تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 152 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه تبلته و نه موبایل ! تو جیب هم جا نمیشه این دیگه چیه!!!!
    نi بابا خوبه تو جیبم جا میشه :

بچه ها فکر کنم با توجه به باتریش جز گوشی هایی قرار میگیره که بهترین باتری ها رو داره
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    این تشخیص دست خط یعنی چی ؟ تو گوشی های دیگه اندروید هم هست ؟

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

فلش رو ساپورت نمیکنه
    من نفهمیدم این فلش چی داره که همه این جوری بهش گیر میدن !!! :||

به عنوان مثال در تبلت ها آیپد اول،اولا که وزن آجر رو داشت و ثانیا اصلا دوربینی نداشت اما بعد از اینکه سامسونگ،گلکسی تب رو داد بیرون و روش دوربین گذاشت و بقیه شرکتا هم به تقلید از سامسونگ روی تبلت دوربین گذاشتن و آخرین تقلید رو هم خود اپل انجام داد و روی تبلتش دوربین گذاشت
    خود سامسونگ ایده گلکسی تب رو اگر از آیپد نسل اول نمیگرفت فروشش تو بعضی کشور ها متوقف نمیشد
    والا ما که وزن آجری احسا نکردیم ! اتفاقاً خیلی هم سبک بود به نسبت گوشی های آندروییدی که به اسم صفحه نمایش های 4" ــی آجر 3سانت تحویل مردم میدن

4. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ولی مشکل اینجاست که Ah-IPS که روی iPhone 5 هستش 329ppi قدرتشـــه !
    در حالی که Super AMOLED HD ـــه سامسونگ با این همه تبلیغات فقط 285ppi ـــه
    عزیز نت 5.3 اینچه اون آیفونی که شما میگی خیلی کوچکتر از این سایزه ، معلومه که تراکمش میره بالا چیزه عجیبی نیست .
    اپل هر وقت تونست این تراکم رو تو صفحه 5.3 جا بده اون وقت مرده

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

اما اپل اینقدر تحت تاثیر تبلیغات و اپ استور و این شکایت و شکایت بازی ها شده اپل، از طریق خود محصولاتش نشده
    اپل تازه حدودای یکی دو ساله زده تو خط این شکایت و اینا ، اونم از اون وقتی که سامی تصمیم گرفت شاخ بشه :-" : دی
    من خیلی از حرف های کسانی که طرفدار دو آتیشه اپل هستم پرسیدم که آقا این گوشی شما مثلا(به عنوان مثال) فلش رو ساپورت نمیکنه بعد طرف به جای این در مورد این موضوع صحبت کنه میگه در عوضش اپ استور داره.آخه چه ربطی داره؟
    اگه واقعا حقیقت داره حرفتون باید بگم که عذر میخوام اما اون فن 2 آتیشه ابلهی بیش نبوده :-" اپ استور داره؟؟؟ اندروید مارکت نداره احیانا؟؟؟ : دی
    نکته ای که بهش توجه نمیکنین اینه که سیاست اپل اینه که تا یک چیزی 100% پرفکت نباشه ، استفادش نمیکنه...
    فلش در حال حاضر چیزیه که روی صفحه های تاچ اصلا چیز جالبی نخواهد بود... فلش با موسه که می تونه کارایی های زیادی داشته باشه... و به همین دلیل تا زمانی که فلش روی صفحه های تاچ به کارآمدی با موس باشه ، اپل ازش استفاده نمیکنه...
    به عنوان مثال در تبلت ها آیپد اول،اولا که وزن آجر رو داشت و ثانیا اصلا دوربینی نداشت اما بعد از اینکه سامسونگ،گلکسی تب رو داد بیرون و روش دوربین گذاشت و بقیه شرکتا هم به تقلید از سامسونگ روی تبلت دوربین گذاشتن و آخرین تقلید رو هم خود اپل انجام داد و روی تبلتش دوربین گذاشت
    واقـــــعا دوربین قوی ، روی یه دستگاه مثلا 7 اینچی ، به چه درد میخوره؟؟؟ آدم مثلا میخواد بره کوه ، اون جا چارتا عکس بگیره... با تبلـت؟؟؟ :-اس اس : دی با گوشی میشه ولی تبلت !!!
    دوربین هم اپل توی آیپد 2 ، دیدین که 0.7 مگاپیکسلی داد : دی یعنی همونی که روی آیپاد تاچ 4 بود... اون هم نه واسه ی عکس برداری ، بیشتر واسه ی اپلیکیشن هایی که دوربین میخوان ، یا واسه بعضی مواقع که آدم ضروری نیاز داره تا یه عکس ، هرچند بی کیفیت بگیره...
    ضمنا یا ایهاالناس ، خواهشا صحبت اینکه اپل تقلید کرده رو نکنین... چرا؟؟؟ چون اپل بود که برای اولین بار گوشی فول تاچ زد ، و اگه اپل این کارو نمیکرد شاید هنوز هم هیچ شرکتی ریسک تولید گوشی فول تاچ رو نمی کرد...

8. این کاربر از Fenix. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حسام عزیز.من چند بار گفتم که فلش رو به عنوان مثال گفتم.به هرحال واسه حرفم باید مثال بیارم
    عزیز جان به این خاطر احساس سنگینی آیپد رو احساس نکردی چون فکر میکنم طولانی مدت دستت نگرفتی.من وزن زیادش از همون اول اذیتم کرد.البته خوب شد که نخریدم
    گفتم این کپی برداری و شکایت همش تبلیغاته.توی دنیای کامپیوتر که همه چیز رو اپل اختراع نکرده.پس اگه از چیزای دیگه اپل استفاده میکنه پس اونم داره کپی برداری میکنه

اپل تازه حدودای یکی دو ساله زده تو خط این شکایت و اینا ، اونم از اون وقتی که سامی تصمیم گرفت شاخ بشه
    دقییقا همینی هست که شما میگید.گاهی اوقات این شکایت ها با همین هدفی که شما میگید انجام میشه نه صرفا برای اعتراض به کپی برداری.چونکه توی این یکی دوساله سامسونگ یه پیشرفت قابل توجهی داشته.در این مورد شک نکن.من قبلا از مارک سامسونگ اصلا خوشم نمیاد الانم نمیخوام طرفداری محض کنم اما میگم اپل از اینکه سامسونگ این هم پیشرفت کرده نگرانه
    واقـــــعا دوربین قوی ، روی یه دستگاه مثلا 7 اینچی ، به چه درد میخوره؟؟؟ آدم مثلا میخواد بره کوه ، اون جا چارتا عکس بگیره... با تبلـت؟؟؟ :-اس اس : دی با گوشی میشه ولی تبلت !!!
    منم موافق این نیستم که شرکتا به خاطر دوربین قوی تر بخوان قیمت تبلت رو ببرن بالا اما میگم بلاخره اپل هم مجبور شد و این کارو کرد.حالا چه میخواد دوربینش ضعیف باشه چه قوی.اصل حرف منم اینکه اپل هم مجبور شد که بلاخره بزاره.چرا؟چون بقیه شرکتا گذاشته بودن

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

یه خبر خوب ویه خبر بد

خبر خوب اینکه در تستهای بنچمارک این گوشی تونسته امتیاز 3624 رو کسب کنه که ظاهرا واسه s2 حدود 3هزاروپانصد وخورده ای بوده
    وخبر بد اینکه قیمتش از آیپد 2 هم گرونتره طوری که دردانمارک 1066دلار,در نروژ1052 دلار,در سوئد 929دلارودر فنلاند 1133 دلار قیمت خورده
    (به نظر من اگه با این قیمتها بخواد بفروشه شکست میخوره چون عملا با این قیمت در دسته تبلتها قرار میگیره که در اون کلاس انتخابهای بهتری هست)

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

این تاپیکو کی زدی من ندیدم

خبر خوب اینکه در تستهای بنچمارک این گوشی تونسته امتیاز 3624 رو کسب کنه که ظاهرا واسه s2 حدود 3هزاروپانصد وخورده ای بوده
    وخبر بد اینکه قیمتش از آیپد 2 هم گرونتره طوری که دردانمارک 1066دلار,در نروژ1052 دلار,در سوئد 929دلارودر فنلاند 1133 دلار قیمت خورده
    (به نظر من اگه با این قیمتها بخواد بفروشه شکست میخوره چون عملا با این قیمت در دسته تبلتها قرار میگیره که در اون کلاس انتخابهای بهتری هست)
    قیمت gs2 هم همینطوری بالا بود (تمام گوشیها اولش همینه )

بعد یه مدت قیمتش میاد پایین تا دوماه دیگه هم وارد بازار بروبچ وایکینگ ها میشه

7.7 هم تا آخر امسال (میلادی) 3ماه دیگه البته اون قیمتش از نوت کمتره

(میتی آسفال 6 هم اومده برو دانلود کن )

سلام ا

12. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

با این قیمت فقط جای زدن اسمایل بسیار زیبای :-Ss هست : دی قدرت سخت افزاری A5 پر پر میکنه اینو...
    سابقا قرار بود ارزون تر از GS II باشه ها :-" : دی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه با این قیمت ها بخواد بیاد اصلا نمیتونه موفق باشه ! قرار بود قیمتش بین s1 و s2 باشه !

15. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

1000 دلار ! حالا میگیم خیلی افت قیمت میکنه و میشه 700 دلار ! تو ایران بالا 800
    والا گالاکسی اس 2 بهتره ! از من گفتن بود

17. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •