تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: لاتاری گرین کارت امریکا (DV-2013)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با توضیحات شما متوجه شدم امکانش رو در صورت قبولی هم ندارم پس شرکت نمیکنم.

متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به تمامی عزیزان ایرانی هموطن خودم توصیه میکنم که با چشم باز و اطلاعات دقیق و داشتن تجربه و مدرک تحصیلی با کاربرد در آمریکا اقدام به مهاجرت به این کشور کنید. بنده با سابقه 8 سال زندگی عرض میکنم واقعا اینجا خرما خیر نمی کنند. بسیاری با صرف هزینه و وقت بسیار به اینجا میایند ولی بعد از مدتی که فهمیدند اینجا به دردشان نمی خوره یا بر میگردند و یا از روی آبرو و شاید کنف نشدن روشون نمی شه که برگردند. ایرانی های زیادی هستند که واقعا زندگی بسیار معمولی اینجا دارند که اگر این رو در کشور خودمون داشتند چه بسا بهتر بود که هر چه هست وطن است. ولی دوستان در نظر بگیرید ما ایرانی ها واقعا دوست داریم خودمونو بزرگ جلوه بدیم و بگیم که ما فلان هستیم و بهمان و بهترین جا اونجاییست که کسی زندگی شونو نمی بینه! باور کنید اینجا خبر خاصی نیست. نسل موفق ایرانیان در آمریکا درصد اندکی از نسلی بود که قبل از انقلاب برای تحصیل به اینجا اومد ولی به خاطر مسایل بعد از انقلاب اینجا موند. تفریبا 15 تا 20 درصدشون به خاطر تحصیلات و موقعیت بهتر آمریکا در اون زمان موفق شدند. باور کنید از همون نسل من اینجا راننده تاکسی میشناسم ولی وقتی میرند ایران میگویند ما اونجا فلان هستیم و بهمان. این شایعه که در مثلا در ناسا چندین درصد ایرانی هست دروغه البته ایرانی هم هست ولی شاید 1تا 2%. یا ایرانی بدبخت تو آمریکا نداریم دروغه. البته آدم موفق هم هست و لی نه اوچنان که با آب و تاب تعریف میشه. خلاصه دوستان اگر با آگاهی و مطالعه اقدام به مهاجرت نکنید به احتمال زیاد دچار سرخوردگی و شکست میشوید. باور کنید اینها دلشون به حال من و شما نسوخته که این جوری دارن ویزا میدهند. من خیلی از ایرانی ها رو میبینم که برای اینکه تو فامیل بگند فلانی رفت آمریکا ها! اقدام به این کار می کنند و بعد اینجا گیر می کنند. خیلی خانم هایی رو دیدم که با ایرانی مقیم ازدواج کرده بعد دیده همه داستان مال و اموال و زندگی طرف دروغ بوده حالا نه راه پس داره نه راه پیش. اینجا عمری کاره به نوعی برده کشی ولی چند سال طول میکشه تا بفهمید اینه مشکل. بازنشستگی بعد از 65 سالگی اون هم شاید که صحبت هایی هست که این عدد رو بالاتر هم ببرند شاید 70 سالگی که واقعا هنوز از همکارانم من اینجا در این 8 سال کسی رو ندیدم که تونسته باشه به اون سن برسه اکثرا زودتر از دنیا میرند. مورد بعد بیمه پزشکی هست که واقعا افتظاح تاریخه. اگر پول داری می تونی بخری اگر نه سرنوشت با خداست. من در این 8 سال کار با شغل مهندسی و با حقوق نسبتا خوب نه قادرم بیمه برای خانوادم تهیه کنم نه به تعطیلات ببرمشون شاید سالی 1 بار یک جایی نزدیک. این ها واقعیات این جامعه هست. ولی طول می کشه تا بفهمید که دیگه تا اون موقع واقعا آدم گیر می کنه. خیلی از ایرانی ها رو دیدم که بعد از چند سال میگند این چیزی نبود که براش اینجا اومدیم. خلاصه اینکه اگر برنامه و هدف خاصی رو اینجا دنبال می کنید مثل تحصیل اینجا می تونه خوب باشه وگرنه...

3. 9 کاربر از u3f_uah2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما مثل اینکه بازار کار رو توی ایران ندیدی؟یارو میگفت از 8 صبح بیا تا 6 بعد از ظهر اخرش هم ماهی 200 تومن چون سابقه کار نداری.نمی دونم این 4 سال ما تو دانشگاه واسه چی رفتیم.در مورد ویزای خدمات درمانی هم اینجا هم پول نداشته باشی درمان نمیشی.اتفاقا یکی از اشناها برده بود توی لاتاری مدرک تحصیلیش رو قبول نکردن ولی بهش فاند دادن که بره دانشگاه دوباره بخونه.خوبیش اینه که سربازیش رو رفته بود اگه پشیمون بشه راحت میتونه برگرده.در کل شانسیه اگه مجرد باشی و سربازی رفته باشی به امتحانش میارزه.

5. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

شما مثل اینکه بازار کار رو توی ایران ندیدی؟یارو میگفت از 8 صبح بیا تا 6 بعد از ظهر اخرش هم ماهی 200 تومن چون سابقه کار نداری.نمی دونم این 4 سال ما تو دانشگاه واسه چی رفتیم.در مورد ویزای خدمات درمانی هم اینجا هم پول نداشته باشی درمان نمیشی.اتفاقا یکی از اشناها برده بود توی لاتاری مدرک تحصیلیش رو قبول نکردن ولی بهش فاند دادن که بره دانشگاه دوباره بخونه.خوبیش اینه که سربازیش رو رفته بود اگه پشیمون بشه راحت میتونه برگرده.در کل شانسیه اگه مجرد باشی و سربازی رفته باشی به امتحانش میارزه.
    کلاً که به امتحانش می ارزه، ولی آمریکا از بیرون خیلی فانتزی و اینها به نظر میرسه، ولی داخلش یه اقلیت زندگی میکنند و یه اکثریت بردگی نوین، اینجام میگن از 8 صبح بیا تا 6 بعد از ظهر میز تمیز کن.
    ولی کلاً همچین خفن هم نیست، اوضاع اقتصادی هم الان خرابه...

7. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

دوستان ثبت نام کی دوباره شروع می شه؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان ثبت نام کی دوباره شروع می شه؟
    ماه october

سلام
    دوستان میخواستم ببینم اگه در قرعه کشی Dv برنده شدم، هزینه دریافت گرین کارت حدودا چقدر میشه و باید چه کار کنم که باطل نشه؟؟

من کارت پایان خدمت ندارم، این چه مشکلاتی می تونه برای من به وجود بیاره؟؟
    متشکرم از پاسختون
    Last edited by vahid javani; 03-08-2013 at 16:12.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم ببینم اگه برنده شدم، هزینه دریافت گرین کارت حدودا چقدر در میاد. و باید چه کار کنم که باطل نشه؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

ظاهراً 5-6 روز ديگه به آغاز ثبت نام لاتاري باقي نمونده
    دوستاني كه تجربيات جديد ازين قرعه كشي كسب كردن با بقيه به اشتراك بذارن
    ممنون ميشم

13. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

فقط دو روز دیگه ......

یک ماه مهلت ثبت نام داریم ؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

یا خدا
    یعنی ده دقیقه دیگه،بریم توو سایت واسه ثبت نام ؟؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •