیتونم ولش کنم! البته سال کنکور یهو به صورت ضربتی یه ماه میذاشتمش کنار!!! جاشو با یه ام پی تری پلیر عوض کرده بودم!!!
از دوستاتم اگه دارن از هدفت دورت میکنن (دیگه دوستت نیستن!) میتونی کم کم دل بکنی. نمیگم ایزوله بشی فقط همه چی رو به اندازه نگهدار که اندازه نگه داشتن خوب است!! به قول بچه ها : هرکی اندازه نگه ندارد از ما نیست!
فعلا همین