تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 56 از 56

نام تاپيک: مشاوره برای خرید نوت بوک تا 1.600

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

اساتید گرامی واسه بودجه حدود 1500 شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    y570
    n55sf
    6177
    vaio f22 (یه کانفیگ داره حدود 1500)

میدونم گرافیک سه تای اول در یک سطحن ولی سونی پایین تره. در عوض صفحه نمایش سونی و بعدش اسوس بهتره و اون دوتای دیگه در یک حدن.
    من حدود کارم ایناست: فیلم دیدن و وبگردی و بعضی نرم افزار های کاملا معمولی و بازی کردن اونم درحد fifa11 , need for speed, call of duty . میدونم که اینا بازیهای سنگینی نیستن و حتی سونی هم راحت اینا رو جواب میده.
    قصد داشتم سونی رو بگیرم ولی کانفیگ سه تای دیگه قوی تره. البته اینطور شنیدم که سونی یه خورده صداش و گرماش بیشتره در مورد صحتش مطمئن نیستم.بعضی ها هم میگن سونی فقط پول مارکشه.

با این اوصاف و اینکه تقریبا در یک سطح هستن این مدلا و همه هم خوبن. میخواستم نظر شما رو بدونم به صورت رتبه بندی. من میخوام روزی 4 تا 5 ساعت روشن باشه و حداقل 4 سال داشته باشمش. کدوم یک کیفیت ساختش و دوامش از همه بهتره. خواهشا رتبه بندی کنید بر اساس نظری که دارین. ممنون میشم اگه صریحا نظرتونو بگید. یا اگه مدل دیگه ای مدنظرتونه ولی پولش بیشتر از 1500 تا 600 نشه.

خلاصه فکر کنید میخواین داداش خودتونو راهنمایی کنین
    .
    .
    .
    خوب Lenovo Y570 صفحه نمایشش یکم مات هستش و شما بهتره به فکر صفحه نمایش Glare باشی.....اما هم برند خوبی هست هم حسابی کار میکنه

مدل Asus N55SF هم مدل خوبی هستش هنوز به اون صورت فراگیر نشده که بدونیم نقاط ضعف و قوتش دقیق چی هستش...اما صفحه نمایش HD + باعث شده هم کیفیتش بهتر شده هم زاویه دید....کیبوردش تا حدی عین سری N دیگه Asus هستش...اما کانفیگ خوبی داره و یه ایرادش هم براق بودنه بدنه هستش

مدل HP DV6 - 6177ee هم مدل جدید از سری Pavilion DV6 محسوب میشه که جز مقدار رم گرافیک و رنگ بدنه چیز خاصی بهش اضافه یا کم نشده....عین 6070 میمونه با یکم تغییرات

مدل Sony VPC - F22 هم سری خوب و زیبا و ظریفی از سونی هستش....سونی درسته تا حدود پول مارک میخوره اما همه قبول دارن که تو طراحی کم نمیزاره واقعا هم ظریف کار میکنه فقط همیشه تو کانفیگ زدن از باقی برند ها عقبتر هستش.....ایراد این مدل هم براق بودن و گرافیک نچندان قوی هست
    .
    .
    .
    برند دیگه که MSI GX680 هم هست مزیتش ساپورت 16 گیگ رم هستش به نظر من....قیافش عین اسباب بازیه...
    .
    .
    .
    اگه بخوایم بر اساس برند دسته بندی کنیم این نظر شخصی منه که میزنم :

Sony VPC - F22

Asus N55SF

HP DV6 - 6177ee

Lenovo Y570

اما بر اساس کانفیگ و ارزش خرید :

Asus N55SF

Lenovo Y570

HP DV6 - 6177ee

Sony VPC - F22

2. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    والا همه ی نظرارو استید محترم دادن و ما استفاده کردیم .
    من خودم به شخصه عاشق Y570 هستم ولی کانفیگ اصلی ی که تو خود سایت لنوو هست و با هارد SSD و . . . موجوده نه این مدلی که سازگار وارد کرده .

من مدل N55 SF رو از نزدیک دیدم ولی خاموش بود و با صفحه کلیدشم کار کردم و همچنان ایراد صفحه کلید سری N رو داره (کلید های نزدیک به هم ) ولی صفحه کلیدش مثل N53 SN نرم نیست (نمیدونم میدونی یا نه ولی وقتی کلید H رو کیبورد N53 رو فشار میدیم تا کلید P داخل میره ولی زده نمیشه ها)
    و یه ایراد دیگه ای هم که داره اینه که اثر انگشت روش زیاد میمونه و یه مقدار درد سر های تمیز کردن تو این مدل زیاده .

پیشنهاد من هم N55 SF هست .

4. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

y570
    n55sf
    6177

میدونم گرافیک سه تای اول در یک سطحن ولی سونی پایین تره. در عوض صفحه نمایش سونی و بعدش اسوس بهتره و اون دوتای دیگه در یک حدن.
    من حدود کارم ایناست: فیلم دیدن و وبگردی و بعضی نرم افزار های کاملا معمولی و بازی کردن اونم درحد fifa11 , need for speed, call of duty . میدونم که اینا بازیهای سنگینی نیستن و حتی سونی هم راحت اینا رو جواب میده.
    قصد داشتم سونی رو بگیرم ولی کانفیگ سه تای دیگه قوی تره. البته اینطور شنیدم که سونی یه خورده صداش و گرماش بیشتره در مورد صحتش مطمئن نیستم.بعضی ها هم میگن سونی فقط پول مارکشه.

با این اوصاف و اینکه تقریبا در یک سطح هستن این مدلا و همه هم خوبن. میخواستم نظر شما رو بدونم به صورت رتبه بندی. من میخوام روزی 4 تا 5 ساعت روشن باشه و حداقل 4 سال داشته باشمش. کدوم یک کیفیت ساختش و دوامش از همه بهتره. خواهشا رتبه بندی کنید بر اساس نظری که دارین. ممنون میشم اگه صریحا نظرتونو بگید. یا اگه مدل دیگه ای مدنظرتونه ولی پولش بیشتر از 1500 تا 600 نشه.

1. از نظر دیزاین:
    n55 خیلی زیباست بخصوص رنگ مشکی-نقره ای که من دیدم فوق العاده بود
    dv6
    y570
    f22 نه زیبایی! نه ظرافت! از سونی واقعا بعید بود چنین دیزاین بدی در مقایسه با سری f1
    وحشتناکه بخصوص رنگ مشکیش که وقتی بسته میشه مثل جعبه آچاره!

2. از نظر کیفیت ساخت:
    نمیشه مدلهای جدید را مقایسه کرد ولی کلی میشه گفت
    asus
    lenovo
    sony
    hp

3. از نظر صفحه نمایش:
    f22 صفحه نمایشش خیلی خوبه و یکی از معدود مدلهای full hd در بازار
    n55 صفحه نمایش hd+ داره و روشنایی و کنتراستش خیلی خوبه
    dv6
    y570

4. از نظر کارایی ایسوس بهتره و همچنین امکاناتی داره که منحصر بفرده
    مثل power4gear, fast boot, splendid, express gate , ....

رده بندی من با توجه به کانفیگ،کیفیت و قیمت:
    n55
    dv6
    y570
    f22

6. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این لپ تاپ با این مشخصات تویه بازار موجود هست یانه اگه آره خوبه یا بد واسه کارهای گرافیکی و گیم؟؟؟

ارسال سایت فروشنده ممنوع
    آخرین اخطار
    Pami
    Last edited by Pami; 03-10-2011 at 16:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پیشنهاد من اچ پی 6177 یا 6199 بخاطر اچ پی بودن و گرافیک قدرتمند و کانفیگ عالی
    خودم اچ پی 6090 رو امروز خریدم و دارم از هر لحظه استفاده کردنش لذت می برم

9. این کاربر از babak_2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

y570
    n55sf
    6177

برای کار های شما همه ی مدل ها به راحتی پاسخ گو خواهند بود
    بستگی داره چه فیلم هایی رو میبینی و با چه کیفیت و رزولیشنی میخواهی بازی کنی

مدل سونی رو فقط زمانی که فیلم های FULLHD میخواهی تماشا کنی پیشنهاد میکنم که فوق العادست ، در غیر این صورت مدل ایسوس N55

پس نظر شخصی من
    اگر رزولیشن تصویر برای بازی ها و یا فیلم مهم نیست ، مدل ایسوس N55
    و اگر فیلم ها و بازی های FULL HD رو دوست داری مدل سونی

11. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •