کاملا درسته ولی وقتی حداکثر رزولوشن 1080 باشه 2 گیگ یا 1 گیگ فرقی نداره.
کاملا درسته ولی وقتی حداکثر رزولوشن 1080 باشه 2 گیگ یا 1 گیگ فرقی نداره.
بنده هم از همون اول موافق بودم ولی صاحب تاپیک روی 2gb چند بار تاکید کردند شاید رزولشن بالاست و anti-aliasing و نمیدونن لغت anti-Aliasing فعال دقیقا چی هست. میشه بگی براشون . البته من میدونم فعال داره و غیر فعال. با تشکر
در مورد Anti-Aliasing در این تاپیک توضیح دادم:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AA بیشتر از 4x دیگه به نظرم اصلا لازم نیست چون ظاهرا فرق زیادی توش ندیدم ! و اینقدر Performance رو کم میکنه که ... !
بهترین و خفن ترین تنظیمات ممکنه 4 تا AA و 8 تا AF هست .
که البته من معمولا با 2 تا AA و 4 تا AF بازی میکنم و خیلی هم راضی هستم !
با تشکر از همگی شما بابت راهنمایی ..بزارید یک بار دیگه انتظارم رو بگم برای خرید کیس
1- هماهنگی گراف با مانیتورم که پورت hdmi داره و همینجور فول اچ دی هست و مدلش هست asus ml239h
2- من زیاد گیم بازی میکنم
3- برای میکس و مونتاژ فیلمهای عروسی هم میخوام باشه و با برنامه edius کار میکنم
4- کیس کاملا کم مصرف باشه از نظر برق .... سرعت سیستم هم بالا باشه و هاردش هم هم میخوام 2 ترا باشه
سلام و درود
ابتدا برای دسترسی نداشتن به اینترنت و دیرکرد در پاسخ دهی عذر خاهی میکنم و امیدوارم دوستان فضای Page File ویندوز را با اتکا به فرمایش جناب BZ7 غیر فعال نکرده باشند!
رفتار ویندوز با فضای مذکور در زمان وجود میزان کافی حافظه ی اصلی متفاوت از زمان کمبود آن است و این فضا در زمان وفور حافظه نقش backing store دارد، رزرو و مدیریت این فضا موجب کاهش کارایی سیستم شما نمیشود.
یکی از علل نداشتن تصور درست از پشت پرده ی آنچه برای صفحه بندی در حافظه ی جانبی رخ میدهد وجود چند برچسب نه چندان مناسب در Task Manager چند نسخه ی گذشته ی ویندوز از جمله XP و Server 2003 است. عباراتی مانند "PF usage" ، "Page File Usage History" ، "VM size" که همگی بیانگر شاخصی از commit charge بودند و در نسخه های بعدی ویندوز اصلاح شدند. و یا ستون "Mem Usage" که نشان از working set هر پروسس داشت و بعدها تغییر کرد. توصیه میکنم با یک جستجوی ساده با commit charge آشنا شوید.
کدام منبع معتبر برای کدام نسخه از کدام سیستم عامل چنین توصیه ای کرده؟ از شما درخاست مدرک برای این سخن که ناپایداری و محدودیت را برای سیستم عامل در پی دارد میکنم.همیشه پیشنهاد شده که در صورت داشتن رم با حجم بالا Page File رو غیر فعال کنین !
فکر میکردم دانسته های شما از سیستم عامل بیشتر از آن باشد که محدود شدن تعداد پروسس ها به گنجایش حافظه ی اصلی و برنامه ریزی نکردن برای بهره وری منطقی بیشتر از 100 درصد برای رم را موجب کاهش درجه ی چند برنامگی ندانید و انجام I/Oهای پیش از نیاز را بیهوده نیانگارید، پیشنهاد میکنم نیم نگاهی به کتب مرجع سیستم عامل داشته باشید.کاهش چند برنامگی ؟ برادر من بدون Page file که Multi Prossesing بهتر خواهد شد چون زمان زیادی رو صرف ذخیره اطلاعات اضافی روی هارد دیسک نمیکنه ! I/O های بیهوده موقع داشتن Page File خیلی بیشتره ...
البته بهتر آن بود اساس چیزی را که کم از آن میدانید ریشکن نفرمایید، اینجا دیگر بحث ارزش خرید 1090 ارزان یا پل شنی نیست:نمیدونم شما این حرفا رو از کجا میاری .... ولی اصلا اساس درستی ندارن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نکته ی مبهم یا غیر قابل قبول در عرض من یا کتب داخلی مایکروسافت میبینید با ایجاد یک تاپیک در در قسمت نرم افزار بحثی در مورد این موضوع آغاز نمایید، بنده هم شرکت خاهم کرد.
سیستم بالا برای شما کاملا مناسب و عالی هست و تمام خواسته های شما رو داره سرعت بسیار عالی در تدوین فیلم ها دارید و یک فایل 8 گیگ هم زیر 30 ثانیه کبی میشه هارد زیر رو بگیرید که سرعت خوبی دارن
Hitachi 2TB / SATA3 / 64MB=105
سلام دوستان
موارد مطروحه رو نگاهی کردم حالا از دوستان و سروران پیشنهاد یک سیستم برای کار با افتر cs5 و داشتن بلو ری رایتر رو دارم و در ضمن قیمت هم زیاد مطرح نیست
دوستان من دیروز رفتم برای خرید کیس هر کدوم از فروشنده ها یک پیشنهادی دادن یکی گفت سی پی یو فقط intel و نمیدونم چکار کنم میخوام سرعتی و گرافیکی باشه این سیستم و سی پی یو هم فقط فقط i7 باشه .نمیدونم چکار کنم چه سیستمی ببندم تا 3 سال کار بده
دوستان این هم یک لیست پبشنهادی یک فروشنده
m.b-p8p67 asus mb
cpu-i7-2600 8mb
ram-4gn 1600c9 corsair.
ssd-64gb sata3 2.5 kingmax
hard-2tb 64mb caviar green
vga-hd6790 1gb ddr5
case- hanter
power-gp635b-us green
خوب این سیستم را چه جوری ارزیابی میکنید ؟؟؟ و اینکه پاورش کم مصرف هست ؟؟؟؟ ولی خیلی قیمتش رفت بالا دوستانی که تو قیمت هستن قیمت این لوازم را بدن ممنون میشم
با سپاس و تشکر از همگی شما
Last edited by behnambb; 01-10-2011 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)