دقیقا هدف پایین آوردن سرعتهاست
ببین کی گفتم!
تنها چیزی که قراره اتفاق بیفته اینه:
الان شرکتها سرویسای محدود و نا محدود دارن
سرویسای محدودشون حذف میشه
و سرویسای نا محدودشون مثله قبل و با همون کیفیت قبل فقط به فروش میرسه
که همه از قیمت بالای سرویسای نا محدود کنونی و سرعت کمشون مطلع هستید
قیمت ها اعلام شده هست و مشخص . کسی قرار نیست گرونتر بگیره. قیمت ها هم خیلی پایین هست مثلا 256 نامحدود 12 هزارتومن.
خوب مومن حاجی عزیز این تابلویه کهخ اینا دلشون به حاله ما نسوخته
اینا همه فیلمه همه سیانسه همه تیاتره
میخان رنگتون کنن با حمایت خودتون
شما اگه 256 ماهی 12 نامحدود میخای خوب بپر مخابرات بگیر.
چرا این حق انتخاب سرعت بهتر و امحدود و یا نامحدود و سرعت کمتر رو از هم میگیریم ؟ چرا همه رو به یک چشم میبینیم ؟![]()
سلام دوستان بح جالبی شد گفتم منم یه چیزی بگم
خب راستش من 2 زگه هستم بابام ایرانیه و بین ایران و اروپا زیاد مسافرت میرم و نمی دونم چه جوری سرعت اینترنت ایران و اونجا رو مقایسش کنم
یه چیزی مثل لانبورگینی گالاردو و پیکان
نه بازم کمه چون لانبرگینی هم فوقش 100 برابر قوی تر و سریتر باشه
این درصورتیه که سرعت اینترنت پر سرعت (!!! و !!!...!)( ) ایران و یه کشور اروپایی نسبتش هزاران و صدها برابره (از نوع:خندهی تلخ من از غصه غم انگیز تر است...)
اینو نگاکنید
این سرعت دانلودم توی هامبورگ با اینترنت وایرلس 12 mg و بدون محدودیت حجمی و دیسی شدن و ف . ی ل ت... ر با مبلغ ماهیانه 10 یورو (در آمد هفته گی یک کارگر در اونجا از 2 ماه یه کارگر در ایران بیشتره) هستش یعنی تقریبا رایگان
و اینم الان توی شیراز
با اینترنت 128kb همیشه قطع و وصل و مکافار با ارور مدام تار نما... ماهیانه 9000 تومن با محدودیت حجمی 1gb ...
قضاوت با خودتون دیگه چی بگم من؟
اونجا اگه بخوام از اینترنت دانلود کنم خیلی زود تر از این میشه تا بخوام با فلش ممری ی ه فایلیرو بریزم توی سیستمم
حالا که اینقده بهمون که نه بهتون ظلم میشه، درسته ساکت بمونین؟
حق گرفتنیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sh
شما لازم نکرده برا ما نسخه بپیچی. مقایسه اینترنت بین ایران و کشورهای اروپایی یه مقایسه اشتباهه.
تاپیک هم داریم که توش کلی بحث شده این قضیه.
پس، فضا رو ملتهب تر نکن
بنده خدا داره راس میگه دیگه من به سیاست پشت این موضوع کاری ندارم.ولی تا کی باید از این سرعت لاکپشتی با این همه محدودیت فیلتر و دانلود زجر بکشیم.
من از تعرفه 512 ماهانه شاتل استفاده میکنم اکثر شبها هم کلا فایل واسه دانلود دارم ولی باز با این حال تو 15 روز اول با کلی مراعات ترافیکم تموم میشه!
عده ای میگن این طرح واسه اجرای طرح اینترنت ملی هست که میخواد اجرا بشه.به نظرم این اصلا منطقی نیست.اگه بخوان اینترنت ملی رو میتونن بدون این طرح هم اجرا کنن در ضمن اون طور که شنیده میشه اینترن ملی قرار نیست همه گیر باشه فقط واسه مکان های خاص صحبتش هست.
اگه برداشتن محدودیت دانلود اجرا بشه و سرپیچی های دیگه ای رخ نده خیلی به نفع ماست من همین الان سرعت دانلودم 70 هست شبها هم که اصلا صحبتش نیس نهایت 35 اما اگه نظارت کنن و خوب اجرا بشه کف سرعت من 64 میشه و من مایلم که اینطور باشه.اینقدم بدبین نباشید به این طرح و اینقد سعی نکنید رنگ سیاسی بهش بدید مطمئن باشید امکان نداره اینترنت ملی به صورت سراری اجرا بشه چون تو این فضای ملتهب جامعه اعتراضات رو چندین برابر میکنه.
اما از این مطالب که بگذریم من صبح با یکی از دوسنتان که در نمایندگی مرکزی شاتل بود صحبت کردم میگفت خیلی خیلی بعیده شاتل تن به این مسئله بده اینقدم قدرت داره سر خم نکنه.حالا باس منتظر بود چی پیش میاد.
1.کسی که زیاد به اروپاسفرمیکنه باید به لامبورگینی بگه لانبورگینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!
2.نباید سرعت اروپا رو با ایران مقایسه کرد.مقایسه اینترنت بین ایران و کشورهای اروپایی یه مقایسه اشتباهه.
وایرلس 12mb نه 12mg!!!!!!!!!اصلا از تعداد پست هاشون معلوم هست!!!!!!اینو نگاکنید
این سرعت دانلودم توی هامبورگ با اینترنت وایرلس 12 mg و بدون محدودیت حجمی و دیسی شدن و ف . ی ل ت...
این عکس ساختگیه.ترتیب عددهای عکس بهم خورده.تو 12 دقیقه باسرعت 8 مگ میشه 5700 مگ گرفت نه 1700 مگ!!!!!!بقیه جزئیات عکس هم که کاملا تابلوئه!!!!!
دوستان،20 و30 و....پیگیرهستن.انشالله که محدودیت حذف میشه.شما نگران کاربرای ایرانی نباشید.حالا که اینقده بهمون که نه بهتون ظلم میشه، درسته ساکت بمونین؟
حق گرفتنیه.
Last edited by p30world am; 08-09-2011 at 11:25.
اگه اینجور که می گن واقعا نظارت کنن که شرکتا از اول سرعت را روی حداقل نبندن و بجای 10 نفر 50 نفر را توی یه زون بزارن و مثل شاتل بگن چون مصرفتون زیاده برا بقیه مشکل ایجاد می کنید پس سرعتتون را کم می کنیم می تونه این طرف خوب باشه گرچه نمی تونن چند ملیون مشترک را همزمان ببینن که باز هم دزدا بیش از قبل می دزدن
البته شایم نظارت این دفعه جدی باشه چون نماینده های آی اس پی ها بدجور جبهه گرفتن در مقابلش
خدا خودش ختم بخیر کنه
کاشکی یک فکری به حال این پینگ ها هم می شد :(. بد رو اعصابه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)