خب از بحث دوستان استفاده کردیم، فقط اگه ممکنه حالا باهم به یه نتیجه ای برسیم تا یه مادربورد با کیفیت و خوب بگیرم، چون واقعیتش یه خورده گیج شدم تو انتخاب مادربورد، البته خودمم تو این مدت حسابی تحقیق کردم، ولی اصلا به یه نتیجه ی قطعی نرسیدم.
دوستان قبلا به من biostar TP67XE پیشنهاد کرده بودن، که البته ظاهرا کمیاب هم هست. حالا یعنی Z68 واسه اورکلاک بهتر جواب میده؟ اگه میشه دوستان بهم یه مادربورد عالی که امکانات و ساپورت خوبی داشته باشه رو بگن تا اگه احیانا بایو استار رو پیدا نکردم اونو بخرم.
در مورد هارد این 1Tera sata3 Seagate چنده؟ این خوبه یا Samsung F3 که اکثرا دوستان اینروزا پیشنهاد میدن؟
با رم 4 گیگ Apacer واسه گیم کم نمیارم؟
کیس زیاد نمیخوام هزینه کنم دوروبر 40-50 تومن فکر کنم کافی باشه، فعلا یه مگنوم2 رو میدونم خوبه ولی اونم ظاهرش زیاد شیک نیست، X-3 هم که میگن کیس حرفه ای نیست، در آینده من به احتمال زیاد، کولر هم نصب میکنم خلاصه از هر جهت کیس خوب و مناسبی باشه و امکانات خوبی داشته باشه و در همین رنج قیمت باشه لطفا.
یه بار دیگه سیستم رو میگم لطفا بررسی کنید که آیا سیستم خوبیه، ممنون میشم قیمتهای الان قطعات رو هم بگین، چون دو سه روزه دیگه میرم که سیستم رو بخرم.
cpu: core i5 2500k
MB: Biostar Tp67Xe or what ever you say

VGA: gtx560Ti or gtx560 or 6950 2G
Ram: Apacer 4G DDRIII 1333 (اگه خوب نیست بگین، رم 1600 4 گیگ خیلی گرونتره؟)
Monitor: LG 22" W2261vp (اگه تو رنج قیمت این مانیتور بهتر سراغ دارین بگین)
HDD: 1Tera Samsung F3 or Seagate sata3
keyboard+mouse: A4Tech
Speaker: Edifier (از این مارک یه اسپیکر دوروبر 30-40 تومن با کیفیت عالی چی سراغ دارین؟)
ODD: lite on
case Magnum II or ?
Power: ؟
لطفا واسه سیستمم یه پاور خوب با توان درخور این سیستم بهم معرفی کنید که اگه اورکلاک کنم هم خوب جواب بده، اگه قیمتشم زیاد گرونه نره که دیگه بهتر.
با تشکر