تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 30 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 291

نام تاپيک: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میدونم من میگم شما هم مثل 5 6 سال پیش خودم گوش نمیدین ولی میگم که گفته باشم
    دانشگاه اگه درس نخونین باختین یههو به خودتون میاین میبینین همونی که بغل دستت نشسته بود داره دکترا میگیره ولی تو هنوز دنبال کاری تازه رفیق چند سالت هم روت نمیشه بری بهش بگی منم استخدام کن چون میدونی بر میگرده میگه من دنبال کسی میگردم که چیزی حالیش باشه
    درس خوندن دانشگاه خیلی با مدرسه فرق میکنه اینجا باید دل به درس و علم بدی تحقیقات
    هوای استاد رو هم باید داشته باشین
    وگرنه اگه برای کار میرین دانشگاه سخت در اشتباهین دانشگاه به تنها چیزی که کمک نمیکنه کار پیدا کردنه حتی سختترش هم میکنه
    حالا بقیشو خود دانید
    موردی که دوستمون اشاره کرد رو خیلی خیلی جدی بگیرید

یه زمانی بود تعداد زیادی از بچه های رشته ای که من در اون تحصیل میکردم می امدند و میگفتند اینجا رو من مشکل دارم اینجا رو متوجه نمیشم

به جایی رسیده بود که بچه ها سر کلاس استاد نمی رفتند و می امدند پیش من ، من هم گاهی برای n نفر سر یه کلاس توضیح میدادم حتی برای بچه های ترم بالا تر

خلاصه موقع کنکور شد من به دلایل شخصی نتونستم درس بخونم اما اونها تلاش کردند یا به هر صورت رفتند مقطع بالاتر

امیدوارم که هیچ کس این تجربه رو نداشته باشه و در اینده هم تجربه نکنه حس خیلی خیلی خیلی بدی داره

اگر به فکر مقطع بالاتر هستید به پشت سرتون نگاه نکنید فقط درس بخونید و برای خودتتون یه برنامه ریزی دقیق داشته باشید

سلام دوستان.دنبال همچنين تاپيكي مي گشتم.چند تا سوال:
    رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!
    تو كلاس چه كارايي انجام ميشه؟ (مثلا اشتاد! كه مياد چكار ميكنين؟ بلند ميشين؟ )
    راستي دفتر چند برگ بگيريم؟!!
    ریش و سیبیل هیچ تاثیری نداره البته در بحث جنس مخالف به این شکل نیست و کاملا تاثیر گذار هست

کارهای معمولی . استاد میاد سر کلاس به احترام اون استاد یک لحظه می ایستید و سپس می نشینید استاد شروع به درس دادن میکنه یکی سوال میپرسه ، یکی مطلک میگه ، یه مطلک استاد بهش میگه و ......... تا این که نوبه امتحان میشه اگر قبول بشی که فبها اگر قبول نشی مجبوری دوباره یا چند باره همون کار تکراری رو انجام بدی

معمولا معمولا از سر رسید استفاده می کنند اما انچنان فرقی نداره

2. 16 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از ديدگاه ما پسرا در مورد دخترا :

سوژه پسرا نشيد همين !!
    ترم اول چادري نباشيد ترم 2 بندازيدش دور !!
    هر كي اومد گفت سلام عاشقتون نشده !!
    يه جوري رفتار نكنيد انگار از دماغ فيل افتاديد !!
    جون من نريد هر 2 رديف صندليايه جلو رو بگيريد !!
    اون اوايل دخترا مي رفتن دو رديف جلوي چپ و راستو مي گرفتن و...
    البته كلا كمه تعدادشون دختراي رشته ما !!
    =========================
    رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!
    يارو بسيجيه و دنبال بسيجه و اين جرياناس كاريش نداريم ولي كسي به خاطر ظاهرسازي بره تو صنفشون منفور هر 2 طرف ميشه !!
    چيزي خواستيد از استاد بپرسيد دستتونو بلند مي كنيد ( انگشتي نه ها!! كلا ) مي گيد : ببخشيد استاد...
    Last edited by saeed atletico; 12-09-2011 at 21:29.

4. 19 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مگه ترم 1 رو خود سیستمشون نمیزنه؟
    مال ما که دست خودمون بود.البته یه برگه داده بودن که طبق اون انتخاب کنیم. (بیشتر پیشنهاد بود) معمولا هم واحد کم رو پیشنهاد میکنن. چون ترم اول و دوم معمولا زیاد مشروطی داره (طرف میگه آخیش اومدیم دانشگاه و خاله خاله بازی و ... ) و به این وسیله میخوان افت شدید به وجود نیاد. کلا سیستم هر کدومشون یجوریه ولی اگه دست خودتون بود حواس جمع باشید !!

6. 7 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

در ضمن اگه یه دختری به شما 3 ثانیه زل زده بود و بعدشم یه لبخند زد دلیل نمیشه ک عاشق شما شده باشه (این از عوارض ترم 1 بودنه)
    عاشق که نه ولی یعنی بیا منو بخور !
    یعنی داره با نگاش میگه تو میتونی مخه منو بزنی . تو هم نباید نامردی بکنی و ...
    البته من که داغ دانشگاه به دلم موند .... ولی خوب تجربه تجربس دیگه

یه تجربه اخلاقی هم دارم بگم / هیچ جا با هیچ کس زود خودمونی نشید . حتی اگه طرف سره شوخی رو باز کرد شما هم به همون اندازه شوخی کنید نه بیشتر . البته به این معنی نیست که مغرور باشید نه . ولی ادمایه بی ضرفیت زیادن

کسایی هم که برای خودمونی شدن با دیگران تلاش میکنند ( یعنی خیلی دلشون میخاد زودتر یه رفیق پایه پیدا کنند ) به هیچ وجه موفق نیستند و بقیه یه حسابه دیگه رو ادم باز میکنند . همونجوری که هستی باش و ادامه بده همه چی درست میشه .

موفق باشید

8. 10 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اینجا کسی دختر نیست اونم یه توضیحی بده؟؟؟؟؟؟؟/
    امروز, 10:11 saeed atletico
    جلل خالق

راستی یه چیزی یادم رفت

کلا دیدید جایی دارن حرف سی اسی میزنن علی الخصوص از نوع مخالف میتونید گوش بدید اما هیچ وقت تو جمع اظهار نطر نکنید!

اینم هست که از هر گونه حرکت گروهی، اردو ،کارای انجمن و این مدل جمعای دانشجویی استقبال کنید که همینا براتون میمونه.
    Last edited by hamidras; 12-09-2011 at 21:29.

10. 15 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابت جواب از همه ممنون.اينجا شده چت روم...
    معمولا معمولا از سر رسید استفاده می کنند اما انچنان فرقی نداره
    «چند برگ» رو كه شوخي كردم!
    يارو بسيجيه و دنبال بسيجه و اين جرياناس كاريش نداريم ولي كسي به خاطر ظاهرسازي بره تو صنفشون منفور هر 2 طرف ميشه !!
    چيزي خواستيد از استاد بپرسيد دستتونو بلند مي كنيد ( انگشتي نه ها!! كلا ) مي گيد : ببخشيد استاد...
    هنوز ظاهر سازي زوده. موقع استخدام ايشالا!!!
    اينو گفتم ما كه ريش و پشم داريم يه وقت تيغمون نزنن!
    اينببخشيد استاد... رو نمي دونم كي اختراع كرده ولي همه جا رايج هستهيچ جايگزيني هم نداره

12. 6 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان پیام دادن که پستمو اینجا هم بذارم
    از اول تا آخرشو براتون می گم:
    1)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.

2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حظوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)

3)بعد از کاغذ بازی ها احتمالا زمان اردو رو مشخص می کنن بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن

بعد از ثبت نام:
    اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقتی هست که صرف رفت و آمد می شه.
    توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و .... پیدا کن

ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.
    سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیده کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.
    باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.
    لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
    چند تا از اصطلاحها:

1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.

2)حذف نهایی: معمولا 2 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .

3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست

4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود

5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.

6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو

7) سلف سرویس: غذا خوری

8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود
    سوالی بود در خدمتم

موفق باشید

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

هرچند که تاپیک احتمالا دوامی نمیاره منم چند سخنی خواهم گفت:
    دانشگاه=محل کسب تجربه! ... به نظر من شما اگه توی دانشگاه تجربه و البته معدل خوبی کسب نکنید انگار نه انگار که دانشگاه اومدید ... چرا؟ شما اگه بخواید فوق بخونید باید معدلت خوب باشه+تجربه های خوبی داشته باشید .. وقتی هنوز بلد نیستید دنبال یه مطلب خوب بگردید یا وقتی که استاد خوبی گیرتون نمیاد دیگه شما هم درس رو ول می کنید چه طور از خودتون انتظار داریدکه یه بایان نامه خوب بنویسید؟
    اگر بخواید بعدش وارد بازار کار بشید، باید معدلتون خوب باشه(فرض بر این که جزو استثنا ها نباشید و بارتی ندارید که در غیر این صورت اومدن به دانشگاه سراسری و خوب یک نمونه ی بارز خودآزاری هست!) و همچنین بلد باشید کارتون رو ارائه بدید ... مثلا اگه توی دانشگاه و خوابگاه نتونید با هم اتاقیاتون کنار بیایید چه جور می خواید دو فردای دیگه سر کار با همکارتون کنار بیایید .... وقتی نمی تونید از استادتون خوب نمره بگیرید دیگه چه جوری می خواید بعدا با رئیستون در مورد حقوق و مرخصی و.. صحبت کنید؟
    حتما و حتما و حتما کارهای غیر درسی هم انجام بدید .. توی گروهای هنری،فرهنگی،فیلم و موسیقی(البته اگر هنوز زنده مونده باشن!!!) شرکت کنید .. البته چون انتخابات مجلس در راه هست احتمالا فضا بازتر میشه(خوش به حالتون!!)
    اصلا دانشجوی یک بعدی نباشید .... تقریبا همه ی سال بالایی ها به ما می گفتند که مثل بچه دبیرستانی ها فقط دنبال جزوه و اینا نباشید مخصوصا ترم های اول که دروسی گلابی دارید!
    ولی بازم تاکید می کنم که درستون رو ول نکنید .. اول درس بعدش چیزای دیگه
    راستی اینو به خوابگاهی هم بگم که توی گردهمایی های شبانه زیادی شرکت نکنید که بدون این که بفهمید، ترم تموم شده! ... به شدت وقت گیر و بی فایده هست! .. الکی دور هم جمع میشید و چرت و برت میگید و توی چشم به هم زدنی کل کارشناسی تموم شده ... شبا که بی کارید چهارتا کتاب بخونید،برید سالن ورزش،فوتبال و... اینو جدی میگما!!! .. بعدش می بینید چهار سال از عمرتون رو گفتید بی بی گیشنیز سره!
    ولی این رو هم بدونید که حضور در خوابگاه به تجارب اجتماعی شما اضافه خواهد شد و به دردتون می خوره!
    امیدوارم موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها مرسی بابت تاپیک خوبتون اما داستان این اداره پست و اینا چیه؟ چرا راجع بهش چیزی تو سایت سنجش ننوشته؟؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

راستش بدک نبود شما سوال میپرسیدی ما جواب میدادیم : دی
    اما در حالت کلی یا خودت جزوه بنویس یا از دوستایی که خوش نویسن جزوه بگیر ، اما سعی کن تکالیفی که استادا ازت میخوانو آماده کنی ، حالا کپی یا هر چی
    و حتما از یه هفته مونده به یه امتحان درس خوندنو شروع کن

.
    موقع امتحانا مهمترین چیز خوندنه جزوه ی استاده ، بعد اگه وقت کردی کتاب
    اما عمقی بخون ، حفظ نکن ، عمق مطلبو یاد بگیر ، تا موقع خوندن برای ارشد مطالب جا افتاده باشه برات

17. 11 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •