تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 6 از 103 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا بعد از این همه تاپیک بحث کاملا مشخصه چیه، من مخالف این طرح هستم، پست های موافقین رو هم خوندم، به صورت زیر تبدیل به مکالمه کردم، حالا یکی از مخالفین خط آخر رو ادامه بده، به خدا دعوا هم ندارم با کسی، هرچی بگید با دقت میخونم، بنده کلا راحت هم متقاعدمیشم، پس مکالمه ی زیر را کامل نمایید :
    مخالف : اگه محدودیت دانلود برداشته شه، احتمالا سرعت دانلود هم میاد پایین، مثلا من دو سه ماه پیش، سرویسم رو از 128 کیلوبیت نامحدود، تبدیل کردم به محدودیت دار=> در نتیجه، سرعت دانلودم از 16 کیلوبایت در ثانیه، تبدیل شد به 32. حالا اگه isp مجبور شه اینترنت من رو نامحدود کنه، دوباره سرعتم میشه مثه قبل، و خب اعتراض هم نمیشه کرد چون میگه 128 کیلوبیت گرفتی یعنی باید با 16 کیلوبایت دانلود کنی. سرعت بیشتر میخوای بیشتر پول بده، منم بیشتر ندارم

موافق:
    این قدم اوله، اول محدودیت رو بر میداریم، بعد به سرعت اعتراض میکنیم.

مخالف:
    اگه اون اعتراض نتیجه نداد چی؟ ببخشید از کی تاحالا اینا به حرف منو شما گوش میدن؟

موافق:
    همین حرف ها رو میزنید که هر کاری دلشون میخواد میکنند دیگه، سرعت اینترنتمون از آخر 6 ام و قیمتش از آخر دومه تقصیر امثال شماست...

مخالف:
    مثه اینکه شما تو این مملکت زندگی نمیکنید؟ به اعتراض ما به سرعت اینترنت رسیدگی کنند؟ از نظر حقوق عقب مونده ی ایرانی ها، اینترنت فعلا باید تو صف بمونه پشت سر هزار تا چیز دیگه از جمله ...(بحثش ربطی به این تاپیک نداره). الان چه اشکالی داره که اونی که نامحدود میخواد به سرعت پایین و قیمت بالا کمی راضی شه و اونی که سرعت بالاتر میخواد با محدودیت بگیره؟ من که همین کار رو کردم، بابا چی دانلود میکنید از این اینترنت آخه؟ دوستان از شبی 3-4 گیگ حرف میزنند، باور کنید وسواس دانلود دارید شما ها، توهین نمیکنم، جدی میگم

مخالف:بهتره به جای اعتراض به محدودیت دانلود با اینهمه شور و هیجان که فردا تبدیل به نا امیدی و نا باوری در بی کیفیت ترین اینترنت میشه،به کیفیت و سرعت و محدودیت های پهنای باند اعتراض کنیم.
    سپاسدارتان،من به خط واپسین افزودم

2. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نخست کیفیت و پهنای بیشتر را بگیریم و پس از ون هم محدودیت رو یه کاریش می کنیم!!
    سال ها است سازمان تنظیم مقرارت به جای آنکه بتواند بر کیفیت بیفزاید ،تنها فضای رقابتی را خراب،و همیشه هم زیر دست شرکت هایی همچون زیرساخت و مخابرات بوده
    کاملا موافقم موضوع اعتراض است به وضعیت نه فقط به پهنای باند و یا فقط سرعت این فقط یه شروعه

4. 2 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بنظر من این طرح خیلی به ضرر ما تموم میشه چرا که بیش ا128 کیلوبیت به خونه ها نمیدن تازه اگه بخوان بدن هم ما نمیتونیم ماهی 20 تومن واسه 512کیلوبیت نمیتونیم بدیم،خودمو میگم ها شاید بعضی استطاعت مالی داشته باشن.اینا اصل هدفشون اینه که سرعت دانلود بیاد پایین،یعنی ارتباط با دنیای امروزی کمتر بشه،شما فکر میکنین الان تو ایران کی واسه اینترنت بیش از 30 تومن برای 3ماه خرج میکنه.و در آخر اینو بگم که من فعلا صبانت حجمی دارم روزها شرعت دانلود حدود 220 کیلوبایته ولی شبها 8 تا فایلو میزاری فوق فوقش سرعت میشه 60 الی 70 کیلو بایت.

6. 2 کاربر از hadihoseynpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملا موافقم موضوع اعتراض است به وضعیت نه فقط به پهنای باند و یا فقط سرعت این فقط یه شروعه
    دروود
    پس بهتر است آغاز کار با اینهمه سر و صد و انرژی،بر پایه اعتر اض به کیفیت باشد و نه محدودیت!!در پی کیفیت،محدودیت ها هم برداشته خواهند شد.

8. 4 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اكثر مخالفين اين طرح افرادي هستند كه سرعت 128 يا 256 دارن و به اونها سرعت 1024 داده ميشه اين طبيعي هست كه اين افراد بايد مخالف باشن چون الان دارن بيش از اون چيزي كه بايد بگيرن بهشون داده ميشه و وقتي چيزي كه حقشون هست بهشون داده بشه باعث ناراحتي اونها ميشه
    اما افرادي كه اينترنت 1 مگ يا 2 مگ دارن چه گناهي دارند كه اون چيزي كه حقشون هست به اونها داده نميشه و مجبورند كه محدود باشند ؟؟؟

دقت كنيد وقتي شما اينترنت 128 مي گيريد بايد 128 داشته باشيد نه اينكه از حق كسي كه 1024 ميگيره استفاده كنيد و شما هم سرعت بالا تري داشته باشيد

نكته بعدي : همين الان هم ضريب شير 1 به 8 هست اين بدين معنا نيست نيست كه سرعت تقسيم به 8 ميشه يا وقتي ضريب شير 1 به 10 بشه سرعت به 10 تقسيم ميشه !!! تنها حالتي اين اتفاق مي افته كه هر 10 نفر هم زمان با تمام زورشون مشغول به دانلود باشند كه اين حالت الان هم هست

يه نكته ديگه : اينكه مي گيد ملت 24 ساعته دانلود ميكنند باور كنيد چند ماه اول اين خواهد بود اما كم كم اين مساله هم درست ميشه و دانلود الكي و بيرويه از بين ميره

در كل دوستان 128 و 256 بهتره اگه اعتراضي دارند به قيمت اعتراض كنند نه به برداشتن محدوديت چون شما وقتي 128 مي خريد همون 128 حق شما هست نه بالا تر پس اينترنت بدون محدوديت با قيمت ارزان بخواهيد تا به شما بدهند نه اينكه حق افراد ديگري كه سرعت بالا دارن رو ضايع كنيد براي اينكه خودتان اينترنت 128 با سرعت بالا نصيبتون بشه

واضحه با اين طرح موافقم

10. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اكثر مخالفين اين طرح افرادي هستند كه سرعت 128 يا 256 دارن و به اونها سرعت 1024 داده ميشه اين طبيعي هست كه اين افراد بايد مخالف باشن چون الان دارن بيش از اون چيزي كه بايد بگيرن بهشون داده ميشه و وقتي چيزي كه حقشون هست بهشون داده بشه باعث ناراحتي اونها ميشه
    اما افرادي كه اينترنت 1 مگ يا 2 مگ دارن چه گناهي دارند كه اون چيزي كه حقشون هست به اونها داده نميشه و مجبورند كه محدود باشند ؟؟؟

دقت كنيد وقتي شما اينترنت 128 مي گيريد بايد 128 داشته باشيد نه اينكه از حق كسي كه 1024 ميگيره استفاده كنيد و شما هم سرعت بالا تري داشته باشيد

نكته بعدي : همين الان هم ضريب شير 1 به 8 هست اين بدين معنا نيست نيست كه سرعت تقسيم به 8 ميشه يا وقتي ضريب شير 1 به 10 بشه سرعت به 10 تقسيم ميشه !!! تنها حالتي اين اتفاق مي افته كه هر 10 نفر هم زمان با تمام زورشون مشغول به دانلود باشند كه اين حالت الان هم هست

يه نكته ديگه : اينكه مي گيد ملت 24 ساعته دانلود ميكنند باور كنيد چند ماه اول اين خواهد بود اما كم كم اين مساله هم درست ميشه و دانلود الكي و بيرويه از بين ميره

در كل دوستان 128 و 256 بهتره اگه اعتراضي دارند به قيمت اعتراض كنند نه به برداشتن محدوديت چون شما وقتي 128 مي خريد همون 128 حق شما هست نه بالا تر پس اينترنت بدون محدوديت با قيمت ارزان بخواهيد تا به شما بدهند نه اينكه حق افراد ديگري كه سرعت بالا دارن رو ضايع كنيد براي اينكه خودتان اينترنت 128 با سرعت بالا نصيبتون بشه

واضحه با اين طرح موافقم
    دروود
    من یکی اعتراضم به اینکه حقم هست و یا نیست،نمی باشد!
    من می گم،محدودیت باشه،اما کیفیت کمتر نشه + محدودیت ارائه پهنای باند به کرابران خانگی و ضریب اشتراک مسخره اینترنت برداشته شود تا امکان رقابت در کیفیت هم باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر کل نظارت بر خدمات IT رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
    خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

-------------------------------

علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
    مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
    وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
    وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
    اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.

13. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا بعد از این همه تاپیک بحث کاملا مشخصه چیه، من مخالف این طرح هستم، پست های موافقین رو هم خوندم، به صورت زیر تبدیل به مکالمه کردم، حالا یکی از مخالفین خط آخر رو ادامه بده، به خدا دعوا هم ندارم با کسی، هرچی بگید با دقت میخونم، بنده کلا راحت هم متقاعدمیشم، پس مکالمه ی زیر را کامل نمایید :
    مخالف : اگه محدودیت دانلود برداشته شه، احتمالا سرعت دانلود هم میاد پایین، مثلا من دو سه ماه پیش، سرویسم رو از 128 کیلوبیت نامحدود، تبدیل کردم به محدودیت دار=> در نتیجه، سرعت دانلودم از 16 کیلوبایت در ثانیه، تبدیل شد به 32. حالا اگه isp مجبور شه اینترنت من رو نامحدود کنه، دوباره سرعتم میشه مثه قبل، و خب اعتراض هم نمیشه کرد چون میگه 128 کیلوبیت گرفتی یعنی باید با 16 کیلوبایت دانلود کنی. سرعت بیشتر میخوای بیشتر پول بده، منم بیشتر ندارم

موافق:
    این قدم اوله، اول محدودیت رو بر میداریم، بعد به سرعت اعتراض میکنیم.

مخالف:
    اگه اون اعتراض نتیجه نداد چی؟ ببخشید از کی تاحالا اینا به حرف منو شما گوش میدن؟

موافق:
    همین حرف ها رو میزنید که هر کاری دلشون میخواد میکنند دیگه، سرعت اینترنتمون از آخر 6 ام و قیمتش از آخر دومه تقصیر امثال شماست...

مخالف:
    مثه اینکه شما تو این مملکت زندگی نمیکنید؟ به اعتراض ما به سرعت اینترنت رسیدگی کنند؟ از نظر حقوق عقب مونده ی ایرانی ها، اینترنت فعلا باید تو صف بمونه پشت سر هزار تا چیز دیگه از جمله ...(بحثش ربطی به این تاپیک نداره). الان چه اشکالی داره که اونی که نامحدود میخواد به سرعت پایین و قیمت بالا کمی راضی شه و اونی که سرعت بالاتر میخواد با محدودیت بگیره؟ من که همین کار رو کردم، بابا چی دانلود میکنید از این اینترنت آخه؟ دوستان از شبی 3-4 گیگ حرف میزنند، باور کنید وسواس دانلود دارید شما ها، توهین نمیکنم، جدی میگم
    مخالف: ....
    خب منم نظرم رو به عنوان موافق این طرح میگم > توی اکثر شهر ها مثل تهران و مشهد و .. سرویس های نامحدود اینترنت توسط مخابرات ارائه میشه و معمولا هم سرعت همون مقداری هست که باید باشه من بحث پینگ رو نمیکنم بحث سرعت دانلود توسط دانلود منیجر هست اما توی شیراز مخابرات با اینکه وسعتی برابر با نصف شیراز داره (شوخی) تو بهترین جای شیراز مخابرات مرکزی رو علم کردن (علم بوده از قبل ) ولی هنوز خودش اینترنت ارائه نمیده و اومده خودش رو با شرکت هایی مثل ارم نت شریک کرده !! چرا؟ چون که اینطوری خیلی براش با صرفه تر هست از اینکه نامحدود ارائه بده و پشتیبانی adsl راه اندازی کنه و.. ارم نت همه این کارا رو انجام میده و محدود! و مخابرات هم از این راه پولی به جیب میزنه
    ===>
    اگر بدونید هر از مدتی یه بار مقداری پهنای باند به مخابرات هر شهر تعلق میگیره و اون مخابرات هم هر کاری بخواد باهاش میکنه یکی خودش دست به کار میشه و .. یکی هم مثله شیراز این کارو میکنه
    اگر اینجا اینترنت وضع مشهد و تهران رو داشت بنده غلط میکردم سالی یه بار به تاپیک اینترنت پر سرعت سربزنم.خودم بودم و مخابرات

15. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب عزیز دل این واسه شما خوبه که میتونی ماهی 95T بدی
    ماهی 95 تومن نیست .ماهی دوازده هزارتومنه.
    2 مگابایتش 74 هزار تومنه که به همه نمیدن.
    512 حدود 21 هزار تومنه.
    این بده تازه شرکت های خصوصی باید همین قیمت فقط میتونن بدن که (این شرکت ها نه تنها این کار رو نکردن بلکه محدود و قیمتشو هم گرون کردن.

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

این طرح فقط به سود مخابرات هست!!! البته اگه بتونه پهنای باند متقاضیان رو تامین بکنه که چشمم آب نمیخوره!!!

مثال مخابرات ایران دقیقا این جوری میشه: در یک روستایی شما یه سد جلوی رودخانه درست کردید و به بیشتر مردم آب به میزان مساوی میرسه!! یه روز یه آدمی که سواد نداره میاد و دریچه های سد رو تا آخر باز میکنن!! اینجاست که مشکلات شروع میشه!!!

شرط میبندم کمتر از چند هفته صدای همه در میاد!!

مخابرات باید به جای پول کمی هم به فکر کیفیت پهنای باند کشور باشه....

18. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •