بنظر من شما اگر تی وی رو پسندیدی، بخر!
چون همه این تفاوت هایی که در مورد لوازم همراهش گفتیم ، نهایتش 200 تومن بشه!
تازه شما که میگی نمایندگی شهرت از تهران هم 900 تومن ارزونتر میده!
بنظر من شما اگر تی وی رو پسندیدی، بخر!
چون همه این تفاوت هایی که در مورد لوازم همراهش گفتیم ، نهایتش 200 تومن بشه!
تازه شما که میگی نمایندگی شهرت از تهران هم 900 تومن ارزونتر میده!
از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟ بگو منم مشهد هستم.
به نظر من نخر
زنگ بزن بانه مارکت یا ویترین از اونها خرید کن
هم گارانتی 1 ساله شیراز و اصفهان و تبریز و تهران رو داره
هم قیمت پایین تره هم همه چیش مطمئنه اون لوازم جانبی رو هم از روش برنداشتن
(البته حتما با طرف اول چک کن که اونها رو داشته باشه هم وب کم هم اون عینکها رو به هر حال خود دانی من که میگم حیف پولت نیست بدی نمایندگی ها سونی
تایید میشه کاملا منطقی.
اقای lurenzo شما که hx925 داری ایا وبکم داخل خود tv تعبیه شده؟
سلام.
خیر. توی خود تی وی یه دوربین تعبیه شده که به زبون فارسی بهش میگن حضورسنج که صدا و تصویر رو با توجه به موقعیت افراد جلوی تی وی کالیبره میکنه! قابلیت تشخیص 5 چهره رو داره. یه قابلیت دیگش اینه که اگر بچه یا شخصی به فاصله 1 متری تی وی بره تصویر قطع میشه!
و اما وبکم در یک بسته بندی توی کارتن تی وی موجوده. ببینید اگر نیاز هست، بفرمایید تا از وبکم و جعبش عکس بگیرم ، بذارم اینجا!
خیلی ممنون از راهنمایتون -- اما زنگ زدم به بانه مارکت -میگه 3120 حدودا 700 تومان از نمایندگی ارزون ترهست و میگه با پیک میفرسم در خونتون و پولو بهش بده -اخه اگه اورد و مشکل داشت یا چند ماه بعد از خرید مشکل پیدا کرد
من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه خود نمایندگی سونی این همه حرف توش هست![]()
اقا ما هر چی دیروز به دوتا از نمایندگیهای توی خیابان سعدی(مشهد) گفتیم که وبکم داره گفتن اره وبا دست یک چشمی جلوی tv رو نشون دادن منم گفتم این سنسور حضور بیننده است اونها میگفتن خیر چشمی کنترل که سمت چپ tv بود رو نشون میدادن و میگفتن این سنسور حضور بینندست . منم که قبول نکردم. حالا اگر حال وحوصله داشتی عکسشم بزاری که کمکی واسه همه دوستان میشه.
Last edited by tap10; 02-11-2011 at 10:10.
اون سنسور بطور built in پایین سمت چپ ارم sony هست.نکته بعد اینه که این سنسور برای distance alert بکار میاد و اصلا بدرد چت نمیخوره(البته با همین فریم داغون و کیفیت نسبتا پایین از خیلی از وب کم ها بهتره)
این دوربین built in قابلیت تشخیص چهره رو داره و برای اخطار فاصله بکار میره.اینکه توی چت skype میشه ازش استفاده کرد یا نه من خبر ندارم
عکس ها رو با آیپادتاچ گرفتم، بخاطر کیفیت ببخشید:
عکس ویکم و جعبش که توی کارتن تی وی وجود داره!
عکس عینک های سه بعدی مدل BR250 که به تعداد دو عدد همراه تی وی هست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)