تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 140

نام تاپيک: خرید سیستم تا 1.100.000 تومن

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قربون دهنت داداش.
    من رفته بود یه آزراک بخرم. قیمتش با چیپ یکسان 30 تومن کمیتر از گیگا بود.
    صاحب مغازه از دوستام بود. گفت عجب آدمای......هستند این آواژنگی ها قیمت یه مادربردی که الان 10 دلار اومده پایین هنوز داره به قیمت قبل میده!!!!
    دقیقا! برای فهمیدن این چیزا باید آشنا داشته باشید...

منم دوستی دارم 30 ساله در کار سخت افزاره..ASROCK رو اون بهم پیشنهاد داد..

البته من PRO3 شو خریدم..ولی EXTERME 4 , eXTERME 6 هم عالی هستن واسه sli و گراس..PRO3 SLI نداره.

خازن های ژاپنی...

این ASUS و GIGA خیلی خرص دارن توی ایران وارد کننده هاشون! همش زیر سر اوناس این قیمت ها..

ولی وارد کننده ASROCK میگه باید این مین رو این قیمت بدید! ولی مگه قبول میکنن؟

بعد میشینن هی از ازراک بد میگن!

گیگا و ایسوس رو کردن غول!

البته ASUS مسلما یکی از غول های مین هست ولی نه با این قیمت ها...

مثل همون زماتی که هارد های مکستور رو توی ایرات غول کرده بودن...حول و حوس سال های 77-78

یا سال هایی که سی دی رایتر ASUS غول یکه تاز بازار بود اونم واسه هیچی!

2. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

باید دوستان هم دقت کنند که بحث عرفان و علی و بنده حقیر سر کیفیت پایین ایسوز و گیگا نیست!!!
    بلکه به دلیل اینکه وارد کننده قوی دارن تونستن تمام بازار رو تسخیر کنن.
    به قول علی این هم یه موجه. میاد و میره.
    بهتون قول میدم وقتی مادربردهای دیگه هم جاشون باز بشه توی بازار] همون فروشنده ای که تا دیروز از گیگا و ایسوز بد می گفت شرو میکنه به توی سرش زدن!
    پس نباید روی حساب اینکه یه جنسی زیاده یا چند تا فروشنده میگن خوبه، بقیه برندها رو نادیده گرفت.
    من چند وقت پیش یه فاکسان خریدم. فروشنده نداشت و گفتم برام بیاره!
    بستم روی یه سیستم و تا حالا هم به خوبی داره کار میکنه.
    آزراک رو خیلی از فروشنده ها فقط به خاطر اینکه بیشتر جنسهای توی انبارشون گیگا و احتمالا ایسوزه و می خوان ازشون خلاص بشن، وقتی میری مین آزراک بخری بهت میگن بابا اصلا مین خوبی نیست بیا اینو ببر. خیلی بهتره.
    در مورد گارانتی آواژنگ و نوع خدماتش هم با دوستان دیگه موافقم، ولی خب اگه یه چرتکه بندازیم میبینیم که با اون پول اضافه ای که دارن می گیرن، باید خیلی بهتر از این سرویس بدن.
    .......راستی بنده خدا صاحب تاپیک فکر کنم دیگه قهر کرده و رفته. خبری ازش نیست....

4. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    در هر صورت دوست گرامی شما در ابتدا حتماً به فکر سی پی یو باش بعد از اون به گرافیک فکر کنم و در نوبه سوم بیشترین سرمایه گذاری رو روی مادربرد انجام بده
    رم سیستم هم میتونی فعلاً 4 گیگ بگیری
    پیشنهاد بنده هم مثل بقیه دوستان هست یه مادربرد اسوس سری Z68 با سی پی یو 2500K و گرافیک 570 اگه نشد باز هم طرف ای تی آی نرو و 560 TI رو بگیر برند زیاد مهم نیست این نکته خیلی مهمی هست دوست گرامی حتماً به گارانتی دقت داشته باشه که معتبر باشه ولی پول زیادی از شما بابت گارنتی نگیرن مثل شرکت آواژنگ و ...
    بقیه چیز ها هم به نظر من سلیقه ایی هست هارد رو بهتر هست 1 ترابایت ساتا 3 از برند سیگیت بگیری که ارزونتر هست و مطمئن باش که از لحاظ کارایی چندان با وسترن بلک ساتا 3 تفاوتی نداره مخصوصاً اینگه حدود 2 برابر وسترن گرونتر هست

فعلاً چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه
    خب از بحث دوستان استفاده کردیم، فقط اگه ممکنه حالا باهم به یه نتیجه ای برسیم تا یه مادربورد با کیفیت و خوب بگیرم، چون واقعیتش یه خورده گیج شدم تو انتخاب مادربورد، البته خودمم تو این مدت حسابی تحقیق کردم، ولی اصلا به یه نتیجه ی قطعی نرسیدم.
    دوستان قبلا به من biostar TP67XE پیشنهاد کرده بودن، که البته ظاهرا کمیاب هم هست. حالا یعنی Z68 واسه اورکلاک بهتر جواب میده؟ اگه میشه دوستان بهم یه مادربورد عالی که امکانات و ساپورت خوبی داشته باشه رو بگن تا اگه احیانا بایو استار رو پیدا نکردم اونو بخرم.
    در مورد هارد این 1Tera sata3 Seagate چنده؟ این خوبه یا Samsung F3 که اکثرا دوستان اینروزا پیشنهاد میدن؟
    با رم 4 گیگ Apacer واسه گیم کم نمیارم؟
    کیس زیاد نمیخوام هزینه کنم دوروبر 40-50 تومن فکر کنم کافی باشه،‌ فعلا یه مگنوم2 رو میدونم خوبه ولی اونم ظاهرش زیاد شیک نیست، X-3 هم که میگن کیس حرفه ای نیست، در آینده من به احتمال زیاد، کولر هم نصب میکنم خلاصه از هر جهت کیس خوب و مناسبی باشه و امکانات خوبی داشته باشه و در همین رنج قیمت باشه لطفا.
    یه بار دیگه سیستم رو میگم لطفا بررسی کنید که آیا سیستم خوبیه،‌ ممنون میشم قیمتهای الان قطعات رو هم بگین، چون دو سه روزه دیگه میرم که سیستم رو بخرم.
    cpu: core i5 2500k
    MB: Biostar Tp67Xe or what ever you say
    VGA: gtx560Ti or gtx560 or 6950 2G
    Ram: Apacer 4G DDRIII 1333 (اگه خوب نیست بگین، رم 1600 4 گیگ خیلی گرونتره؟)
    Monitor: LG 22" W2261vp (اگه تو رنج قیمت این مانیتور بهتر سراغ دارین بگین)
    HDD: 1Tera Samsung F3 or Seagate sata3
    keyboard+mouse: A4Tech
    Speaker: Edifier (از این مارک یه اسپیکر دوروبر 30-40 تومن با کیفیت عالی چی سراغ دارین؟)
    ODD: lite on
    case Magnum II or ?
    Power: ؟
    لطفا واسه سیستمم یه پاور خوب با توان درخور این سیستم بهم معرفی کنید که اگه اورکلاک کنم هم خوب جواب بده، اگه قیمتشم زیاد گرونه نره که دیگه بهتر.
    با تشکر

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

قابل توجه دوستان حامد و علی که حرف ها و بحث های تکراری میکنن لطفا اگر وارد بحث میشن کل صفحات رو بخونید چون جواب سوال های شما و برداشت های اشتباه شمارو قبلا جواب داده شده ازراک کلا برند ارزونی هست و قیمت جهانی هم از بقیه برند ها بایین تر ولی این برند هم در ایران وارد میشه خیلی روی قیمتش میاد قبلا کامل توضیح دادم

(دوست عزیز یک دونه جنس هر چی خواستی بگو که از اون ور وارد شده باشه و قیمت جهانی داشته باشه کدوم جنس؟! هیچ جنسی در ایران وارد نشده که قیمت جهانی یکی باشه بدلیل خیلی چیزها
    خود ازراک هم همینطور اصلا با قیمت جهانی یکی نیست مثلا ازراک که قیمت جهانی از برند های دیگه کمتره مثلا ASRock P67 Extreme4=220 اونجا 150 هست ASRock Fatal1ty P67 اینجا 330 هزار تومان اونجا 170 قیمته یا همه برند های دیگه قیمت جهانی مثل گیگا بالاتره)

7. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خب از بحث دوستان استفاده کردیم، فقط اگه ممکنه حالا باهم به یه نتیجه ای برسیم تا یه مادربورد با کیفیت و خوب بگیرم، چون واقعیتش یه خورده گیج شدم تو انتخاب مادربورد، البته خودمم تو این مدت حسابی تحقیق کردم، ولی اصلا به یه نتیجه ی قطعی نرسیدم.
    دوستان قبلا به من biostar TP67XE پیشنهاد کرده بودن، که البته ظاهرا کمیاب هم هست. حالا یعنی Z68 واسه اورکلاک بهتر جواب میده؟ اگه میشه دوستان بهم یه مادربورد عالی که امکانات و ساپورت خوبی داشته باشه رو بگن تا اگه احیانا بایو استار رو پیدا نکردم اونو بخرم.
    در مورد هارد این 1Tera sata3 Seagate چنده؟ این خوبه یا Samsung F3 که اکثرا دوستان اینروزا پیشنهاد میدن؟
    کیس زیاد نمیخوام هزینه کنم دوروبر 40-50 تومن فکر کنم کافی باشه،‌ فعلا یه مگنوم2 رو میدونم خوبه ولی اونم ظاهرش زیاد شیک نیست، X-3 هم که میگن کیس حرفه ای نیست، در آینده من به احتمال زیاد، کولر هم نصب میکنم خلاصه از هر جهت کیس خوب و مناسبی باشه و امکانات خوبی داشته باشه و در همین رنج قیمت باشه لطفا.
    یه بار دیگه سیستم رو میگم لطفا بررسی کنید که آیا سیستم خوبیه،‌ ممنون میشم قیمتهای الان قطعات رو هم بگین، چون دو سه روزه دیگه میرم که سیستم رو بخرم.
    Speaker: Edifier (از این مارک یه اسپیکر دوروبر 30-40 تومن با کیفیت عالی چی سراغ دارین؟)
    case Magnum II or ?
    لطفا واسه سیستمم یه پاور خوب با توان درخور این سیستم بهم معرفی کنید که اگه اورکلاک کنم هم خوب جواب بده، اگه قیمتشم زیاد گرونه نره که دیگه بهتر.
    با تشکر
    سیستم خوبیه سری z و p در اورکلاک مثل هم هستند اورکلاک قویتر و حرفه ای تر بستگی به مادربرد داره که معمولا هر چی مادربرد گرون تر باشه اورکلاک قویتر و با بایداری بیشتری داره

هارد سامسونگ کمیابه و سیگیت 68 تومان

رم در بازی به 4 هم نمیرسه

باور 700 هم خوبه برای این سیستم

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

Asrock سومین مین برتر دنیاس حتی اگه برند ارزونی باشه! ارزون بودنش دلیل برتر بودن ایسوس و گیگا نیست.

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

case Magnum II or ?
    با تشکر

داداش شما گه میخوای اور کنی..کیس خوب بخر! 40 تومن کیس؟

یه کولر مستر بخر خیالتو راحت کن

رمم 1600 بخر..1333 ارزش نداره..

پاور ترمالتک بگیر...کلا بیخیال گرین بشو!

مانیتور توی چه رنجی میخوای؟

مین هم پیشننهاد من اکسترم 4 یا 6 ازراک هست که برای اور فوق العادس...خواستی آدرس میدم یه جای معتبر بری بخری..
    Last edited by Ali_softcenter; 09-09-2011 at 17:35.

10. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

Asrock سومین مین برتر دنیاس حتی اگه برند ارزونی باشه! ارزون بودنش دلیل برتر بودن ایسوس و گیگا نیست.
    موافقم!

داداش شما گه میخوای اور کنی..کیس خوب بخر! 40 تومن کیس؟

یه کولر مستر بخر خیالتو راحت کن
    درسته بهتره بیشتر از 40 تومن هزینه بشه برای سیستم های حرفه ای...
    البته با اضافه کردن فن میشه کولینگ رو قوی تر کرد.

رمم 1600 بخر..1333 ارزش نداره..
    در گیمینگ 1333 با 1600 فرقی نداره تقریبا...

12. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

قابل توجه دوستان حامد و علی که حرف ها و بحث های تکراری میکنن لطفا اگر وارد بحث میشن کل صفحات رو بخونید چون جواب سوال های شما و برداشت های اشتباه شمارو قبلا جواب داده شده ازراک کلا برند ارزونی هست و قیمت جهانی هم از بقیه برند ها بایین تر ولی این برند هم در ایران وارد میشه خیلی روی قیمتش میاد قبلا کامل توضیح دادم
    داداش اگه بحث تکراریه، شرمنده

14. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من همچی برداشتی نداشتم اصلا بحث این نیست که ازراک خوبه یا نه!!!! بحث تکراری و اشتباه شما اینه که میگی با قیمت جهانی نزدیکه و خیلی سودشون کمه که من گفتم بالا کاملا در اشتباه هستید وارد کننده ها ازراک هم خوب میخورن توی گوگل در قسمت شاب بنویسید ازراک تا ببنید چقدر در ایران نسبت به قیمت جهانی گرونتره

کیس مگنوم بسیار خوب و حرفه ای هست و کولینگ خوبی داره و با اضافه کردن فن بسیار بهتر میشه

رم 1333 بسیار ارزش خرید بالایی داره چون قیمتش مناسب هست و باس بالاتر نسبت به قدرت خیلی ناچیزی که میده ارزش خرید کمتری داره در بازی که تاثیرش ناچیزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

2500K =260
    560 =280 ta 320 - 560Ti = 310 ta 350
    Apacer 1333 2*2G =2*18
    Asus P8P67 LE = 170

رم زیر بهتره
    CORSAIR 1600 2*2G =65
    گرافیک زیر کاراییش خیلی نزدیک هست به 560
    ارزونترم هست
    550Ti
    Power: Memonex 700W =110

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •