تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 29 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 287

نام تاپيک: استیو جابز درگذشت

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

با اینکه جز طرفداران اندروید بودم اما خیلی شوکه شدم... روحش شاد
    رسم عجیبی داره دنیا...

2. 2 کاربر از SonyEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    وایییییییی
    چقد شوکه شدم.......... اصلا هم فکرش رو نمیکردم روزی استیو جابز هم از دنیا بره..........
    به تمام دنیای فناوری تسلیت میگم - دنیا بزرگترین مرد فناوری جهان رو از دست داد - هرچند درجه ی او رو هیچکسی نمیتونه شرح بده.

موفق باشید.

4. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

جالبه امروز در یکی از این وبلاگ های درپیت رفتم(قبلش تو گوگل نرفته بودم و جاهای دیگه)
    دیدم نوشته استیو جابز فوت کرده فکر کردم از این شوخی مسخره هاست اومدم برم یه نظر پر از .... بذارم تو وبلاگش که دیدم منبع اش رو سایته اپل زده
    عکس استیو رو که دیدم یه سکته خفیف زدم
    واقعا بعضی ها عمر نوح میکنند یه ذره هم وجودشون تو دنیا مفید نیست
    بعضی ها هم....

6. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

۴ صبح پاشدم که لپتاپ رو روشن کنم بزارم دانلود و دوباره بخوابم یهو این خبر رو دیدم! دقیقا تا ۸ صبح تو شک بودم
    واقعا خبر خیلی بدی بود

امیدوارم روحش شاد باشه و حس و قدرت استیو جابز هیچگاه از بین نره و ادامه داشته باشه

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حکماً وقتی دیروز دیده آیفون 4S رو با این وضع اسفناک! دادن بیرون درجا سکته زده دق کرده.

10. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا شوکه شدم
    اولین بار توی صفحه ی گوگل دیدم
    جدا ناراحت شدم
    واقعا که دنیا نابغه ای رو از دست داد نابغه ای که چند تا از بزرگترین شرکت های بزرگ مثل apple و pixar رو بنیان گذاری کرد
    خدا بیامرزتش همین الان یه فاتحه براش میفرستم

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نارحت کننده است.
    مرد بزرگی بود.

13. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبر خیلی خیلی دردناکی بود.واقعا شکه شدم.
    روحش شاد یادش گرامی.

15. 4 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

فکر کن خسته و کوفته از مدرسه میای ، میری یاهو یهو میبینی بزرگترین الگوت توی زندگیت مــرد :||

تا یک هفته تو شوک و اینام :|| ( طبق چیزی که پارسا گفت منم مشکی میپشم ، عزای عمومیه کلاً :( )

17. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض واکنش ها به خبر درگذشت استیو جابز

رفتن استیو جابز خبر ناراحت کننده ای است که ثاثیر عمیقی به جای خواهد گذاشت به همراه خودش واکنش های زیادی را هم به وجود آورده است. بد نیست نگاهی بیاندازیم به برخی از آنها:

بیل گیتس: رییس هیات مدیره مایکروسافت
    من واقعا از خبر درگذشت استیو جابز متاسف شدم. من و ملیندا با خانواده استیو، دوستان و تمام علاقمندانش همدردی می کنیم.

من و استیو اولین بار حدود ۳۰ سال پیش همدیگر را ملاقات کردیم. ما در نیمی از طول زندگی مان همکار، رقیب و دوست بودیم. دنیا به ندرت افرادی را به خود دیده که به تاثیر گذاری استیو جابز باشند. تاثیری که در نسل های آینده هم حس خواهد شد.

برای کسانی که آنقدر خوش شانس بوده اند که با استیو جابز کار کنند این یک افتخار بزرگ است. من همین الان دلم برای استیو تنگ شده است.

باراک اوباما: رییس جمهور آمریکا
    من و میشل از درگذشت استیو جابز متاسف شده ایم. او یکی از بزرگترین مخترعین آمریکا بود و آنقدر شجاع که متفاوت فکر کند.

با ساختن یکی از موفق ترین شرکت های روی کره زمین از گاراژ خانه اش و با شخصی کردن کامپیوترها و با آوردن اینترنت به جیب ما او انقلاب فناوری اطلاعات را در دسترس همه قرار داد و آن را لذت بخش کرد.

استیو جابز گفته بود طوری زندگی می کند که انگار هر روز اش آخرین روز زندگی اش است. او واقعا اینگونه زندگی می کرد. او زندگی ما را تغییر داد و تمام صنایع را تحت تاثیر خودش قرار داد.

استیو بالمر: مدیرعامل مایکروسافت
    من می خوام تاسف عمیق ام را از درگذشت استیوجابز بیان کنم. او یکی از موسسان صنعت ما و یک آینده نگر به معنای واقعی بود. قلب من به همراه خانواده اش، تمام کسانی که در اپل کار می کنند و هر کسی است که تحت تاثیر کارهای او قرار گرفته.

مارک زوکر برگ: مدیرعامل فیسبوک
    متشکرم استیو از اینکه یک مربی و دوست خوب برای من بودی. متشکرم از اینکه نشان دادی چیزی که ساختی می تواند دنیا را تغییر دهد. دلم برایت تنگ می شود.

لری پیچ: مدیرعامل گوگل
    من به خاطر این خبر بسیار بسیار ناراحتم. استیو مرد بزرگی با دستاوردهای فوق العاده و هوش عالی بود. او همیشه می توانست در چند کلمه بگوید که شما به چه چیز باید فکر کنید قبل از اینکه بخواهید به آن فکر کنید.

تاکید او بر روی user experience همیشه برای من الهام بخش بوده است. او انسان مهربانی بود و همیشه با اطلاعات و نصحیت هایش به من کمک میکرد. حتی اخیرا و در زمانی که حال خوبی نداشت.

سرگی برین: موسس دوم گوگل
    از نخستین روزهای گوگل هر زمان که من و لری به دنبال الهام، نگاه به آینده و مدیریت می گشتیم نیاز داشتیم که به سمت دفتر اپل نگاه کنیم.

تمایل استیو برای عالی بودن توسط هر کسی که با محصولات اپل کار کرده است، احساس می شود. مانند همین مکبوکی که من دارم این متن را با آن می نویسم. من با چشمان خودم این تمایل به کمال را از نزدیک و در ملاقات هایی که داشتم دیده ام.

روبرت مرداک: مدیرعامل News Corp
    امروز ما یکی از بزرگ ترین متفکران، مبدعان و کارآفرینان تمام تاریخ را از دست دادیم. استیو جابز بزرگ ترین مدیرعامل نسل خودش به شمار می رود. من در حالی که عمیقا از مرگ او متاسف هستم به تاثیر بزرگ او بر نوع استفاده کاربران از رسانه ها فکر می کنم.

دیک کوستولو: مدیرعامل توییتر
    در هر دوره و به ندرت فردی پیدا می شود که فقط مسیر را به جلو نمی برد. بلکه یک استاندارد جدید برای اندازه گیری به وجود می آورد.

اریک اشمیت: رییس هیات مدیره گوگل
    امروز روز ناراحت کننده ای برای همه ما است. استیو مجموعه ای از طراحی و تکنولوژی بود و دیگر مانند او را نخواهیم دید. او با استعداد و شخصیت کاریزماتیک اش، سایرین را برای انجام غیرممکن ها الهام می بخشید. بدون شک او به عنوان بزرگترین مخترع تاریخ دنیای کامپیوتر در ذهن همه ما به یادگار خواهد ماند.

باب ایگر: مدیرعامل دیزنی
    استیو جابز یک دوست عالی و مشاور قابل اعتماد بود. میراث وی تنها چند ابزار تولید شده یا یک شرکت نیست، بلکه میلیون ها نفری هستند که از او الهام گرفتند، زندگی هایی هستند که تغییر کردند و فرهنگی است که آفریده شد. استیو مردی از جنس اصل با ذهنی خلاق و مبتکر بود. با وجود تمامی اختراعات او هیچ گاه لحظه ای آرام ننشست. با رفتن او دنیا یک مبتکر بی مانند، دیزنی یکی از اعضای خانواده اش و من یکی از بهترین دوستانم را از دست دادیم.

منبع:narenji

Last edited by moh3en_sh; 06-10-2011 at 14:06.

19. 14 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •