کسی که آپ کرده گفته بعد از آنزیپ میشه همون 1.2 گیگ. یه چند ساعت صبر کنی دانلود من تموم شه، همین پست رو آپدیت میکنم، میگم کار میکنه یا نه.
آپدیت : کار میکنه!
کسی که آپ کرده گفته بعد از آنزیپ میشه همون 1.2 گیگ. یه چند ساعت صبر کنی دانلود من تموم شه، همین پست رو آپدیت میکنم، میگم کار میکنه یا نه.
آپدیت : کار میکنه!
Last edited by shahab_f; 23-08-2011 at 20:54.
سلام
بالاخره منم تونستم دمو رو بازی کنم
خیلی از مشکلات حل شده
محیط بازی خیلی واقعی تر شده
داوری خیلی بهتر شده ولی باز هم مشکل داره ( اقلا میفهمیم یه داور تو زمین هست )
تور دروازه (که پارسال خیلی از بچه ها باهاش مشکل داشتن ) درست شده
گیم پلی بازی هم خوبه ولی میتونست بهتر باشه
البته الان وقت تصمیم گیری نیست چون هنوز نسخه اصلی منتشر نشده ولی در کل نسبت به پارسال خیلی خیلی بهتر شده
راستی من از این لینک ، که علی فولادی عزیز زحمتشو کشیده بود دانلود کردم ، سالمه
اینم لینک مستقیم از ripidparsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 23-08-2011 at 17:43.
راستی دوستانی که نمی خوان فیلم اول بازی رو هر بار که بازی رو اجرا میکنن ،ببینن ، فایل pes12pv.sfd رو از محل نصب بازی پاک کنید
تا دیگه فیلم پخش نشه![]()
سلام دوستان
من بخوام دانلود کنم یه 2 سه روزی طول میکشه...لطفا یه لینکی بدین که بتونم دانلود کنم...
با تشکر![]()
اخه حجمش خیلی زیاده.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
مرسی دوست عزیز.سرعتش خوبه؟
اين نسخه که اومده نسخه اصلی نيست ؟ نسخه اصلی کی مياد ؟ تفاوتش با نسخه اصلی چيه ؟
به انيميشن هاي بازي چيزي اضافه شده؟؟؟؟ كلا چيزي كه خيلي جالب باشه قابل مشاهده هست يا نه؟؟؟
آقا يکی يه همتی بکنه اين رو هم دانلود کنه خبرش رو به ما بده ، ممنون![]()
یه سری عکس از بازی گرفتم که داخلش درخواست های بچه ها هم هست
یکی از دوستان آمار فالکائو و ژائو موتینیو رو میخواست که داخلش هست و چندین عکس از قسمت های مختلف بازی
حجم 1.2 مگ از آپلودفا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
درخواستی دارید بگید
حاجی یعنی جای امیدواری هست که pes بهتره شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)