تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 150

نام تاپيک: من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام اینجا امت به اندازه ی کافی بهت توصیه کردن ولی منم دوست دارم اضافه کنم!

ببین تو یه سال سومی هستی که میخوای واسه کنکور بخونی

کنکور خیلی اسم سنگینی داره و اگه ازش بترسی اصلا از پسش بر نمیای
    کلا اگه بدونی چی میخوای و چیکار باید بکنی دیگه خلاصه
    بهت قول میدم با رعایت شروط بالا از الان روزی 4 ساعت بخونی معدل امسالت زیر 19.5 نمیشه + کنکورتم بالای 500 کشوری نمیشه

این که میگی سر کلاس یاد نمیگیری من قبول ندارم ؛ صد در صد دقت نمیکنی سرکلاس مثلا تو فکری با بغل دستیت چرت و پرت میگی (کارایی که من میکردم) یا حتی اینقد به فکر جزوه نوشتنی که از اصل موضوع غافل میشی.

تو اگه سر کلاس درسو یاد نمیگرفتی که نباید میرفتی مدرسه مینشستی کتاب آموزشیا رو میخوندی و ....

این فکر بهشم خودش تلقین میکنه که یاد نمیگیری

مثلا من به خودم تلقین کردم که اگه فلان درسی (مثلا گسسته (دانشگاه!!!)) رو کلاس نرم دیگه نمیتونم بخونم. الان دارم حلش میکنم یعنی میخونم میفهمم !!!!

درسا هم که خیلی ساده هستند خداییش فقط باید بفهمی هر کدوم رو چطور باید بخونی (لم کار دستت بیاد) میتونی از موفق های کنارت بپرسی فقط توجه کن که هرکی لم خاص خودشو داره و تو میتونی از اطرافیات ایده بگیری.

اگه واقعا انگیزت قوی بشه خود بخود اینترنت رو کم میکنی و به حد نرمال میرسونی ولی موبایل فرق میکنه !!! من که نمیتونم ولش کنم! البته سال کنکور یهو به صورت ضربتی یه ماه میذاشتمش کنار!!! جاشو با یه ام پی تری پلیر عوض کرده بودم!!!
    از دوستاتم اگه دارن از هدفت دورت میکنن (دیگه دوستت نیستن!) میتونی کم کم دل بکنی. نمیگم ایزوله بشی فقط همه چی رو به اندازه نگهدار که اندازه نگه داشتن خوب است!! به قول بچه ها : هرکی اندازه نگه ندارد از ما نیست!

فعلا همین

2. 2 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام بچه ها
    من می خوام درس بخونم، ولی نمی تونم؛یکی کمکم کنه
    من چند ساله که درس رو ول کردم،یعنی فقط شب امتحان می خوندم؛چون درس رو دوست نداشتم
    ولی الان تصمیم گرفتم چیزی رو که دوست دارم بخونم یعنی کنکور هنر شرکت کنم،هیچکس رو ندارم که بهم مشاوره بده
    تو اینترنت کلی گشتم،هیچ کس رو ندارم،هر چی کتابها رو می خونم کمتر می فهمم
    مخم هنگ کرده و هر چی به کنکور نزدیک تر میشه بیشتر استرس می گیرم
    انگیزه هم دارم،فقط راهنمایی می خوام،کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟!!!

سلام
    اول یه عذر خواهی که به اون دوستمون قرار شد یک سایت معرفی کنم ولی هنوز پیداش نکردم....
    در این باره سوال بپرسید تا جایی که بتونم پاسخ میدم البته اگه وقت کنم
    چون اون دوستمون هم تقریبا سوال مشابه شما را داشتن
    2 روز دیگه میام یه توضیح میدم امیدوارم بدرتون بخورد ....

شما هم که انگیزه داری یعنی همه چیز داری جای نگرانی نیست مشکل اصلیت چیه که نمیتونی بخونی هنگ میکنی؟

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میخواین درس بخونین؟ کامپیوتر رو بزارین کنار حله!

6. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

میخواین درس بخونین؟ کامپیوتر رو بزارین کنار حله!
    منم موافقم،کامپیوتر رو تعطیل کن اگه میخوای درس بخونی!من زندگیم رو محور کامپیوتر میچرخید،دوسال آخر گذاشتم کنار فقط هر روز حداکثر یک ساعت فوتبال بازی میکردم یا آهنگ یا فیلم -الان هم دارم پزشکی میخونم اصفهان- ببین بستگی داره خودت بخوای یا نه،میخوای قبول شی باید از خیلی چیزا بدون رودربایستی بزنی یکسال از اونور راحتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام به همه

داداش من فهمیدم رازش چیه؟ببین هی با خودت نگو من چرا درس نمیخونم یا نمیتونم چون همین سرت میاد...عوضش اصلا این فکرو بزار کنار و بجاش بشین برنامه بیشرفت بنویس قبلش هدفت رو بنویس مثلا: دو روز دیگه امتحان شیمی داری و هدفت بیست شدنه خب حالا برنامه بنویس که تا چه موقع فلان بخش رو بخونی و فلان موقع مرور کنی

بازم تاکید میکنم این خیلی مهمه اصلا به هیچ وجه این تو ذهنت نیاد که چرا نمیتونم چرا بهمان فقط طرح مثبت بیار هرچند کوچیک باشه از 45دقیقه شروع کن مثل من که الان مشکلی ندارم....

هدفت رو روی کاغذ بنویسی خیلی تاثیرش بیشتر و همینطور برنامه

یه چیز دیگه که خیلی مهمه به چیز هایی رو که خیلی فکرت رو مشغول یکنه بنداز دور مثل بازی خاصی ولی با این موافق نیستم که کلا بزاری کنار...چون اگه معتاد به چیزه خاصی نباشی و الکی کامبیوتر رو بزاری کنار فرقی نداره...من معتاد نت بودم تقریبا...ولی یک دو ماه که نتم قطع شد الان خوبه یعنی هم نت دارم هم مشکلی برای درس ندارم...
    Last edited by ted1996; 09-01-2012 at 18:05.

9. 3 کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام به همه

داداش من فهمیدم رازش چیه؟ببین هی با خودت نگو من چرا درس نمیخونم یا نمیتونم چون همین سرت میاد...عوضش اصلا این فکرو بزار کنار و بجاش بشین برنامه بیشرفت بنویس قبلش هدفت رو بنویس مثلا: دو روز دیگه امتحان شیمی داری و هدفت بیست شدنه خب حالا برنامه بنویس که تا چه موقع فلان بخش رو بخونی و فلان موقع مرور کنی

بازم تاکید میکنم این خیلی مهمه اصلا به هیچ وجه این تو ذهنت نیاد که چرا نمیتونم چرا بهمان فقط طرح مثبت بیار هرچند کوچیک باشه از 45دقیقه شروع کن مثل من که الان مشکلی ندارم....

هدفت رو روی کاغذ بنویسی خیلی تاثیرش بیشتر و همینطور برنامه

یه چیز دیگه که خیلی مهمه به چیز هایی رو که خیلی فکرت رو مشغول یکنه بنداز دور مثل بازی خاصی ولی با این موافق نیستم که کلا بزاری کنار...چون اگه معتاد به چیزه خاصی نباشی و الکی کامبیوتر رو بزاری کنار فرقی نداره...من معتاد نت بودم تقریبا...ولی یک دو ماه که نتم قطع شد الان خوبه یعنی هم نت دارم هم مشکلی برای درس ندارم...

سلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم

یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابم مسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!

یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

کسی راه و روش خوبی واسه مطالعه نداره یعنی واسه من؟ میخوام هرچه سریعتر بشم مهران سابق زرنگ

11. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم

یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابم مسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!

یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

کسی راه و روش خوبی واسه مطالعه نداره یعنی واسه من؟ میخوام هرچه سریعتر بشم مهران سابق زرنگ
    سلام.

به نظرم کسانی که به قول شما تا 2 نصفه شب درس میخونن حتما بعد از ظهر (یا ظهر) بعد از اینکه از مدرسه برگشتند، ابتدا یک ساعت تا دو ساعت میخوابن تا خستگی مدرسه از تنشون بیاد بیرون و بعد با برنامه ی مطالعاتی ای که برای خودشون دارن، شروع به مطالعه میکنن. (این دقیقا برنامه ی درسی اردو 10 روزه ی مدرسه ما در سال پیش دانشگاهیم بود) بدون خواب بعد از ظهر امکان نداره.

در مورد خودتون هم قرص و آمپول خاصی نداره که بزنین تا یه دفعه اعتیاد به نت رو از بین ببرین. خودتون هم چاره ی کار خودتون رو میدونین. دیگه گفتن نداره. ولی اگه با گفتن امثال من تاثیر میذاره، چیزی که عیان هست رو بیان میکنم:
    لطفا با خودتون مبارزه کنین و نت نیاین. مگه اینکه بخواین سوال درسی از کاربری بپرسین و یا جوابش رو بگیرین.

توصیه میکنم ابتدا برای خودتون یه برنامه مطالعه داشته باشین. خواب ظهر در حد یک ساعت (تا یک ساعت و نیم) داشته باشین. خیلی روی اینکه بعدازظهرها با شادابی سر درس و مطالعه بشینین تاثیر داره. ولی واقعا بعد از ظهر رو به مطالعه اختصاص بدین نه کارهای دیگه. اینطوری بعد از ظهرتون میشه خواب + کارهای متفرقه
    ضمنا بازی با کامپیوتر بیشتر از نت آدمو معتاد میکنه به نظرم.

موفق باشین.
    90/10/19

13. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

مهران جان کامپیوتر بازی کردن خیلی خوبه ، حتما کامپیوتر بازی کن ، از صبح تا شب بازی کن ( یه رقیب هم کم بشه یه رقیب ، شانس قبولیمون تو دانشگاه تهران بیشتر میشه )

بچه ها یه سوال هم داشتم :
    من روزای مدرسه 5-6 ساعت میخونم ( یه روز تو هفته هم به 8-9 ساعت میرسه !!! ) و روزای تعطیل هم 10-12 ساعت ،
    اما احساس میکنم از بقیه عقب ترم ( چون کلاس و اینجور چیزا نمیرم ) و همینطور نمیتونم تست هایی که باید بزنم رو کامل بزنم
    چیکار کنم به نظرتون ؟
    ( من سوم ریاضی ام )
    Last edited by One Minute; 09-01-2012 at 22:12.

15. 3 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مهران جان کامپیوتر بازی کردن خیلی خوبه ، حتما کامپیوتر بازی کن ، از صبح تا شب بازی کن ( یه رقیب هم کم بشه یه رقیب ، شانس قبولیمون تو دانشگاه تهران بیشتر میشه )

بچه ها یه سوال هم داشتم :
    من روزای مدرسه 5-6 ساعت میخونم ( یه روز تو هفته هم به 8-9 ساعت میرسه !!! ) و روزای تعطیل هم 10-12 ساعت ،
    اما احساس میکنم از بقیه عقب ترم ( چون کلاس و اینجور چیزا نمیرم ) و همینطور نمیتونم تست هایی که باید بزنم رو کامل بزنم
    چیکار کنم به نظرتون ؟
    ( من سوم ریاضی ام )
    (تو برو آنلاین بازی کن تا از بقیه کم نمونی )

این دیگه بستگی به میزان درک و فهم خودتون داره و چرا نمیرین از خود اون کسایی که فکر میکنی ازت جلوتر هستن نمیپرسی که چیکار میکنن که زرنگ میشن؟ حتما بپرس من که سعی میکنم بپرسم ولی نامردا نمیگن

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام مهران جون ، این آقاهه قبل من ناظر ، درست میگن ( نه بخاطر اینکه ناظره بوده ها )

از خدا که پنهونه از تو چه پنهون.... من خودم هم مشکل تو رو دارم اما دلیلش رو هم میدونم دقیقا !

بیش فعالی !
    آدمهایی مث تو یا من ذهنشون بسیار اکتیو هست ، یعنی مثلا توی هر ثانیه یک فکر داره انجام میشه که دوست داری هرچی سریعتر عملبش کنی ، من فکر میکنم از اون دسته افرادی باشی که آروم و قرار نداره و همچنان دنبال یک چیزی هست ،( نمونش این که بیست بار آواتارت رو .... ! ) ، یا گاها وسواس زیادی داریم، حالا با این اوصاف تا میای لای کتاب رو باز کنی یک صفحه که میخونی حواست دوباره پرت میشه به همون افکار زیاد فعال ذهنیت ( اکثرشون هم زیاد مهم نیستن ) مثلا نمونش هی دوست داری بیای نت ببینی که چه خبره ، دوستات توی وال فیس بوکت چی گزاشتن و .... که این همون اعتیاده هستش ، امکان داره در این حال به راحتی دوباره کتاب رو ببندی و بزاری کنار و بری سراغ همین کارا !

من الان ترم یک هستم ، همین بازی گوشی ها باعث شد تا نمره های خوبی نگیرم به دلیل نخوندن یا درست نخوندن ،

تازشم در این شرایط اگه هم بخونی تمرکز نداری و اصلا بازده نداره ، نمیخوام زیاد بازش کنم اما به نظر من بهترین راهش اینه که با چندتا دوست همفکر خودت ، حمع بشین و یه جا درس بخونین ، اینطوری خیالت راحته که دوستات پیشتن و با خیال راحتتری درست رو میخونی ، سعی کن توی درس خوندن حسود باشی !

سعی کن بقبولونی به خودت اگه بخونی تخصص خودت بیشتر میشه ، درس خوندن رو سخت انجام نده که انگاری میخوای چیکار کنی ! ساده بگیر و سعی کن نکات مثبت داخل درس خوندن رو کشف کنی ، مثلا من با خوندن ساختمان داده ، یا زبان C احساس خوبی دارم ، یا فیزیک همچنین ، مطالعات رو کوچولو کوجولو تقسیم بندی کن ، مث اینکه وام بگیری و اقساط بیشتری باشه مثلا جای 3 قسط شما 20 قسط بدی ، اینطوری وقتی مداوم و پیوسته و کم باشه ، درسها سر هم دیگه سوار نمیشن و کم کم هم که بخونی میشه به راحتی جمعش کرد ، اینو هم در نظر داشته باش اگه یک ساعت با تمام تمرکزت درس بخونی ارزشش از هفت ساعت زل زدن به کتاب و خوندن متن درحالی که تقریبا داری به یک جای دیگه فکر میکنی ، ارزشش خیلی بیشتره ، اما با همین یک ساعت مطالعه با تمرکز عمیق ذهنت خیلی خسته میشه به طرزی که انگار سه روز کتک میخوردی

ولی اصلی ترین مطلب بالا همون قضیه ی بیش فعالی هستش ، که ذهنمون بیش از حد فعال هست و نمیزاره تمرکز داشته باشیم ، بهتره که از آروم کننده ها مث به نظر من قهوه به جای چای ، گل گاو زبان خیلی تاثیر داره
    یک لیستی از این جوشونده ها پایین هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به پایان رسید این پست ، انتقادات همچنان باقیست...
    ( انتقاد کنین ازم دیگه جواب نمیدما همین که من میگم )

شاد زی باشین پسرای خوب..

Take Care

18. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •