تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 69

نام تاپيک: معرفی فروشگاه کلاهبردار گرین موبایل

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

ببینید نمی دونم شاید این شایعه یا واقعیت رو شنیده باشید که گوشی موبایل جی ال ایکس یک برد داره که می تونن شنود کنن حالا از روی سیم کارت هم می تونن ولی می گن این گوشی ها هم داره !!!

یا مثلا آمریکا یک سری برنامه واسه آندروید داره که می تونه اطلاعات رمز و این چیزا رو از توی گوشی ها با وصل شدن به اینترنت با گوشی رو به دست بیاره

حالا شما چهار تا فرم پر می کنی و می فرستی بره کاری داره که به اطلاعات شخصی دسترسی پیدا کنن؟؟؟
    از کجا معلوم شما اصلا وقتی توی سایت می ری اونا شروع به رصد کردن نکنن؟؟؟
    عزیز اگه قرار به برداشت اطلاعات شما باشه ، برداشت اطلاعات از طریق ISP خیلی باید راحت تر از یه سایت باشه... به قول رفیقمون مگه فیلم هندیه که بری تو یه سایت همه اطلاعاتو ورداره؟؟؟ : ))

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا پول بی زبون رو دست همه ندین
    ببینین چند تا شخص قابل اعتماد ازش خرید کرده باشه (تازه بازم صد در صد نیست)

4. این کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

فیلم هندی نیست و من می گم آقا شما داری فرم رو پر می کنی و ارسال می کنی از کجا معلوم اطلاعات دیگه هم از زیر پوست همین فرم ارسال نشه واسشون !!!

در ضمن من می گم آقا هر کسی پولش رو خوردن بره شکایت کنه ولی من اگر بخوام روزی هم شکایت کنم لااقل می رم از کافی نت این کار رو می کنم

یه چیز دیگه هم شنیدم در مورد اینکه سایت هایی که اومدن با کلمات غیر مرتبط گوگل رو داغون کردن مثلا شما می زنید مقاله هسته ای ولی یهو می رید تو یه سایت تبلیغاتی . شما می تونید از این سایت ها هم از طریق همین سایت پلیس فتا شکایت کنید

با تشکر

6. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sobijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    vienna

پيش فرض

فیلم هندی نیست و من می گم آقا شما داری فرم رو پر می کنی و ارسال می کنی از کجا معلوم اطلاعات دیگه هم از زیر پوست همین فرم ارسال نشه واسشون !!!

در ضمن من می گم آقا هر کسی پولش رو خوردن بره شکایت کنه ولی من اگر بخوام روزی هم شکایت کنم لااقل می رم از کافی نت این کار رو می کنم

یه چیز دیگه هم شنیدم در مورد اینکه سایت هایی که اومدن با کلمات غیر مرتبط گوگل رو داغون کردن مثلا شما می زنید مقاله هسته ای ولی یهو می رید تو یه سایت تبلیغاتی . شما می تونید از این سایت ها هم از طریق همین سایت پلیس فتا شکایت کنید

با تشکر
    دوست عزیز شما یا اطلاعی از تبادل اطلاعات و سیستمهای حک ندارین یا اینکه با این کلاهبرداره دوست هستید

داداش من آخه مگه میشه تا کسی به اطلاعات سیستمی شما دست پیدا نکرده محتویات هاردتون رو کپی کنه ؟؟؟

بابا نگین از این حرفها آدم خندش میگیره پس بفرمایید تویه هیچ سایتی نریم دیگه چون احتمال داره پلیس فتا دستی در اون سایت داشته باشه

نه داداش مردم رو نترسون و بزار به پولشون برسن ازین فیلمهای هندی تعریف نکن دوست من

البته قصد توهین و جسارت نداشتم ولی این صحبت شما امکان پذیر نیست

موفق باشید

دوستان حتما جتما از طریق سایت پلیس فتا از مرتضی یامی کلاهبردار شکایت کنید روزهای به دام افتادنش نزدیکه همچین جیک و پوکشو در بیارن که کیف کنه و دیگه ازین کارا نکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

والا بحث داره منحرف می شه ولی من نمی گم تو هر سایتی برید اطلاعات و رمز ها رو می برن من می گم وقتی یک فرم یا اطلاعاتی رو برای طرف ارسال می کنی شاید یه سری اطلاعات سیستمی ما هم واسش ارسال بشه

به هر حال هر کسی شکایت داره بره انجام بده و خیلی کار خوبی کردن که یه همچین چیزی راه انداختن

کاش یه کاری هم می کردن که به فروشگاه های اینترنتی مجوز و پروانه کسب می دادن که اعتماد سازی بیشتر می شد

داره خودمونی میشه sobijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    vienna

پيش فرض

سلام

والا بحث داره منحرف می شه ولی من نمی گم تو هر سایتی برید اطلاعات و رمز ها رو می برن من می گم وقتی یک فرم یا اطلاعاتی رو برای طرف ارسال می کنی شاید یه سری اطلاعات سیستمی ما هم واسش ارسال بشه

به هر حال هر کسی شکایت داره بره انجام بده و خیلی کار خوبی کردن که یه همچین چیزی راه انداختن

کاش یه کاری هم می کردن که به فروشگاه های اینترنتی مجوز و پروانه کسب می دادن که اعتماد سازی بیشتر می شد

دوستان حتما جتما از طریق سایت پلیس فتا از مرتضی یامی کلاهبردار شکایت کنید روزهای به دام افتادنش نزدیکه همچین جیک و پوکشو در بیارن که کیف کنه و دیگه ازین کارا نکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پلیس فتا کم کم داره دست این کلاهبردار هارو کوتاه میکنه حالا کار ندارم کارشون خوبه یا نه ولی انصافا از این نظر دستشون درد نکنه که حداقل خیال آدم راحت میشه و هر لحظه تویه نت مورد کلاهبرداری مشاهده بشه ازین طریق میتونیم گزارش بدیم

مثل یه شکایت نامه آنلاین و بدون هزینه

مخصوصا الان که اولشه کار این مرتضی یامی کلاهبردار رو میسازن شاید یه جایزه ای هم به ما بچه های این تاپیک بدن

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

حرفهای sobijoon تایید میشه
    همینجوری الکی هم نیست که اطلاعاتتون رو بردارن
    اینجوری باشه کلا تو هیچ سایتی عضو نشیم و پستم ندیم ممنکه زیر پوستی اصلاعاتمون رو بردارن

11. این کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من دنبال مرتضی یامی هستم آگهی هم دادم اگه اومد دادگاه که هیچ اگه نیومد تمام اموال و داراییهاشو توقیف می کنم

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام من دنبال مرتضی یامی هستم آگهی هم دادم اگه اومد دادگاه که هیچ اگه نیومد تمام اموال و داراییهاشو توقیف می کنم
    دقیقا چکار کردین ؟
    شکایت کردین اگهی دادین ؟
    تو این سایتهای نیازمندی رایگان اگهی دادین ؟
    کلا غیر شکایت باشه بعدا ممکنه ازش به ضررتون استفاده کنه
    قانونی پیش برین امیدوارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من کاملا قانونی شکایت کردم و تمام همدستهاشو گرفتم و به هر کدام نزدیک یک سال زندانی بریدن الان هم دنبال مرتضی یامی هستم از سمت آکاهی رباط کریم
    لینک آگهی احضاریه دادگاه رو می زارم ببینید الان هم اکه این پست رو خودش می خونه توصیه می کنم بیاد دادگاه رباط کریم شعبه 4 دادیاری برای توضیح
    اگه هم نیاد به نفع من حدود 60 میلیون تومان سند ملکی توقیف می شه
    من با کسی شوخی ندارم الکی هم پست نمی دم این آخرین اخطار منه که بیاد از خودش دفاع کنه والا دوستانی دارم که می تونم به 7 سال زندان محکومش کنم
    و یک کاری کنم تا آخر عمر به خاطر 1 یا 2 میلیون فراری باشه

15. این کاربر از jamshidzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •